Gość: stusiek IP: *.074.c68.petrotel.pl 11.07.11, 19:36 Pomóżcie! Potrzebuję namiary prywatnie na Dr Królikowską. Czekanie na pierwszą wizytę na Tysiąclecia - 2 m-ce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: dr Krolikowska IP: *.plock.mm.pl 11.07.11, 19:59 Z tago co wiem prywatne zapisy są też na Tysiąclecia. Ja, gdy pierwszy raz zapisywałam synka do pani doktor, to pani w rejestracji pytała czy będę czekać czy chcę zapisać dziecko prywatnie, ja czekałam, ale to były tylko 4 tygodnie. Poza tym z prywatnej wizyty nie przysługują refundowane zabiegi rehabilitacyjne w tej przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaMarysi Re: dr Krolikowska IP: *.plock.mm.pl 11.07.11, 20:02 My poszliśmy do dr Królikowskiej z dnia na dzień prywatnie właśnie na Tysiąclecia. Zapytaj w rejestracji o prywatną wizytę. Koszt 90zł. Odpowiedz Link Zgłoś
verona27 Re: dr Krolikowska 15.07.11, 10:05 a w jakie dni przyjmuje Pani dr? poprosze jakis nr telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dr Krolikowska IP: *.162.c91.petrotel.pl 15.07.11, 11:04 www.terazplock.pl/firma/2835_przychodnia_rehabilitacyjna/ dr Królikowska przyjmuje codziennie chyba że ma urlop (a teraz jest okres mocno urlopowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stusiek Re: dr Krolikowska IP: *.074.c68.petrotel.pl 15.07.11, 15:17 Wlasnie trafilysmy na urlop, prywatnie dostalam termin na 16 sierpnia...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dr Krolikowska IP: *.038.c73.petrotel.pl 15.07.11, 18:33 jak chcesz chodzić prywatnie, to weź w tym czasie dopóki nie dostaniesz się do dr Królikowskiej i na rehabilitację, rehabilitantkę prywatnie a wtedy rehabilitantka podjedzie do ciebie do domu. Ja tak robiłam kiedy musiałam czekać na kolejne 10 zabiegów. Moje dziecko było rehabilitowane intensywnie przez rok ale są super efekty:) Ja w zeszłym roku za godzinę płaciłam 70 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dr Krolikowska IP: *.class145.petrotel.pl 05.04.17, 14:28 Tutaj jest jej strona: www.drkrolikowska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś