Gość: Ch. Norris IP: 212.2.115.* 06.04.09, 12:29 Ja chciałbym wiedzieć, kiedy Cyfrowy Polsat wprowadzi do oferty dekoder HD z nagrywarką. Bo przestarzałe dekodery ma już od dawna, a wprowadza nowe badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan moszynski Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familijny IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.09, 12:31 Jeśli nowy będzie działał jak poprzedni to ja wolę odbiór z anteny na dachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berdys Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familijny IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.04.09, 15:02 Warto, nie warto.. po prostu skopiowaliscie informacje prasowa z polsatu i zadnej odp na pytanie czy warto czy nie nie ma w artykule. W pare lat z normalnego portalu informacyjnego staliscie sie smieciowym portalem kopiujacym wszystko od wszystkich. Widac, ze mlodziez po reformie szkolnictwa zaczyna u was "prącowac" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fluxxx "made by"?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 15:21 Ku..., to już nie ma polskich słów na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familijny IP: *.prokom.pl 06.04.09, 15:45 Własna fabryka ? Teraz rozumiem. Wkładają do dekodera specjalną cewkę, która pada zaraz po wygaśnięciu umowy. Koszt naprawy to cena nowego dekodera. I po co mi dekoder na własność (to miał być atut) jak jest do wyrzucenia. Po dwóch latach podziękowałem a dekodera na części to nikt ze znajomych elektroników nie chciał za darmo. Tylko ta cewka jest w cenie (bo tylko ona pada). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JÓreK Re: Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familij IP: 94.254.138.* 06.04.09, 16:53 Aleś ty gUpi.... cEfke to ty masz ale innego facia w 5 literaCh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Beznadziejne dziennikarstwo... IP: *.silesiamultimedia.com.pl 06.04.09, 16:59 Co to miało być, ani to opis produktu, ani specyfikacja techniczna. Totalne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 17:07 ja sie nie nad tym tak jak ty nie zastanawiałem, w pazdzierniku rozstałem sie z CP i od nki za 38 zł aktywacji dostałem dekoder z twardym dyskiem,płace tylko 10 zł więcej jak za familijny a programy lepsze a HD za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEMP Re: Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 17:19 POLSAT JEST DLA BURAKOW!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbur1 Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familijny 13.05.09, 09:07 oczywiście że oszukiwał, ja już od 2 mca po podpisaniu umowy walczę z nimi.. zostałem oszukany - wprowadzony w błąd. Mój problem polega na tym, iż nie mogę posortować kanałów tak by widzieć tylko te za które płacę. mam pakiet familijny i w tym pakiecie cp tak poukładał kanały by wymusić dokupienie szerszego pakietu albo nauczenie się na pamięć pod jakim numerem jest dany kanał bo tak jest sporo pustych kanałów których nie opłacam. Jak ktoś chce podpisać umowę niech sprawdzi czy istnieje taka mozliwość i proszę nie bierzcie ich dekodera mini, bo on nadaje się tylko na złom!!!!!!!! |Sam u znajomych układałem listy ulubionych i u nich to działą lecz nie maja g***a mini. jak ktoś ma taki sam problem to prosze o maila zasypiemy ich skargami jak tak chcą postępować. zakłądam stronę odradzającą użytkownikom cp może ktoś się dołączy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek gonsior Re: Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familij IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.10, 18:49 W tym dekoderze nie ma możliwości ustawiania list ulubionych, musicie skakać przez dziesiątki kanałów w pakiecie (AlJazeery, DW, CNN itp) by dotrzeć do tego co chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś