elunka 26.12.03, 07:06 chce z ciekawosci zobaczyc czy nasze nazwisko wystepuje w USA Mysle ze poprzez ksiazke telefoniczna moglabym sie zorientowac. Czy ktos moze mi podac adres takiej ksiazki w USA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluela Re: adres ksiazki telefonicznej w USA 26.12.03, 07:50 Wpisz w Google "white pages usa" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: adres ksiazki telefonicznej w USA IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 26.12.03, 08:52 www.switchboard.com/ www.anywho.com/index.html www.bigfoot.com/ www.iaf.net/frames/freeresources.htm www.lostpeople.com/ peoplesearch.com/consumer/ www.searchbug.com/peoplefinder/ Mam tego wiecej jak bys potrzebowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@cio a adres polskiej książki tel. masz?? IP: *.pl / 195.205.11.* 26.12.03, 20:04 bo ditel.tpsa.pl nie działa.Pomożesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo jaja sobie robisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 20:23 na każdym portaku z stanach jest link "Yellow Pages" , ty śmierdzący leniu, nieuku, mendo czy jak tam wolisz - nie zmienia faktu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: jaja sobie robisz? IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 26.12.03, 20:38 Zamiast tyle pisac olo podalbys ciekawy link. Poza tym elunka pytala o White Pages a nie Yellow. Odpowiedz Link Zgłoś
elunka Re: jaja sobie robisz? 26.12.03, 22:30 Gość portalu: olo napisał(a): > na każdym portaku z stanach jest link "Yellow Pages" , ty śmierdzący leniu, > nieuku, mendo czy jak tam wolisz - nie zmienia faktu! Fajnie o sobie mowisz. Moze lepiej zrob jakis kurs na podniesienie swojej wartosci, bo grozi sie ze siebie zabijesz z tej nienawisci do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: a adres polskiej książki tel. masz?? IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 26.12.03, 20:34 Niestety nie dziala. Sprobuj World Pages, global.worldpages.com/people?countryName=Poland&btnSearch=Search Odpowiedz Link Zgłoś
elunka Re: a adres polskiej książki tel. masz?? 26.12.03, 22:41 a co do polskiej ksiazki, to te tez otworzylam, ale niestety tylko sie wpisuje nazwe firmy, to chyba jest ksiazki dla firm a nie ma prywatnych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indis Re: a adres polskiej książki tel. masz?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.12.03, 23:28 Jeżeli Twoje nazwisko jest mniej popularne niz Malinowski czy Kowalski to wpisz je w guglach. Ja tak zrobiłem ze swoim. Rezultat przeszedł moje oczekiwania. Poza Polska i USA pojawiły sie info o np. Argentynie. Co do usa: były linki do ogromnej ilosci wyszukiwarek genealogicznych, jeden z linków poinformował mnie o ilosci osób noszących nazwisko takie jak moje zarejestrowanych w social sekjurity. A lot o fun.... Najśmieszniejsza była wyszukiwarka informująca o ilości osób o moim nazwisku wśród prezydentów usa (=0), wśród poległych pod Getysburgiem (jw.) wśród pasażerów May Flower (jw.) Odpowiedz Link Zgłoś