Dodaj do ulubionych

Największe zagrożenia internautów 2009 roku

IP: 83.168.94.* 14.01.09, 21:41
Najlepsza metoda aby dac opór zagrożeniom jest stara jak swiat.. Używac
szarych komórek :)Dodatkowo nie zawadzie program zabezpieczajacy. Ja uzywam
rozumku, intuicji, oraz nortona internet security. Od lat serfuje w sieci
bezpiecznie.. Ale być może nowy rok 2009 przyniesie cos co rozlozy na lopatki
moja prosta filozofie na temat bezpieczenstwa w internecie.
Obserwuj wątek
    • sadusx Firma Eset 15.01.09, 10:23
      Specjalisci firmy Eset przewiduja wzrost zagrozen na system Linux. Mysle, ze oni sami w to nie bardzo wierza, bo na stronie Eset nie znalazlem antywirusa na ten system.
      • Gość: jan kran Re: Firma Eset IP: *.dub-rngsnd.metro.digiweb.ie 15.01.09, 12:07
        Pod tekstem jest link do sekcji Antywirusy na sciagnij.pl - to po to te bzdury o
        linuksowych wirusach, żeby był kontekst dla reklamy.
    • jazzman1979 ceberprzestępcy 15.01.09, 12:40
      Korekta w Gazeta.pl została zwolniona , poziom artów taki jak poziom korekty

ceberprzestępcy ....
    • Gość: KRYSTYNA Największe zagrożenia internautów 2009 roku IP: *.104.c78.petrotel.pl 31.01.09, 23:19
      ŚCIĄGNĘŁAM PRÓBNĄ WERSJĘ PROGRAMU NOD32 NA MIESIĄC ALE PO 2 DNIACH CHCIAŁAM GO
      ODINSTALOWAĆ BO SIĘ PO PROSTU NIE SPRAWDZIŁ ALE OKAZAŁO SIĘ TO NIE
      MOŻLIWE.OWSZEM WIRUS PROGRAM WYKRYŁ ALE NIC NIE ZROBIŁ WIĘC KOMU JEST ON
      POTRZEBNY SKORO NIE POMAGA?JAKI WIRUS WYKKRYŁ MI INNY PROGRAM I GDZIE.POMOC
      PRACOWNIKA FIRMY EST W USUNIĘCIU PROGRAMU POPRZEZ WEJŚCIE DO MOJEGO KOMPUTERA
      NAROBIŁA MI TYLKO KŁOPOTU I JESZCZE BARDZIEJ DOPROWADZIŁA DO TRUDNOŚCI W
      USUNIĘCIU NOD32.PRZESTRZEGAM PRZED TYM PROGRAMEM I TĄ FIRMĄ ESET,JEŚLI NIE
      CHCECIE MIEĆ PRAWDZIWYCH KŁOPOTÓW.PISZĘ TO BO TEGO DOŚWIADCZYŁAM I OSTRZEGAM
      AMATORÓW EGO PROGRAMU.JEST DROGI,NIESKUTECZNY I TRUDNY W POZBYCIU SIĘ
      GO-NIESTETY-UWAŻAJCIE I NIE WIERZCIE.NAPEWNO TEN PROGRAM WAM NIE POMOŻE.MAM
      WYDRUKOWANE WSZYSTKIE PROBLEMY Z USUNIĘCIEM TEGO PROGRAMU I CAŁEJ OPERACJI NA
      MOIM KOMPUTERZE PRZEZ TĘ FIRMĘ KTÓRA PRÓBOWAŁA MI RZEKOMO USUNĄĆ MI TEN PROGRAM
      ALE TAK NAPRAWDĘ ZABLOKOWAŁA JESZCZE JEGO USUNIĘCIE.NIE WIERZCIE KAŻDEMU KTO
      ZAPEWNIA ŻE JEST NAJLEPSZY,A PROGRAM JEST DROGI-NIESTETY.PRZEWYŻSZA CENĘ
      KASKERSKIEGO A NIE MA PORÓWNANIA.POZDRAWIAM
      • Gość: Gość Re: Największe zagrożenia internautów 2009 roku IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.09, 12:38
        Kobieto, jak Ty z KLAWIATURY potrafisz korzystać jak z oprogramowania
        antywirusowego, to nie dziwię się że nie potrafiłaś sobie poradzić z dziecinnie
        łatwym (a przy tym bardzo skutecznym) w obsłudze programem firmy Eset.
    • Gość: Miki Linux - jako maszynka do marnowania czasu. IP: 82.177.197.* 05.02.09, 12:02

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka