Dodaj do ulubionych

Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ...

IP: *.centertel.pl 16.03.09, 14:18
no nieźle, 25 groszy do wszystkich to stawka na granicy opłacalności dla
operatora. Mniej już się nie da.
Obserwuj wątek
    • Gość: k78 czas na ruch Orange IP: *.biblpubl.waw.pl 16.03.09, 14:36
      zaczęła się wojna o klientów pre-paid, czekam na ruch mojego operatora
      • Gość: oligopolt3spaslako Taniej NIE do Wszystkich IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 06:49
        Coraz więcej osób ma tel. w innych sieciach, w tym przechodza do Play ze starym numerem. Zdziwi sie Heyahowiec dzwoniąc do kogoś bo sie nagle okaże że to tanio do wszystkich to 90gr z VAT/min.
        "Taniej do Wszystkich" bo wszyscy to Orange, Plus i Era.
        Proponuje twórczym specom marketingowym od Heyah inne hasła:
        "Internet za darmo" (a małym druczkiem "nie dotyczy korzystania ze www innych niż heyah.pl)

Może sie doczekasz - Orangutany aż sie popluły z wrażenia i wyłączyły strone internetową (na www.orange.pl trwają "prace konserwacyjne do 9.00")
        • Gość: preczzWielkaTrojka Piszemy do UOKIK!!! IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 07:46
          uokik@uokik.gov.pl

Właśnie wysłałem maila do UOKIK. Czemu to robie? Pracuje w Play itp? Nic z tych rzeczy, po prostu mam dośc arogancji i chamstwa Wielkiej Trójki.

Dlatego jeżeli Heyah wprowadza 25gr DO WYBRANYCH SIECO to niech piszą "25gr do wybranych sieci" a nie "25gr do WSZYSTKICH". Nie rozumieją co oznacza "do wszystkich"? To sciema by ogłupić ciemny lud. Może w następnej reklamie przeczytamy "5gr do WSZYSTKICH" a małym druczkiem "do wszystkich...znajomych w sieci". Żesz k..
          • jarnuzo Play zmiażdzone!!!! 17.03.09, 08:49
            W play 29 groszy a w Heyah 25!!. Play może się schować, są drożsi i niech mnie
            pocałujo w dupę!
            • Gość: xxx Re: Play zmiażdzone!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 11:49
              oj głupiutki jesteś...
          • Gość: grr Re: Piszemy do UOKIK!!! IP: *.kgu.de 02.04.09, 01:57
            trzymam kciuki
    • milo_1 Najtańsze saą..Wieczory i Łikiendy..hehehe_heyah:) 16.03.09, 14:42
      ORYGINALNA WKLEJKA_CYTAT ze strony artykułu.....hehehee...czyli Heyah...:-))))))

...."W ramach oferty "Przebieraj, wybieraj" użytkownicy mogą wybrać:

1. 300 SMS-ów do wszystkich sieci komórkowych;

2. Wybrany numer - 3 godziny dziennie na rozmowy z wybranym numerem w Heyah;

3. Nowy Pakiet Całodobowy - 3000 SMS-ów w godzinach 9:00 - 21:00 do Heyah, wymiennych na 300 minut na rozmowy w Heyah w godzinach 21:00 - 9:00;

4. Wieczory i Łikiendy - 300 minut na rozmowy do Heyah w dni robocze w godz. 21:00 - 9:00 oraz weekendy;

5. Taniej do Wszystkich - 25 groszy za minutę rozmowy do wszystkich sieci komórkowych (z wyjątkiem Play) oraz SMS do wszystkich sieci po 15 groszy......"

• Gość: Ciekawski wielki LOL IP: *.toya.net.pl 16.03.09, 14:51
        "3000 SMS-ów w godzinach 9:00 - 21:00 do Heyah, wymiennych na 300 minut na
        rozmowy w Heyah w godzinach 21:00 - 9:00" - sorki, ale na cos takiego to pojda
        tylko gimnazjalisci. Jak widac oferta obwarowana gwiazdkami na lewo i prawo. Nie
        dla normalnego czlowieka.
        • Gość: artur play rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 04:29
          29gr/min do WSZYSTKICH !!!

* - bez j@b$%&ch gwiazdek
          • Gość: antysyndykat "W jakiej sieci masz nr bo nie wiem czy moge zadzw IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 06:58
            Oni (Wielka Trójka) inaczej nie potrafią. Oferta Heyah więc MUSI być ogwiazdkowana
            *do wszystkich pod warunkiem ze wszyscy to blabla
            *pod warunkiem doładowania za 50zł i coś tam
            *mozesz dostac esy ale wtedy taniej tylko w heyah. Itd itd.

W Play oferta jest o tyle przełomowa że 5zł to 5zł, 50zł to 50zł a 29gr/min to 29gr/min. Wszyscy to naprawde wszyscy (a nie z wyjątkiem Play, Stray, Mbank mobile, biedronka i co tam jeszcze - może dzieci bedą wysyłac esa "w jakiej sieci masz numer bo nie wiem czy stac mnie na telefon do Ciebie ale dla normalnych ludzi to ściema). I każde doładowanie przedłuza ważność wychodzących o 1 rok - tego też NIGDZIE nie ma, 5zł czy 10zł nie przedłuża ważności konta. I tak musisz wybulić 200-300zł rocznie żeby telefon miał ważne rozmowy wychodzące.

Precz z Eraplusowoorangutanową hydrą!
    • Gość: tomash Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ... IP: 156.17.73.* 16.03.09, 14:46
      Po co umieszczacie reklamy?
    • jaziun Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. 16.03.09, 14:46
      zapomnieli wspomnieć ze gdy nie doładujesz za 50zł usługa kosztuje 6zł i nie
      możesz wykupić już np. pakietu 2000sms/20min =] jak zrobią dla każdego 25gr bez
      żądnych wałów to będzie ok. na razie niech się całują w dupe
      • Gość: rupert Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.lanet.net.pl 16.03.09, 15:58
        dobrze powiedziane!
        • Gość: gość Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.09, 19:10
          a co chcieliście doładowanie za pięciaka na rok i godzina po groszu? na drzewo wielbiciele biedaków"
          • Gość: Pewex Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.chello.pl 16.03.09, 22:36
            wystarczy jak w Play, rok za piątaka i 29gr/min do play i innych.
            • Gość: antysyndykat Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 07:08
              Nie mówiąc o tym że faktycznie możesz gadać nawet za 0,001gr/min - wystarczy że dużo do Ciebie dzwonią - za każdy 2min do Ciebie dostajesz 1 wychodzącą do NAPRAWDE WSZYSTKICH sieci - a nie era jak w taktaku.
              Oferta heyah widać skierowana do ciemnego ludu, na twarz "25gr do wszystkich", może ciemny lud to kupi, nie doczyta gwiazdek srazdek, wyjątków, dopłat itd.

Szczerze mówiąc BARDZO WĄTPIE żeby którykolwiek operator zdecydował sie na pobicie Playa bo ich obecna oferta jest na tyle korzystna ze zastanawiałem sie nawet czy to nei ruch "byleby nałapać klientów przed sprzedażą firmy" bo tak jest
              -29gr do NAPRAWDE wszystkich
              -bonus 1min za 2przychodzace DO WSZYSTKICH
              -kazde doładowanie, nawet za 5zł przedłuża WYCHODZĄCE O ROK

Tylko tych studentów z infolini mogliby zdjąc bo call center maja nawet gorszy od Orange - ba! chyba walczą z absolutnym debesciakiem w tej kategorii czyli Plusem - takiej hołoty jak w Plusie i podejścia do klienta per noga nie ma nigdzie. I to zarówno na ludzikowym jak i dla biznesu.
    • Gość: anya LOL! IP: *.acn.waw.pl 16.03.09, 14:56
      Taaaa... wojna cenowa...
      jeśli na tym oligopolistycznym rynku jest JAKAKOLWIEK konkurencja, a tym
      bardziej wojna, to tylko w snach...
    • Gość: lopez przechodze z plusa do play IP: *.chello.pl 16.03.09, 14:56
      Mam dość plusa - jego durnowatych smsów reklamowych, które ostatnio przychodzą
      codziennie, dużych kosztów rozmów, ponad to nie mam czasu szukać i aktywować ich
      debilnych pakietów. Przechodzę do play i mam nadzieję, że to rozwiąże moje problemy.
      • ridan Re: przechodze z plusa do play 16.03.09, 21:46
        Również przejdę po 6 latach z 3 numerami pre paid z plusa do fresh play, czekałem tylko na rozsądna i przejrzystą propozycje. Play z rocznym utrzymaniem wychodzących rozmów po jednym zasileniu przebija wszystkich.
    • Gość: zac Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. IP: *.centertel.pl 16.03.09, 15:05
      Po 1 inne pakiety są od dawna, a niektórzy chyba pierwszy raz je widzą :)

Ten "nowy" to w sumie stary , gdzie było 40 groszy za minute. to pokazuje , że
      jeszcze pełna odpowiedź na Play przed nami. na to naprawde potrzeba czasu, póki
      co dali bardzo tanie minuty w promocji i pewnie myślą nad nową taryfą
    • milo_1 Skorygujcie błąd.....4. Wieczory i Łikiendy...:))) 16.03.09, 15:16
      Czy nikt tego nie czyta...pierwsza strona...no chyba ,że to taka specjalna pisownia....hehehehehee....Heyah...:))))
    • Gość: net przez telefon Heyah w porównaniu z playem ma ludzkie ceny gprsu IP: 212.191.72.* 16.03.09, 15:24
      jestemmobilny.pl/2008/11/porownanie-cen-internetu-na-komorki/
      • Gość: es Re: Heyah w porównaniu z playem ma ludzkie ceny g IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 07:12
        Dla ociężałych umysłowo chyba... Kup Play Online na kartę - za 50zł masz 4GB transferu
    • Gość: jurek Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 15:24
      Ofera Heyah jest jakas taka skomplikowana. Ja przechodze do Play kupujac starter
      Fresh Play. Cennik Play Fresh jest prosty i zrozumialy.
      • Gość: antysyndykat Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 07:14
        Raczej dla ciemnego ludu żeby było "25gr do wszystkich" czyli, teoretycznie 4gr taniej niz w Play. Reszta czyli że de facto drożej masz małym druczkiem
    • Gość: Ozzy Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ... IP: *.sycomp.pl 16.03.09, 15:31
      A orange dalej stara sie nas orżnąc. Już odliczam dni do konca umowy.
      • Gość: Vrunze Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.chello.pl 16.03.09, 19:58
        e tam orżnąć, zwłaszcza w prepaidzie można sobie Orange skonfigurować bardzo
        tanio. kupujesz pakiet, masz w nim minuty = sms = mms po taniości.
        • Gość: esemes Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 07:17
          i... już możesz radośnie nap...lać w klawisze
    • Gość: Adam Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 15:59
      25 gr za minute to nie wszystko. Play daje jeszcze SMSy za 9gr do wszystkich i
      co bardzo ważne każde doładowanie przedłuza ważnośc na połączenia wychodzace o rok!
      • Gość: lucas Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.gprs.plus.pl 16.03.09, 16:07
        nie wiem ile teraz place za smsa, ale czy 15gr to nie jest duzo? rozumiem, ze teraz chca zarabiac na smsach, bo cena za minute rozmowy jest przyzwoita
      • Gość: cooleczka Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.promax.media.pl 16.03.09, 16:07
        a na abonament nadal nas drenują... lipa
        • Gość: Samsobie Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 16:35
          nie do końca - jak masz dobrze ustawiony abonament z darmowym numerem
          i np pakietem smsów to się czasem bardziej opłaca niż pre paid. Przy
          przedłużaniu umowy można też nieźle skorzystać. Ale dla każdego inna
          oferta jest lepsza, ja mam orange i nie narzekam. Gdyby nie to że
          opłaca mi się abonament to bym się zastanawiał nad jakimś popem albo
          freshem...
    • Gość: onguernsey Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.tktelekom.pl 16.03.09, 16:04
      Mieszkam za granica i w tej samej sieci minuta rozmowy kosztuje 1p. W przeliczeniu na polskie to jakies 5 gr. Sa promocje typu: doladuj konto za 50 funtow a dostaniesz nowy telefon (i nie byle jaki).

W Polsce dalej zdzierstwo i obluda.
      • Gość: hahahhaahha Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 07:21
        Kpisz czy o droge pytasz. W TEJ SAMEJ sieci chłopcze to śa rozmowy za 1grosz (czyli na te twoje pensy 0,2, za 1p to masz 300 sekund a nie jakies smieszne 60.
        Zamiast zaś doładowania za 250zł za tyle to mozesz sobie juz nabyc telefon na allegro od takich frajerow jak Ty.
    • akkj Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. 16.03.09, 16:20
      Widzę, że funkcjonariusze playa na forum nie śpią i zachwalają,
      zachwalaja...
      • Gość: ilona_ona RE: funkcjonariusze playa na forum nie śpią... IP: 89.108.220.* 16.03.09, 22:14
        Zachwalają, bo wiedzą, co mówią... Ja mam w Play abonament, kartę
        (Fresh oczywiście) i internet mobilny i ze wszystkiego jestem
        zadowolona... po rozczarowaniach u innych operatorów
    • Gość: a nie do Wszystkich bo oprocz IP: *.aster.pl 16.03.09, 16:31
      jak zwykle bełkot gowniej ery

za 50zl masz pan 30 darmoku...minut

a za 70zl 45 darmoajakzeku...minut

ch... ci w dupe smrodzie prezesie ery
    • Gość: palimpest Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. IP: *.centertel.pl 16.03.09, 16:34
      chyba niektórzy nie widzą różnicy między zmianą warunków pakietu a nową taryfą
      Play. Trudno to nawet porównać, jqak heyah wprowadzi nową taryfę, wtedy można
      będzie gadać. teraz to inne taryfy z innych czasów, inaczej pomyślane. na pewno
      jednak 25 gorszy to najniższa stawka w Polsce, więc nie ma co się tak czepiać
    • puma-2008 Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. 16.03.09, 17:13
      Nowy pakiet to 1 i 5, reszta już była. Haczyk jest taki że koszt miesięczny to 5,90zł lub doładowanie 50zł miesięcznie.
      Oferta Play jest bardziej korzystna i przejrzysta jak dla mnie.
    • Gość: wilcham Kiepsko IP: *.rev.pro-internet.pl 16.03.09, 17:21
      Jestem w Heyah i niestety doładowałem za 50 złotych parę tygodni temu. Więc na
      te 25 gr się nie załapię, póki co jadę na magicznych pakietach, czyli mam 25
      gr/minutę do Heyah = do żony do której najczęściej dzwonię. Jak wydam te 50
      złotych to razem z żoną przechodzimy do Playa, wtedy będę miał 29 gr do
      wszystkich + 100 minut po 5gr na Play i stacjonarne + doładowanie kiedy puste
      konto, a nie kiedy muszę + 2za1 + darmowe smsy po doładowaniu. Jakbym nie
      liczył, Play mi się bardziej opłaca. Tylko szkoda tych 2x50zł za przeniesienie
      numerów, ale zwróci się po kilku miesiącach.
    • Gość: ja Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ... IP: *.ols.vectranet.pl 16.03.09, 17:29
      play w przeciwienstwie do innych nie sciemnia - jedna stawka do WSZYSTKICH. a
      konkurencja powinien sie zajac uokik, za podawanie nieprawdziwych informacji w
      reklamach.
      • Gość: preczzWielkaTrojka Piszemy do UOKIK!!! IP: *.gprs.plus.pl 17.03.09, 07:44
        uokik@uokik.gov.pl

Właśnie wysłałem maila do UOKIK. Czemu to robie? Pracuje w Play itp? Nic z tych rzeczy, po prostu mam dośc arogancji i chamstwa Wielkiej Trójki.

Dlatego jeżeli Heyah wprowadza 25gr DO WYBRANYCH sieci to niech piszę "25gr do wybranych sieci" a nie "25gr do WSZYSTKICH". Nie rozumieją co oznacza "do wszystkich"? To sciema by ogłupić ludzi. Może w następnej reklamie przeczytamy "5gr do WSZYSTKICH" a małym druczkiem "do wszystkich...znajomych w sieci". Żesz k..
    • Gość: uuu Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 17:37
      najważniejsze we fresh jest to, że każde doładowanie przedłuża ważność konta na rozmowy wychodzące na rok
    • mandaryna.1 Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ... 16.03.09, 17:43
      Przeszlam juz wszystkich operatorow i uwazam,ze najlepszy jest ORANGE POP.Ma
      stale promocje tzw.Ty i 3,z ktorych ja i moi znajomi korzystaja.Po uiszczeniu
      6zl.z konta glownego przez 30 dni mozna rozmawiac z 3 wybranymi numerami
      stacjonarnymi lub Orange za 3 gr.za minute,jest tez stala promocja do
      wszystkich stacjonarnych i Orange za 20 gr./min.Orange chyba jest
      najlepszy.Polecam rowniez Tlenofon jako stacjonarny.Bez abonamentu,tanie
      rozmowy krajowe i zagraniczne,a na komorki od 1 kwietnia 31gr/min.
      • Gość: artur SUPER POP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 03:52
        mandaryna, a jakiej wazeliny używasz, żeby nie było bolesnych otarć? Rozumiem, że op. płaci 10 groszy za posta, ctrl+C i ctrl+V z materiałów reklamowych to nie taki problem, ale jak usiąść?
    • s.c Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. 16.03.09, 17:47
      "11. Wybrana Usługa jest aktywna przez 30 pełnych dni od momentu potwierdzenia aktywacji. Usługę można aktywować za jednorazową opłata 5,90 PLN brutto lub bezpłatnie w ciągu 7 dni od jednorazowego doładowania konta kwotą minimum 50 zł brutto. Wybranej Usługi nie można dezaktywować, a opłata nie podlega zwrotowi również w przypadku nie wykorzystania SMSow i minut opisanych w pkt. 8"

lipa na maxa, co miesiąc 5,90 zł sobie życza :/
    • Gość: Polek Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play ... IP: *.acn.waw.pl 16.03.09, 17:49
      Stawka 0,25gr bedzie jak zniosa Playowi w koncu te jego stawki. Wtedy juz
      bedzie po rowno dla kazdego. Co jak co oferta dobra. Pakiety do wszsytkich
      sieci. Minuta za 25groszy. Ladnie to fakt, jezeli doladujesz za 50zl masz to
      wtedy nie musisz placic 5,90zl. Pozdr Polek
      • Gość: AntyGSM Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: 80.54.39.* 16.03.09, 17:57
        Mam TAK TAK-a od paru lat, ale takich zdzirusow to nie widzialam, 59
        groszy od 2 lat min, po tym jak "obizyli mi za staż w sieci" a ja
        chciałam zamienić to na abonament bo kasa ta sama ale więcej
        gadania...niech się cmokną! poczekam na ich odpowiedz na fresha i
        heyaha.
        NAJGORSZA SIEĆ JAKA MOŻE BYĆ PRE PAID - ERA ! ! ! nie kupujcie tego
        dziadostwa. (jak zapłacisz to masz taniej, kto tu jest głupszy?)
        Mam ten numer dlatego ze chce zachować numer, niekoniecznie sieć...w
        związku z czym ładuję MINIMALNIE i mało dzwonię...czas zmienić sieć
        widzę...
        • inkwizytorstarszy Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla 17.03.09, 00:57
          Popieram "AntyGSM",ma 100% rację,jestem w Erze 11lat (z lenistwa)i
          nic,żadnych zniżek ,zdzierają bezczelnie,przeniosę się do Play-
          nareszcie....
          • Gość: artur lenistwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 04:00

Ja jestem w plusie od 12 lat, też z lenistwa, mało dzwonię ale i tak dużo płacę. Płaciłem. Teraz tylko 50 zeta na koncie (kontach - 4 numery) i do BOK'u Play'a z wnioskami o przeniesienie numerów. GOŃCIE SIĘ FRAJERZY Z PLUSA. Adios amigos. Never again. Danke. J@b waszu...
      • Gość: ja Re: Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Pla IP: *.gprs.plus.pl 16.03.09, 19:55
        Oby nie znieśli i myśle że nie zniosą.Zresztą w play jest najlepiej bo nie mają że w pleyu masz do pleja 19 groszy a gdzie indziej 70 groszy.Przynajmniej zyskają klientów i dużo zarobią kasy
    • Gość: zb Taniej do wszystkich - Heyah odpowiada na Play .. IP: *.komster.pl 16.03.09, 18:02
      to co zrobił sinplus to jest bardzo kiepskie,heyah to już lepiej ,czekam na ruch
      orange .po 10 latach pewnie będzie play.tylko prosta jak drut oferta mnie
      interesuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka