3cik 16.07.09, 13:12 To ktoś jeszcze używa takich zabytków ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ie6_fan Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.09, 13:23 oczywiscie. IE6 używają ludzie w pracy. 1. pracują na Windows 2000 2. ewentualnie na XP, ale nie maja uprawnien administratora zeby zainstalowac IE7 czy IE8, FF itp. 3. albo mogli by zainstalowac, ale przestanie im dzialac poczta w Lotus Notes itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamillo Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.09, 13:25 Zgadzam się z ie6_fan. Ja na swoim laptopie firmowym też nie mogę mieć lepszej przeglądarki niż IE6:/ Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? 16.07.09, 15:34 4.mają pirata i są zbyt głupi żeby zainstalować coś nowszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamillo Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.09, 13:24 Nie wiem czy to coś da, bo youtube ma coraz mniej użytkowników. Oprócz tego jak ktoś się bawi z kotem albo spada z roweru tłucząc się przy tym strasznie nie ma nic ciekawego. Ledwo ktoś coś wrzuci a zaraz zdejmują bo jest podejrzane o piractwo. Nie korzystam już z tego serwisu i moi znajomi też. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpbizkit Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? 16.07.09, 13:30 Gość portalu: kamillo napisał(a): > Nie korzystam już z tego serwisu i moi znajomi też. Przykro nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirinti Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? IP: 83.145.50.* 16.07.09, 13:41 Jaki serwis polecasz? Bo mnie też ten youtube coraz bardziej denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_sc Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? 16.07.09, 14:36 Dailymotion.com. Zyskuje popularność bo (jeszcze) nie kasuje materiałów, które na YT by się nie utrzymały, a od niedawna eksperymentuje z otwartym video zgodnym z HTML 5.0, a więc jest bardziej do przodu niż należący do giganta innowacji, Google'a, Youtube. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirinti YouTube odetnie użytkowników IE6? IP: 83.145.50.* 16.07.09, 13:39 Internet Explorer 6 to najlepsza przeglądarka wszechczasów. Niestety IE7 jest znacznie gorszy. Po pierwsze ma taby a one sąstrasznie badziewne. Niby można je wyłączyć, ale już sama świadomość istnienia tego badziewia sprawia, że odczuwa się niechęć do przeglądarki. Do tego w IE6 można wpisać jako adres c: i zobaczyć zawartość dysku C. Brak takiej możliwości jest największą wadą Visty. Swojądrogą youtube staje się coraz badziewniejszy. Coraz większa ilość śmieciu utrudnia dotarcie do wartościowych materiałów. Skandaliczne jest usówanie materiałów i blokowanie do nich dostępu z niektórych krajów ze względu na jakieś głupie prawa autorskie. Należy mieć nadzieję, że jakiś Bin Laden zrobi lotnisko z siedziby googla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin.kondera Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? IP: 217.153.178.* 16.07.09, 14:06 Tirinti: > Do tego w IE6 można wpisać jako adres c: i zobaczyć zawartość dysku C. Zapewniam Cię, że cały internet może w tym pasku wpisać C: i zobaczyć zawartość Twojego dysku C! Trzeba mieć nerwy ze stali by używać tego badziewia jakim jest IE6. Polecam częste backupy. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_sc YouTube odetnie użytkowników IE6? 16.07.09, 14:33 Pytanie jest, ile procent użytkowników nie używałoby IE6 gdyby mogło. Niestety, wiele korporacji bazuje na IE6 swoje aplikacje intranetowe, gdyż ich przepisanie na "normalne" przeglądarki byłoby bardzo drogie. Dlatego tym wszystkim tkwiącym w szponach korporacyjnych ograniczeń polecam Firefoxa w wersji portable - nie wymagającej praw administratora w celu zainstalowania i uruchomienia: portableapps.com/apps/internet/firefox_portable Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.09, 15:14 Ja. Po co instalować IE7? Są jakieś sensowne powody? IE6 działa spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jka Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? IP: *.spray.net.pl 16.07.09, 15:33 > Po co instalować IE7? Są jakieś sensowne powody? IE6 działa spoko. Po to, ze z czasem coraz wiecej stron nie bedzie dzialac w IE6 i wtedy znajdziesz sensowny powod Swoja droga IE7 tez juz jest zabytkiem (byl w momencie wypuszczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koval Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? IP: 89.191.147.* 24.08.09, 19:21 ja też używam i pozostanę przy tym ja mam też fire foxa więc nie ma obaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogoking Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? IP: *.toya.net.pl 29.09.09, 14:09 Tobie może się wydawać, że działa spoko, a to dzięki temu, że developerzy podczas pracy nad projektem poświęcają jeszcze raz tyle czasu aby dostosować strony/aplikacje internetowe dla tego prehistorycznego badziewia. Mimo to, nie wiadomo jakby się starali i tak nie uda im się osiągnąć tego, co w porządnych przeglądarkach jest standardem - to z kolei owocuje zastojem rozwoju sieci. Takie serwisy jak YouTube już dawno powinny odciąć IE6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darro YouTube odetnie użytkowników IE6? IP: 217.116.98.* 16.07.09, 15:19 Firefoksa 3.5 Fire... co??? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: YouTube odetnie użytkowników IE6? 16.07.09, 16:54 He, he, he. Ja używam jeszcze do pewnych celów IE5.5 :-D Odpowiedz Link Zgłoś