Dodaj do ulubionych

Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familijny

IP: 212.2.115.* 06.04.09, 12:29
Ja chciałbym wiedzieć, kiedy Cyfrowy Polsat wprowadzi do oferty
dekoder HD z nagrywarką. Bo przestarzałe dekodery ma już od dawna, a
wprowadza nowe badziewie.
Obserwuj wątek
    • Gość: jan moszynski Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familijny IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.09, 12:31
      Jeśli nowy będzie działał jak poprzedni to ja wolę odbiór z anteny na dachu
    • Gość: berdys Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familijny IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.04.09, 15:02
      Warto, nie warto.. po prostu skopiowaliscie informacje prasowa z polsatu i zadnej odp na pytanie czy warto czy nie nie ma w artykule. W pare lat z normalnego portalu informacyjnego staliscie sie smieciowym portalem kopiujacym wszystko od wszystkich. Widac, ze mlodziez po reformie szkolnictwa zaczyna u was "prącowac" ;D
    • Gość: fluxxx "made by"?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 15:21
      Ku..., to już nie ma polskich słów na to?
    • Gość: xman Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familijny IP: *.prokom.pl 06.04.09, 15:45
      Własna fabryka ? Teraz rozumiem. Wkładają do dekodera specjalną cewkę, która
      pada zaraz po wygaśnięciu umowy. Koszt naprawy to cena nowego dekodera. I po co
      mi dekoder na własność (to miał być atut) jak jest do wyrzucenia. Po dwóch
      latach podziękowałem a dekodera na części to nikt ze znajomych elektroników nie
      chciał za darmo. Tylko ta cewka jest w cenie (bo tylko ona pada).
      • Gość: JÓreK Re: Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familij IP: 94.254.138.* 06.04.09, 16:53
        Aleś ty gUpi.... cEfke to ty masz ale innego facia w 5 literaCh.
    • Gość: HH Beznadziejne dziennikarstwo... IP: *.silesiamultimedia.com.pl 06.04.09, 16:59
      Co to miało być, ani to opis produktu, ani specyfikacja techniczna. Totalne dno.
    • Gość: jan Re: Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.09, 17:07
      ja sie nie nad tym tak jak ty nie zastanawiałem, w pazdzierniku rozstałem sie z
      CP i od nki za 38 zł aktywacji dostałem dekoder z twardym dyskiem,płace tylko 10
      zł więcej jak za familijny a programy lepsze a HD za darmo
      • Gość: HEMP Re: Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 17:19
        POLSAT JEST DLA BURAKOW!!
    • piotrbur1 Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familijny 13.05.09, 09:07
      oczywiście że oszukiwał, ja już od 2 mca po podpisaniu umowy walczę z nimi..
      zostałem oszukany - wprowadzony w błąd. Mój problem polega na tym, iż nie mogę
      posortować kanałów tak by widzieć tylko te za które płacę. mam pakiet familijny
      i w tym pakiecie cp tak poukładał kanały by wymusić dokupienie szerszego pakietu
      albo nauczenie się na pamięć pod jakim numerem jest dany kanał bo tak jest sporo
      pustych kanałów których nie opłacam. Jak ktoś chce podpisać umowę niech sprawdzi
      czy istnieje taka mozliwość i proszę nie bierzcie ich dekodera mini, bo on
      nadaje się tylko na złom!!!!!!!! |Sam u znajomych układałem listy ulubionych i
      u nich to działą lecz nie maja g***a mini. jak ktoś ma taki sam problem to
      prosze o maila zasypiemy ich skargami jak tak chcą postępować. zakłądam stronę
      odradzającą użytkownikom cp może ktoś się dołączy???
      • Gość: arek gonsior Re: Cyfrowy Polsat wprowadza nowy dekoder Familij IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.10, 18:49
        W tym dekoderze nie ma możliwości ustawiania list ulubionych, musicie
        skakać przez dziesiątki kanałów w pakiecie (AlJazeery, DW, CNN itp) by
        dotrzeć do tego co chcecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka