Dodaj do ulubionych

Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestawienie

IP: 10.200.53.* 03.06.09, 11:52
Ja wybrałbym nieco droższego Sonego z dyskiem twardym i bez technologii HD.
Obserwuj wątek
    • Gość: AniFan Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestawienie IP: 194.126.221.* 03.06.09, 12:52
      a gdzie tekst, artykuł sponsorowany?
    • Gość: tomala Ile dostaje dziennikarz za taką reklamę? IP: 188.33.75.* 03.06.09, 13:00
      Naprawdę jestem ciekaw jakie są stawki za ukryty tekst sponsorowany.
      • Gość: Zachary Re: Ile dostaje dziennikarz za taką reklamę? IP: 195.117.127.* 03.06.09, 13:59
        Reklama wewnetrzna - a wczoraj tak pieknie pisali o komukomu
      • Gość: pracuś Re: Ile dostaje dziennikarz za taką reklamę? IP: *.chello.pl 03.06.09, 15:37
        to sie zarudnij na dziennika,rza, bedziesz dostawac nowe xboxy, płyty
        za darmo, wczasny ale nie wolałeś być zasmakranym informatykiem w
        serwerowni to teraz żal heh
    • Gość: stkaz Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestawieni IP: *.cto.gda.pl 03.06.09, 13:03
      Tu chodzi o reklamę www.komukomu.pl (agora zabrała się handel)
      • Gość: kolega bolka Re: Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestaw IP: 10.200.53.* 03.06.09, 13:05
        hmm, ale tekst jest o kamerach cyfrowych, a nie komukomu
        • Gość: stkaz Re: Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestaw IP: *.cto.gda.pl 03.06.09, 13:14
          A co dzis można kupić na komukomu.pl??
          • zat4ra Re: Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestaw 03.06.09, 14:19
            No wlasnie, tez bym chcial wiedziec,
            i podobnie jak kolega, nie mam Internetu.
    • Gość: z Artykuł sponsorawany... IP: *.171.204.65.awakom.net 03.06.09, 13:13
      jak w temacie szkoda słów
    • Gość: kamera Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestawieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:33
      żenujące...
      i jak potem mogą wymagać rzetelności u innych skoro sami uprawiają coś takiego...
      • radexpol Re: Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestaw 03.06.09, 14:39
        Sponsorem artykułu jest allegro.pl - największe targowisko syfu.
    • Gość: czerwcowy Sony, nie Sonego. Sony w j. pol. sie nie odmienia IP: *.customer.teliacarrier.com 03.06.09, 13:44
      i "kamera Sony", a nie przypadkiem "kamera od Sony". Sony nie jest osoba, i nie
      przekazal/sprzedal/dal ci te kamere
      • Gość: Magda Re: Sony, nie Sonego. Sony w j. pol. sie nie odm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 14:33
        Jeśli chodzi o użycie dopełniacza lub "od", to podstawowa wersja to właśnie "kamera (firmy) Sony", tak samo jak "samochód (marki) Ferrari", "model Ferrari". Mówi się, owszem, jak najbardziej poprawnie: garnitur od Armaniego, ale lepiej tej konstrukcji nie nadużywać.

Gość portalu: czerwcowy napisał(a):

> i "kamera Sony", a nie przypadkiem "kamera od Sony". Sony nie jest osoba, i nie
        > przekazal/sprzedal/dal ci te kamere
    • Gość: jj Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestawieni IP: *.tktelekom.pl 03.06.09, 13:51
      www.youtube.com/results?search_type=&search_query=TOSHIBA+CAMILEO+S10&aq=f ->
      tutaj mozecie zobaczyc jakosc z tej toshiby s10. szkoda wydawac na te badziewia
      pieniadze. naprawde, lepsze SD za 1000 zl niz to pseduo HD za 520 zł. osobiscie
      wolalbym dobra, zwykla kamere kupic z lepsza optyka.
    • Gość: krwiopijca Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestawieni IP: *.piaseczno.robbo.pl 03.06.09, 14:01
      w przypadku takich kamer trzeba czekac na flip mino
    • Gość: gosc12 Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestawieni IP: 195.47.201.* 03.06.09, 15:12
      reklama reklama reklama reklama
    • Gość: PW Lepsze HD kręcą dziś aparaty kompaktowe... IP: *.polskieradio.pl 03.06.09, 15:17
      ...np. Lumix FZ-28 - 18 krotny zoom optyczny i rejestracja HD 1280x720. Dzięki
      dobrej optyce filmy wychodzą rewelacyjne. A i zdjęcia niezłe da się zrobić.
    • Gość: ekspert aż kapie soczyście i jedzie obłudą na 1000km IP: *.chello.pl 03.06.09, 15:36
      taka reklama komukomu.pl gazety.
      Z najtanszych najlepsze sa SANYO, bez porownania do toshiby, ktorej
      kupili kontener w chinach pogwarancyjnych i próbują opchnać na siłe.

Ktoś się nabrał ?

no to żal.
      • Gość: ja Re: aż kapie soczyście i jedzie obłudą na 1000km IP: *.57.157.219.dyn.user.ono.com 03.06.09, 15:56
        jak powyzej. i lepiej patrzec na optyke niz na cene ;) poza tym tzw. point and
        shoot toshiby niestety nie sa na dluzsza miare wygodne w obsludze
    • Gość: urbanator ciekawa zbierzność z boxbannerem IP: *.k2.pl 03.06.09, 16:22
      kolejny artykuł sponsorowany.
      Na głównej znajduje się reklama typu box z "wyprzedażą" p10 za 399. przypadek?
      • Gość: Mieto Re: ciekawa zbierzność z boxbannerem IP: 194.156.48.* 03.06.09, 16:48
        Rozbie(rz)nosc to masz chyba mózgu z ortografią. rozbieŻność -
        wymienia się na 'g' (rozbieg, rozbiegany itd)
      • Gość: aa Re: ciekawa zbierzność z boxbannerem IP: *.chello.pl 03.06.09, 16:51
        tak przypadek jasiu, trop trop, może teraz gazetki carrefoura
        zdemaskujesz mózgu?
    • Gość: alejaja zal to jest mi was wszystkich IP: 217.8.188.* 03.06.09, 17:07
      przeciez wszyscy wiedza ze to artykul sponsorowany itd.
      a wy sie zachowujecie jak mrowka przed orgazmem.

niech mi ktory madrala poda przyklad kamerki za 399 - firmowej, ktora kreci w full hd - przy calkiem niezlej jakosci.

tylko bez porownan ze za 700, 1000, 1500 czy 2000 mozna kupic lepsza.

za 399 prosze !

i tlumoki wszystkie, sie rozpisuja ze na youtube widac ze kamerka nie kreci w zbyt dobrej jakosci...

nie chce mi sie juz nawet rozpisywac ale dobra tumany jedne:
      na youtube filmy sa KOMPRESOWANE, jak chcecie miec NAMIASTKE tego
      jak tak filmik wyglada w RZECZYWISTOSCI

to:

1. kliknijcie tu

www.youtube.com/watch?v=KFQCrLEVm4Q
      lub tu:

www.youtube.com/watch?v=MrDfmBaqp20
      2. jak sie wam TUMANY otworzy, klikniejcie obok ikonki glosniczka na stronie youtuba, ikonke HD !

3. i sie napatrzcie jak MNIEJ WIECEJ wyglada obraz po nagraniu ta kamerka

i teraz prosze o oferte kamerki za 399 zl ktora da taka sama jakosc obrazu.

• zat4ra Wreszcie jeden ... 04.06.09, 01:20
        rozumny.
      • Gość: jj Re: zal to jest mi was wszystkich IP: 82.160.224.* 04.06.09, 01:22
        zal to mi Ciebie
        te w HD sa i tak do niczego
        jak dla mnie to jest porazka.
        jakosc tej kamerki i Twojego wywyzszania sie.
    • Gość: damian Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestawienie IP: *.cable.ubr11.wiga.blueyonder.co.uk 03.06.09, 17:24
      no no tak się złożyło,że akurat dziś publikujecie zestawienie tanich kamer HD
      -ze wskazaniem na Toshibe jako najlepszą opcję. I również dziś oferujecie
      akurat taka kamerę w swoim sklepie internetowym komukomu.pl.
      U W A G A !!!!
      Cały ten tekst to zwykły chłam bezczelna reklama ubrana w pomocny to -
      chyba tylko dla naiwnych.
      • Gość: alejaja Sherlock Holmes IP: 217.8.188.* 03.06.09, 17:27
        Sherlock Holmes, jak pragne zdrowia !!!
        Jak ktos madrze napisal - teraz proponuje zabrac sie za rozszyfrowywanie spisku w gazetce Carrefour`a !!

Znajdz mi lepsza kamerke za 399 zlotych !
    • Gość: thelv Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestawieni IP: *.static.entel.pl 03.06.09, 18:34
      Nabyłem kamerę camileo p10, bo jak głupi skusiłem się na billboard carrefoura;
      zapłaciłem 599 zł. przyniosłem do domu podłączyłem do tv full hd 37 cali i się
      załamałem; przy sztucznym oświetleniu ta kamera jest bezużyteczna; prawie nic
      nie można dostrzec na ekranie; przy świetle dziennym ma duże problemy ze
      złapaniem ostrości; zero redukcji drgań w najwyższej rozdzielczości; kamerowanie
      w zasadzie tylko w dzień i ze statywu;
      na szczęści debile z carrefoura napisali na billboardzie, że to kamera full hd,
      a jej rozdzielczość to 1440*1080, więc przyjęli zwrot towaru (niezgodny z
      reklamą) i odzyskałem kasę;
      wiem jedno nigdy więcej nie kupię taniej kamery; szkoda nawet tych 399 zł;
      lepsze filmy są z aparatów kompaktowych
      odzyskałem kasę i
      • Gość: fan_degs Re: Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestaw IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 21:04
        Zgadzam się w całej rozciągłości. Kamera Toshiba Camileo HD to żenada. Miałem ją
        przez kilka godzin i po obejrzeniu kilku nagrań za pomocą tego sprzętu
        pojechałem oddać do Auchan.
    • Gość: stały_czytelnik Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestawieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 21:18
      fu, wstydźcie się. Jeszcze jeden taki art i przestaję was czytać.
    • Gość: Chmielok Re: Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 22:19
      Ile wam zaplacila Toshiba za ta reklame?
    • Gość: jj Najtańsze kamery cyfrowe HD na rynku - zestawieni IP: 82.160.224.* 04.06.09, 01:21
      do ~~alejaja

nie nazywaj tlumokami tak od razu- ja np. podalem linki ktore byly w sd, z
      ikonka HD, kazdy uzytkownik youtube wie ze jak klika w HD to ma ta "lepsza" jakosc.

i jak dla mnie to HD z youtube i tak jest do bani.

wiesz cos dziecko o h264, avc, mkv, x264? poczytaj sobie o tych rzeczach, potem
      nazywaj tlumokami.

dzieci neo+, ech, szkoda slow... tylko obrzucac miesiem umieja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka