Dodaj do ulubionych

7 polskich gwiazd Internetu

IP: *.domainunused.net 11.04.09, 17:56
eh, wszyscy promoja tylko jakis idiotów i debili, podniecają sie ze pani Basia powie 'ku...' <lol> Śmiech na sali a nie artykuł na portal...
Obserwuj wątek
    • Gość: ile można 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 08:38
      Przeca takich artykułów napisano już dziesiątki, a rotacja na topie jest
      raczej znikoma.
    • Gość: zxcv Re: 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.chello.pl 12.04.09, 08:50
      A dlaczego niema tu naszego ukochanego wodzusia w dwójcy jedynej prawdziwego?
      Filmiki z jego udziałem to dopiero biły rekordy, a nie z jakimiś biednymi,
      upośledzonymi ludźmi.

kaczynski.mybrute.com/
      • eliksir Re: 7 polskich gwiazd Internetu 12.04.09, 15:40
        Wydaje mi sie ze to ranking amatorow.
        A blizniaki tutaj... to tak jak bys kazala druzynie Tuska grac z Barcelona, wynik z gory wiadomy ldatego amatorow z zawodowcami w rankingach sie raczej nie miesza.
    • kloceklego 7 polskich gwiazd Internetu 12.04.09, 08:59
      cytat: "Gracjan Roztocki

Podobno jest artystą i na jego szczęście piękno jest subiektywne. Zasłyną
      najpierw przede wszystkim dzięki..."

powinno byc "zasłynął". czy ktos w ogól sprawdza te teksty?
      analfabetyzm się szerzy.
      • Gość: asdf Re: 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 09:49
        kloceklego napisał:

> cytat: "Gracjan Roztocki
        >
        > Podobno jest artystą i na jego szczęście piękno jest subiektywne. Zasłyną
        > najpierw przede wszystkim dzięki..."
        >
        > powinno byc "zasłynął". czy ktos w ogól sprawdza te teksty?
        > analfabetyzm się szerzy.

Pewnie technologie.gazeta.pl zatrudniły sześciolatka do pisania artykułów, żeby
        lepiej trafiać do swojej grupy docelowej i stąd problemy z właściwą pisownią
        końcówek -ą, -ął
      • Gość: ogon Re: 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 12:01
        to jest napisane przez człowieka, który pewnie zamiast "wielu ludziom" pisze
        "wielu ludzią" :)))
    • Gość: qwerty Re: 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 08:59
      A gdzie sie zapodziało "jestem hardcorem" :D ??????
    • Gość: pokemony jp2 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 09:42
      to są jedyne autorytety akceptowalne przez pokemony
    • Gość: Z 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.e-wro.net.pl 12.04.09, 09:44
      a roch lech skorpion !!!!!!!!
    • Gość: Lary 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.acn.waw.pl 12.04.09, 09:50
      A Gdzie Lech Roch Pawlak! To nie tylko gwiazda internetu, ale gwiazda muzyki
      przede wszystkim!
    • Gość: joe 7 polskich gwiazd Internetu IP: 80.51.159.* 12.04.09, 10:05
      a gdzie LECH ROCH SKORPION i 'żelepapą':(?
      • Gość: joe Re: 7 polskich gwiazd Internetu IP: 80.51.159.* 12.04.09, 10:08
        jezu. wyglada to na spam jednej osoby ale naprawde nie jest:D skorpion po prostu
        jest az tak znany:)
      • Gość: krece majonez Re: 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.09, 12:48
        wena jest KING KONGA!!!
    • Gość: Większość ludzi Większość ludzi z Kujawsko-Pomorskiego to dekle IP: *.winn.cable.ntl.com 12.04.09, 10:11
      takich gracjanów pedałków sfiksowanych jest tam od zajobu np. ojciec
      dyryktor no i gracjan to czołowi przedstawiciele
    • Gość: sdf Ja wyznawca Friedmana jestem za kontrola mediow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 10:16
      coraz bardziej jak czytam te rozne bzdety i debilizmy na gazeta.pl
      czy onet.pl slucham tok.fm - powinna byc jaka indywidualna
      odpowiedzialnosc wprowadzona karna dla pismakow za pisanie bzdur i
      wprowadzanie zametu w glowach ludzi.

A ten artykul to juz wogle kpina - o ile jeszcze kononowicz
      startowal w wyborach a wiec stal sie osoba publiczna o tyle ta
      glupia bo glupia blondynka z dyskoteki ma pelne prawo zadac
      odszkodowania za znieslawienie od np Agory - czy ona sie zgodzila
      zeby ja pokazywac w przesmiewczych artykulach?

ja bym na miejscu jej ojca przejechal sie do agoray znalazl tego
      pismaka co to napisal, gnoja zapakowal do bagaznika i w lesie
      upie...l wszystkie zeby polamal rece i nogi, nawet jakby mieli
      mnie wsadzic za to pozniej
      • Gość: piyoter Re: Ja wyznawca Friedmana jestem za kontrola medi IP: *.pub.krusz-lan.pl 12.04.09, 10:51
        ej, nieświeże jajeczko sie zjadło? wyluzuj chłopie, bo żyłka ci jeszcze pęknie... i nawet agora o tym nie napisze
      • Gość: Barabara Re: Ja wyznawca Friedmana jestem za kontrola medi IP: *.rokita.clubnet.pl 12.04.09, 10:53
        na miejscu twojego ojca bym się wykastrował.

> ja bym na miejscu jej ojca przejechal sie do agoray znalazl tego
        > pismaka co to napisal, gnoja zapakowal do bagaznika i w lesie
        > upie...l wszystkie zeby polamal rece i nogi, nawet jakby mieli
        > mnie wsadzic za to poznie
      • Gość: Tomasz Re: Ja wyznawca Friedmana jestem za kontrola medi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 11:52
        Człowieku, cała Polska z niej leje od kilku lat...
    • Gość: , Adam Fulara! IP: *.acn.waw.pl 12.04.09, 11:10
      a gdzie polski mistrz tappingu ?
    • Gość: chudy 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.chello.pl 12.04.09, 11:18
      Nie ma Pisdona!
    • Gość: czlowiek_borsuk 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.chello.pl 12.04.09, 11:39
      co za analfabeta ten tekst pisał???

• Gość: Zimbardo 7 polskich gwiazd Internetu IP: 94.246.138.* 12.04.09, 11:43
      Ja sie pytam gdzie?Gdzie?Gdzie jest WASZKA G.?!
      • Gość: dzidek żenujące i smutne... IP: *.aster.pl 12.04.09, 12:01
        dno
    • Gość: pjp 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.elomza.pl 12.04.09, 12:26
      Artykuł jest wzięty z vbety (vbeta.pl/2009/04/11/7-polskich-gwiazd-internetu/), zostawiłem tam komentarz, ale nie przeszedł chyba "selekcji", sam nie wiem dlaczego. Przeklejam go tutaj:

Bardzo słabe zestawienie, jak to ktoś wcześniej napisał, brakuje: Luntka, Lecha Rocha Pawlaka, ale również: Waszki G. Jest też wiele pomniejszych gwiazd: "super partia", "dlaczego tu nie ma polskich flag", Mól książkowy, babcia od pyta.pl - to tylko garstka. De facto Jożin z Bażin to też polska gwiazda internetu - bo nigdzie nie był tak popularny jak u nas. Gdyby nie popularność u nas nie wydałby książki (ostatnio w Empiku widziałem), ani nie grał koncertów teraz.

Pomijam oczywiście fakt, że największą polską gwiazdą na YT jest pARTyzanT, który może się poszczycić prawie 2500 subskrybujących i rzeszą fanów dookoła świata. No ale on oczywiście nie jest regularnym debilem, jak niektóre powyższe "gwiazdy", więc po cóż wymieniać.

Natomiast gości pokroju "jestem hardkorem", który był tu wymieniony, jest na pęczki: "zostaw ryśka", rodzyn z brooklynu ćwiczący parkera... tyle ich było, że pozapominałem.

Gdzie by była popularność ZF Skurcz, gdyby nie net (też są poniekąd gwiazdami internetu). A brudny stół Durczoka, też hit jakich mało...

Temat można od tylu różnych stron ugryźć, a tutaj autor poszedł na totalną łatwiznę, żeby tylko coś napisać. Popelina, każdy mógł zrobić takie zestawienie jak powyżej. Ale cóż, płacą Wam od ilości, nie od jakości.

Pomijam naturalnie ewidentne błędy językowe.
      • Gość: arbeit Re: 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.09, 12:53
        Pjp - nic dodać, nic ująć. Bardzo celny i rzeczowy komentarz.
    • kormiii 7 polskich gwiazd Internetu 12.04.09, 13:08
      Hehe, czas jeszcze przyniesie nam ciekawszych ludzi:P

www.wykopgier.pl/gry-online/397/proximity/
      • Gość: nagły atak śmiechu Re: 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 13:15
        www.youtube.com/watch?v=StfNpdag8gw - Demon i wszystko jasne. Godny rywal
        dla Waszki G.

No i najlepszy bez wątpienia - www.youtube.com/watch?v=8nd5n5KVOUo
    • Gość: adfafd Luntek będzie niepocieszony IP: *.os1.kappa.pl 12.04.09, 13:10
      A podobno to on jest królem internetu.
    • Gość: Logan 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 13:32
      A może przedstawicie prawdziwe Gwiazdy, jak np Pan Piotr Waglowski, redaktor
      portalu VaGla.pl. Chyba obowiązkowy portal dla każdego kto choć trochę
      interesuje się internetem.
      • szarex2.0 nie przedstawią 12.04.09, 14:46
        to dla nich za wysokie progi
    • Gość: Romek Oto obraz polskiego społeczeństwa!! IP: *.174.broadband7.iol.cz 12.04.09, 14:01
      Żenua!
    • Gość: FreakyMisfit Polacy zawsze lubili promować miernotę. IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.09, 14:05
      Polacy zawsze lubili promować miernotę i równać w dół. Od najmłodszych lat szkoły podstawowej.
    • Gość: KULA Roztocki WYPAD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 15:26
      Promowanie tego pedała już mnie wykańcza, on na 2 miejscu? A doktor nauk to
      niby co za hit?
      1.CYGAN
      2.KONONOWICZ
      3.OKSANA
      4.PANI BASIA
      5.PAJĄK
    • Gość: koleś "Niech żyje wolna Polska, Precz z komuną!" IP: *.mikolow.net 12.04.09, 17:29
      najlepszy jest Doktor Nauk, a swoją droga to niezły ch.. musi być z
      tego prezesa:)
    • Gość: Karim 7 polskich gwiazd Internetu IP: *.brhm.cable.ntl.com 12.04.09, 18:33
      Cóż, jesli to maja byc gwiazdy...., to ja z tej windy wysiadam.
      Dziennikarze naprawde nie maja co robic? To moze niech wyjda i
      posprzataja prze budynkiem?
    • Gość: dsfgh Po ch...olere ten artykuł?? IP: *.chello.pl 14.04.09, 21:33
      pytam..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka