Dodaj do ulubionych

Terapia SI

IP: *.plock.mm.pl 09.07.13, 14:28
Kochane mamy potrzebuję porady! Gdzie w Płocku jest możliwość uczęszczania dziecka na terapię SI w ramach NFZ. Czy któraś z was chodziła na nią z dzieckiem, może mogłybyście coś poradzić!
Obserwuj wątek
    • Gość: Do mamytrojki Re: Terapia SI IP: *.play-internet.pl 09.07.13, 15:53
      Całkowicie bezpłatna terapia SI odbywa się na terenie poradni Psychologiczno-Pedagogicznej nr 1.
      Niedawno temu Fundacja Portal FM szukało dzieci na bezpłatne zajęcia.
      Pozdrawiam.
      • Gość: mammatrojki Re: Terapia SI IP: *.plock.mm.pl 15.07.13, 17:03
        Czy wiem ktoś o innych miejscach gdzie ta terapia jest darmowa?
    • Gość: mama Re: Terapia SI IP: *.plock.mm.pl 16.07.13, 22:03
      Jeżeli Twoje dziecko ma orzeczenie o niepełnosprawności to w ZESPÓLE SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH SPECJALNYCH Nr 7 na ul. Kosobudzkiego 12, są prowadzone zajęcia z wczesnego wspomagania rozwoju dziecka, gdzie są zajęcia z SI. Zajęcia z wczesnego wspomagania są jeszcze w jakimś przedszkolu ale nie wiem w którym, dowiesz się tego w poradni psychologiczno-pedagogicznej, moje dziecko na takie zajęcia pokierowała właśnie poradnia. Musisz iść jak najszybciej do pani dyrektor szkoły Sylwia Kaczkowska i się wszystkiego dowiedzieć, żeby w razie czego wszystko załatwić przed rozpoczęciem się roku szkolnego.
    • Gość: matka Re: Terapia SI IP: *.centertel.pl 17.07.13, 22:15
      Z camołego serca polecam SI w stowarzyszeniu dl a dzieci z autyzmem na 3 maja. Za darmo. Rzetelnie i fachowo. A jakie sale piękne! Zdecydowanie odradzam wczesne wspomaganie. Chodziliśmy, dziecko nie dostało diagnozy. Więcej nie napiszę...
      Www.autyzmpomoc.org
      • Gość: ola Re: Terapia SI IP: *.dynamic.mm.pl 17.07.13, 22:21
        wczesne jest jeszcze w przedszkolu na ul. piasta kołodzieja
      • Gość: mama Re: Terapia SI IP: *.plock.mm.pl 19.07.13, 20:55
        My chodzimy na wczesne wspomaganie od 2011 roku i jesteśmy bardzo zadowoleni.
        • Gość: ola Re: Terapia SI IP: *.plock.mm.pl 19.07.13, 21:38
          my z córka chodzimy na wczesne 3lata w szkole i jestem bardzo zadowolona z postępów poczynionych dzięki terapeuta którzy pracuja z moim dzieckiem i wsparciu na jakie mogę liczyć z ich strony
    • Gość: natalia Re: Terapia SI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 21:12
      Bezpłatne zajęcia są także w Powiatowej Poradni Psych.-Ped.
    • Gość: olusia1712 prośba o opinię ws terapii SI IP: 91.212.223.* 04.09.13, 11:21
      Czy ktoś mógłby wyrazić swoją opinię na temat zajęć terapii SI w PORADNIA
      PSYCHOLOGICZNO-PEDAGOGICZNA NR 1 na 21-go stycznia w płocku?
      • Gość: ewitulka72 Re: prośba o opinię ws terapii SI IP: *.192.c91.petrotel.pl 02.10.13, 21:06
        Robiłam tam diagnozę i byłam zadowolona. Złożyłam wniosek na terapię, ale okazało się, że trzeba czekać bo nie ma miejsc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka