Dodaj do ulubionych

Saperska/Wix developer

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 20:34
Witam, mamy jedno dziecko, którego zabawki zaczynają zajmować całe mieszkanie, rozważamy kupno większego M na ulicy Saperskiej od Wix Developer, oferta wydaje się atrakcyjna, zamknięte osiedle, przedszkole w środku, sklepik etc. Czy ktoś miał już do czynienia z tym developerem? Może ktoś już mieszka w oddanym już budynku nr 1?Jakie wrażenia, bardzo proszę o wszystkie ciekawe informacje. Jak w tamtych rejonach jest z przedszkolami miejski i szkołami, który to rejon i jakie te placówki mają opinie?Bardzo dziękujemy za wszelkie infomacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: Saperska/Wix developer IP: *.plock.mm.pl 23.06.11, 21:03
      Dolaczam sie do pytania, takze interesuje mnie oferta tego developera
      • Gość: kajka Re: Saperska/Wix developer IP: 91.212.223.* 15.07.11, 13:34
        halo halo
        bardzo prosze takze o jakies informacje
      • Gość: gość Re: Saperska/Wix developer IP: 151.88.22.* 06.12.13, 10:05
        Witam

Ja osobiście miałem kontakt z tym developerem.
        Z mieszkania jestem zadowolony. Sam developer również nie sprawiał żadnych problemów wręcz miło obchodzi się z klientem sam doradzi a jeśli w mieszkaniu coś trzeba poprawić nie robi problemu.
        Co ciekawe w banku również miał dobrą opinie.
        Zdecydowanie można polecić.
    • Gość: zorientowany Re: Saperska/Wix developer IP: *.209.c76.petrotel.pl 18.07.11, 14:39
      W kilku zdaniach. Wix Developer jest spółką córką firmy budowlanej Wix Bud, która postanowiła także zająć się developerką. Z tego co kojarzę osiedle Saperska jest ich pierwszym osiedlem. W takim przypadku ciężko jest się wypowiedzieć na ich temat. Jako firma budowlana moim zdaniem są dobrą firmą czyli wykonanie bloków powinno być ok. Jeżeli chodzi o później to powstanie wspólnota i należy wybrać zarządce bo raczej Wix nie będzie się w to bawił i Wix kończy swoją pracę no daje jeszcze zapewne jakąś gwarancję na blok zapewne 36 miesięcy. Podsumuje to tak jeżeli szukasz nowego mieszkania w tych okolicach to proponuje wybrać Wix. Co do zaplecza kulturalno - oświatowego nie chcę namieszać w głowie bo nie wiem.
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka