Gość: Ewa IP: *.196.c95.petrotel.pl 27.07.11, 22:25 Witam Czy jesteście Państwo zainteresowani zalożeniem prywatnej świetlicy w Płocku?Gdzie zapewnię opiekę, odbiór dziecka ze szkoły, pomoc w odrabianiu lekcji, gry i zabawy ewa_sku@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Prywatna świetlica IP: *.140.c86.petrotel.pl 28.07.11, 08:04 Moim zdaniem super pomysł. A w jakich godzinach miałaby działać ?( mnie interesują godz. do 19 tej) Dla dzieci w jakim wieku ? Czy soboty również wchodzą w grę ? Jakie opłaty przewidujecie ? Za godzinę czy miesięcznie ? Co np. z wyżywieniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet m Re: Prywatna świetlica IP: *.dynamic.mm.pl 28.07.11, 09:08 Gość portalu: m napisał(a): > Moim zdaniem super pomysł. Co za farmazony wypisujesz. Najpierw że super pomysł, a później zadajesz 5 pytań. Brak logiki, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Prywatna świetlica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.11, 13:09 Tak, jestesmy bardzo zainteresowani swietlica, a takze polkoloniami w miescie w czasie ferii/wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: Prywatna świetlica 29.07.11, 13:44 Jeżeli będzie dobra opieka to bardzo dobry pomysł, tym bardziej, że 6-latki pójdą do szkoły, a niestety nie wszystkie rodziny mają babcie. Ja będe obawiała się zostawić 6-latka na świetlicy i jeszcze nie wiem co zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Prywatna świetlica IP: *.opera-mini.net 29.07.11, 17:36 uważam że cena 9 zł za godzinę pobytu dziecka jest rozsądna Odpowiedz Link Zgłoś