Dodaj do ulubionych

Depilator laserowy Warto

IP: *.dynamic.mm.pl 05.12.14, 07:42
Cześć dziewcyzny. Nie wiem czy Wy również tak nie znosicie depilacji jak ja ale osobiście mam z tym dduuuu że problemy.
Tak więc zastanawiam sie nad zakupem depilatora laserowego. Myślicie,że rzeczywiście powinien spełnić oczekiwania i usunąc włoski na kilka miesiecy?
Mam obecnie na oku Philips Lumea:
najtaniej.co/produkt/depilatory/philips-sc-2004.html
Ale jak same widzicie tani on na pewno nie jest...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lalunia Re: Depilator laserowy Warto IP: 193.242.212.* 13.05.15, 22:40
      a moze cos tanszego - rio lahr-2 ? probowal ktos?
    • Gość: Iza Re: Depilator laserowy Warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.15, 12:51
      Moim zdaniem warto,ponieważ depilacja laserem jest bardzo skuteczna i w moim przypadku nie powodowała żadnych podrażnień,więc śmiało można spróbować.

MaxQ.pl
    • asia.k21 Re: Depilator laserowy Warto 24.05.15, 00:22
      Koleżanka to ma, stosuje na razie na pachy i mówi, że efekty są;)
      • dorot0 Re: Depilator laserowy Warto 27.06.16, 12:20
        A jaki depilator stosuje i jak często?
    • Gość: dominika28 Re: Depilator laserowy Warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.16, 18:11
      Depilacja laserem tak, ale tylko w salonie, bo to jedyna skuteczna i trwała metoda, w tym roku skończyłam depilować pachy i bikini, następne będą łydki. W Warszawie warto wybrać sie na Wąwozową, bardzo dokładnie są tam wykonywane zabiegi.
      • Gość: Patyria Re: Depilator laserowy Warto IP: *.sileman.net.pl 13.04.16, 01:33
        Warto, na pewno, ale jeśli ktoś ma jasne włosy, to co wtedy? Blondynki raczej nie pozbędą się włosów w ten sposób. U mnie sprawdził się bardzo dobrze zabieg Epilfree a właściwie seria zabiegów, ale za chwilę będzie można odsłonić trochę ciała (liczę, że już w majówkę) i nie będę się stresować zbędnym owłosieniem ;)
      • 7zatroskana Re: Depilator laserowy Warto 23.06.16, 21:45
        A dlaczego w salonie? Ja stosuje sama w domu i efekty sa takie same, a kasa zaoszczedzona. Do tego jeszcze wszystko delikatnie i bezboleśnie, a efekty zadowalajace. Jade bez stresu nad morze bo wiem ze codziennie w łazience nie bede siedziec z maszynka:-)
        • dorot0 Re: Depilator laserowy Warto 27.06.16, 12:19

7zatroskana

A jaki depilator stosujesz i jak często? Czy najpierw golisz włoski i potem depilator?
          dziękuje( dorota-roslaniec@wp.pl)
    • wrozbitawojciech Re: Depilator laserowy Warto 21.06.16, 01:14
      Żona kupiła, rzeczywiście działa. Cena odstrasza, ale warto.
      • dorot0 Re: Depilator laserowy Warto 27.06.16, 12:20
        A jaki depilator żona stosuje i jak często?
        dziękuje
      • Gość: lolka Re: Depilator laserowy Warto IP: 213.241.93.* 19.11.16, 18:37
        Dlatego w salonie bo tylko doświadczone osoby mogą obsługiwać laser :) Tylko ta metoda daje niemal 100% efekty, żadna domowa nie zastąpi prawdziwego lasera . I powie to każdy, kto rzeczywiście korzystał z zabiegów, ja jestem po serii na bikini , ja też w ELite z tym że na Złotej, teraz moje łydki będą depilowane. I jeżeli ktoś chce na prawdę na trwałe usunąć włoski t tylko ta metoda, żadna inna.
    • klara-pio Re: Depilator laserowy Warto 20.09.16, 14:52
      stosuję osobiście i jestem bardzo zadowolona:) fajne zestawienie depilatorów: www.fresh-ranking.pl/343-depilatory-i-golarki-damskie-ranking

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka