mareczekk77 09.05.09, 01:10 Witam, nie znam się na tym kompletnie, wykupiłem parę domen w net art w promocji i chciałbym je sprzedać, ile mógłbym zażądać realnie za szekle.pl, albo za mendownia.pl ? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deathman1974 Re: Pytanie w sprawie domeny 14.06.09, 02:27 1 zł IT partners poleca swoje usługi obsługa informatyczna Katowice serwer dell budowa sieci Wiecej o nas na stronach www.dell.katowice.pl, www.wsparcie.net.pl, www.symfonia.net.pl www.dell.net.net.pl www.net.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: Pytanie w sprawie domeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 14:13 to gnioty są jakieś a nie domeny. Odpowiedz Link Zgłoś
kprawny Re: Pytanie w sprawie domeny 30.10.09, 11:06 raczej nie znajdziesz chętnych na te domeny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indrag Re: Pytanie w sprawie domeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 09:50 też mam pytanie, gdzie można sprzedać domeny oprócz allegro. Zarejestrowałem trochę i chciałbym je z zyskiem sprzedać. Domeny są teraz tanie, w home.pl za 0 zł (ale tylko dla firm i 1 sztuka), a bez limitów można rejestrować w 2be.pl Odpowiedz Link Zgłoś