Dodaj do ulubionych

Krem dla młodej mamy

IP: *.182.37.104.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.10, 11:56
Mam pytanko do młodych mam przed 30. Jakiego kremu używacie. Jestem
świeżo upieczoną mamą, która nie ma czasu chodzić do kosmetyczki.
Mam cerę raczej tłustą i chciałabym pociąży odmłodzić trochę twarz.
Jaki krem polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: maaamka Re: Krem dla młodej mamy IP: *.146.87.63.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.06.10, 21:28
      Ja używam zwykłego kremu nivea i jest ok.
      • Gość: mama Re: Krem dla młodej mamy IP: *.146.248.198.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.06.10, 11:09
        Taki jaki jest odpowiedni dla twojej cery.
    • Gość: stara baba Re: Krem dla młodej mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 12:59
      córcia wazelina tylko wazelina....
    • Gość: babeczka81 Re: Krem dla młodej mamy IP: *.plock.mm.pl 07.07.10, 23:09
      dla świń
      • Gość: ja Re: Krem dla młodej mamy IP: *.cdma.centertel.pl 23.03.11, 15:37
        nie za słaby. Proponuję płyn BIOCYD albo jeszcze bardziej skuteczny będzie Tactic- amitraza. Obydwa płyny nie należy rozcieńczać z wodą, tylko od razu się smarować. Rewelacja!!!
    • Gość: ania Re: Krem dla młodej mamy IP: *.play-internet.pl 23.03.11, 17:29
      trzeba chyba zmienić nazwę tego forum na "Pogaduchy złośliwych płockich mam".
      jak ktos nie ma ochoty udzielac rad to niech lepiej wcale sie nie udziela a nie wypisuje jakieś mało inteligentne teksty.
      ja używam kremu Garniera - intensywne nawilżanie , juz przed 30-tką trzeba już myślec o zmarszczkach a intensywne nawilżanie naprawdę pomaga, wygładza skórę.
      w Rossmanie kupiłam go za niecałe 15 zł i w promocji było mleczko Garniera do demakijażu za 2 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka