Gość: gość IP: *.acn.waw.pl 01.12.03, 18:06 mogę coś takiego sobe ściągnąć ? jak tak to podajcie stronę. dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Kalkulator z internetu??? 01.12.03, 19:01 A nie lepiej kupić w sklepie "Wszystko za cztery złote"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamtejszy Re: Kalkulator z internetu??? IP: *.proxy.aol.com 01.12.03, 19:38 A jaki kalkulator? Taki zwykły czy naukowy, kostrukcyjny, konwercyjny, żywieniowy, etc.? Odpowiedz Link Zgłoś
stratoos Re: Kalkulator z internetu??? 01.12.03, 22:43 www.aquajett.com/downloads.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Kalkulator z internetu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 08:02 W Windows jest, w Starcie w Akcesoriach. Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: Kalkulator z internetu??? 03.12.03, 17:41 moze to nie kalkulator literally, a konwerter jednostek ale polecam, byty ba bity kila na funty itp itd www.joshmadison.com/software/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przeliczanie jednostek IP: *.usask.ca 09.12.03, 21:47 Do przeliczania jednostek to ja uzywam Babylonu. Rowniez polecam, choc ostatnio zrobil sie platny (ja mam jeszcze testowa wersje, ktora zablokowalem firewallem i dzieki temu jeszcze sobie spoko dziala). Mozna tez cracknac jak kto chce bo gdzies widzialem cracka. Warto go miec bo obok przelicznika jest to doskonaly i wygodny slownik lub encyklopedia bez ktorego nie wyobrazam sobie juz zycia. Ale program jest glownie po angielsku, choc w slowniku jest troche (nie za duzo) slow polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Google IP: *.usask.ca 09.12.03, 21:14 Takim kalkulatorem jest Google. Napisz w okienku np 2+2 i kliknij enter a otrzymasz odpowiedz. Podobnie dzialaja inne funkcje takie jak potegownie lub pierwiastkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Google IP: *.usask.ca 09.12.03, 21:27 Dodam, ze jest on o niebo lepszy od tego za 4 zl. Mozna napisac cale zadanie wlacznie z nawiasami, mozna sie cofnac (Backpage) by dodac poprawki no i praktycznie nie ma limitu na ilosc cyfer w rozwiazaniu (wyswietla wyniki dluzsze niz 100 cyfr + wynik w wersji skrotowej. Jest naprawde dobry, ale kurcze prawie nikt nie wie, ze on istnieje. Calek jednak nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Google IP: *.usask.ca 09.12.03, 21:36 Zreszta moze i zrobi calki. Log(10) dziala. Byc moze trzeba znalesc dokladniejszy opis jak nalezy pisac te bardziej skomplikowane zadania matematyczne dla Google. Jak ktos cos odkryje strone z opisem komend matematycznych dla Googla to dajcie znak. Ja w kazdym razie nie zamierzam juz nigdy uzywac kalkulatora zakletego w Windows po odkryciu tego z Google. Sorki Piecyku ale moj kalkulator lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś