Dodaj do ulubionych

Avira AntiVir Premium

IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 01.05.09, 11:22
Dlaczego nie macie na sciagnij.pl Aviry Personal???
Obserwuj wątek
    • Gość: zyg Re: Avira AntiVir Premium IP: 85.222.87.* 20.11.09, 20:31
      Niech go zrobią po Polsku.
      • stefanskiban Re: Avira AntiVir Premium 29.11.09, 16:27
        Gość portalu: zyg napisał(a):

> Niech go zrobią po Polsku.

jeśli chcesz dobre go antyvira po polsku to musisz niestety za niego zapłacić,
        bo te darmowe są bardzo ubogie w opcje. Ja używam F-Secure IS 2010 mam dobrą
        ochronę rodzicielską, blokowanie niebezpiecznych stron i funkcję Deep Guard,
        dzięki której żaden nowy wirus nie stanowi zagrożenia, a co najważniejsze w
        pełni zrozumiały interfejs bo w naszym języku, przez to wszystko nie żałuję
        pieniędzy które wydałem bo wreszcie mam spokój z wirusami, robakami, trojanami itd.
    • Gość: darek Avira AntiVir Premium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 16:49
      hmm. brzmi ciekawie. ja teraz mam F-Secure IS 2010 i jestem z niego naprawdę
      zadowolony. ciekawe jak wypada ta avira. nie wierze, że może być coś lepszego
      od FS.
      • Gość: rimberto34 Re: Avira AntiVir Premium IP: 83.14.220.* 01.12.09, 16:38
        Gość portalu: darek napisał(a):

> hmm. brzmi ciekawie. ja teraz mam F-Secure IS 2010 i jestem z niego naprawdę
        > zadowolony. ciekawe jak wypada ta avira. nie wierze, że może być coś lepszego
        > od FS.

W tym przedziale cenowym F-Secure IS2010 chyba żeczywiscie nie ma sobie równych
        • Gość: KUUkiz Re: Avira AntiVir Premium IP: 83.14.220.* 03.12.09, 13:01
          > > hmm. brzmi ciekawie. ja teraz mam F-Secure IS 2010 i jestem z niego napra
          > wdę
          > > zadowolony. ciekawe jak wypada ta avira. nie wierze, że może być coś leps
          > zego
          > > od FS.
          >
          >
          > W tym przedziale cenowym F-Secure IS2010 chyba żeczywiscie nie ma sobie równych

Jasne, zgadzam sie. Tym bardziej ze można go instalowac az na 3 koputerach bo na
          tyle pozwala licencja i klucz aktywacyjny. a kosztuje jak wzwykły antywirus
    • robert_scislowski Re: Avira AntiVir Premium 01.12.09, 11:06
      www.sciagnij.pl/programy/p/Windows-Bezpieczenstwo-Antywirus-Avira_AntiVir_Personal__Free_Antivirus/10580

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka