Dodaj do ulubionych

chcrzciny Trzy Klimaty

IP: *.c155.petrotel.pl 20.10.13, 19:26
Witam
może któraś z mam podpowie mi czy warto robić chrzciny w restauracji Trzy Klimaty na podolszycach?? zastanawiamy się z mężem nad tym lokalem bo jest blisko nas i blisko kościoła Św.Krzyża ale nie możemy znaleźć nigdzie w internecie żadnych opinii na ten temat, a sami nigdy nie byliśmy w tym lokalu na żadnej uroczystości. Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: *.plock.mm.pl 21.10.13, 00:03
      byłam w tej restauracji kilka razy i niestety za każdym razem wychodziłam z niej zdegustowana jakością potraw. Za każdym razem obiecywałam sobie ze więcej tam nie pójdę ale z racji na lokalizację (mieszkam na Podolszycach) wracałam. Jedyne co mi tam smakowało to.... herbata. Sałatka z grillowanym kurczakiem - za pierwszym razem była znośna, za drugim - dostałam surowego kurczaka; żurek z kiełbasą - w smaku może być ale to danie powinno nazywać się kiełbasa z żurkiem w rozmoczonym bochenku chleba; grillowana karkówka z pieczonymi ziemniakami - pieczone ziemniaki kupują mrożone i smażą w głębokim średnio świeżym tłuszczu, na karkówce prawie straciłam zęby, a sałatka - to w rzeczywistości mix sałat z torebki bez żadnego sosu, oliwy itp.; szarlotka na ciepło z lodami - może i byłaby dobra gdyby podgrzano ją w piecu a nie w mikrofali, przez co była gumowata; makaron ze szpinakiem - sam makaron był ok, szkoda że szpinak był bez przypraw, tak mdłego i nijakiego dania nie jadłam.
      wystrój restauracji jest ok, obsługa przeciętna, kuchnia słaba.
      • Gość: mała Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: *.class98.petrotel.pl 03.11.13, 19:52
        podobnie za bardzo nie polecam, mieliśmy tam uroczystość, pomylono menu i nawet nie usłyszeliśmy przepraszam a dodatkowo zapłaciliśmy za tą pomyłkę, tort zamówiony na 12 osób był 2,5 kg, pokrojono może z 1/4 i zdziwienie , że w takim razie chcemy resztę zabrać...nie rozumiem po co była zamówiony taki wielki?? jedzenie ogólnie dobre ale....duże ale...
      • Gość: edzik Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: *.101.c84.petrotel.pl 06.01.14, 01:06
        zgadzam się w pełni,jedzenie -właśnie wspomniana karkówka twarda i tłusta,sałatka jak dla chorego,żurek jak gulasz kiełbasiany,na jedzenie nigdy tam się nie wybiorę.Ale muszę przyznać że byłam w sierpniu na przyjęciu weselym i wszystko,jakimś cudem super,więc nie wiem o co tu chodzi,może trafiła w menu,może na przyjęciach bardziej się starają!Znam trochę politykę Trzech Klimatów i jest to w pełni winą menagera ,bardziej zainteresowanego castingami na ładną kelnerkę i żeby jeszcze jemu usługiwała niż klientami,czuć tam powiew sztywniactwa i widać że coś tam w obsłudze nie gra.Ja wszystkim polecam CZARDASZA gdzie wyprawiałam komunię,pozdrawiam
    • Gość: Krzysiek Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: *.bgz.pl 04.11.13, 15:24
      odradzam, nie radzą sobie z obsługą, mieso podane dla większej liczby osób było niedopieczone- surowe z krwią, chociaż jak byłem sam z żoną było dużo lepiej... poszukaj lepszego lokalu.
      • Gość: mama Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: *.c155.petrotel.pl 20.11.13, 11:20
        ja robiłam tam imprezę i jestem bardzo zadowolona. jedzenie bardzo dobre, świeże i dobrze przyprawione,bardzo dużo przystawek na stole, jedyny minus to komunikacja kuchni z kelnerkami ale do przeżycia :) no i mogłoby być trochę taniej, bo cennik mają jak za 5 gwiazdkową restaurację. ogólnie polecam z czystym sumieniem jeżeli zależy komuś na dobrym jedzeniu, ładnej sali i fajnej atmosferze.
        • Gość: Viki Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: *.plock.mm.pl 28.01.14, 20:09
          Manager tej restauracji pozostawia wiele do życzenia, nie szanuje Klienta i jego czasu, nie dotrzymuje słowa wręcz ma się wrażenie że robi łaskę że z kimś porozmawia. Nie rozumiem jak ktoś taki może w ogóle zarządzać. Szkoda bo restauracja naprawdę przytulna ale niestety fatalnie zarządzana. Radzę szukać innego miejsca.
    • Gość: Ela Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: *.class147.petrotel.pl 20.02.14, 12:52
      Nie byłam, nie widziałam - ale po rozmowie telefonicznej z menadżerem na pewno tam nie zajrzę. Nie przywykłam do takiego tonu w rozmowie pełnego buty i .............
      Właścicielowi życzę powodzenia w prowadzeniu restauracji.
      • monia4545 Re: chcrzciny Trzy Klimaty 25.09.14, 11:52
        No niestety dla mnie także tragedia. Pan menadżer to jedna wielka porażka. Rozmowa telefoniczna a właściwie jej brak to żenada. Pomimo, ze jedzenie super to nigdy więcej ... Byliśmy tam na jednej imprezie i nam się bardzo podobało, myśleliśmy żeby tam coś zorganizować ale nie z takim człowiekiem. Olewka totalna.
        • Gość: antydebilka Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: *.webiq.pl 27.09.14, 11:54
          monia4545 napisała:

> Rozmowa telefoniczna a właściwie jej brak to żenada.

zdecyduj się czy rozmowa czy brak
          sprawdź w słowniku znaczenie słowa żenada
        • dzid42 Re: chcrzciny Trzy Klimaty 07.10.14, 10:11
          Potwierdzam komentarze odnośnie osoby "pana menago". Doświadczyliśmy na własnej skórze razem z żoną totalny brak szacunku dla klienta. Ten "pan menago", jest bardzo bezczelny, nieprzyjemny w rozmowie i sprawia wrażenie, że zrobiliśmy mu problem, przychodząc do restauracji zorganizować przyjęcie. Przepraszam za słownictwo, ale ten człowiek jest zwykłym chamem. Szkoda, że właściciele tolerują takie zarządzanie ich własnym majątkiem, bo naprawdę restauracja, bez szaleństwa, ale ok, obsługa miła, ale da się odczuć, że bardzo zastraszona. Nie zdziwiłbym się, gdybym kiedyś usłyszał, że panował tam mega mobbing.
          • Gość: Ewcia Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: *.180.65.254.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.12.14, 16:10
            potwierdzam, polityka restauracji ? menadżera to żenada, przez telefon bardzo nieprzyjemny już w pierwszych słowach odechciewa się tam iść. Personel miły ale faktycznie wygląda na zastraszony. I z tym podejrzeniem mobbingu też bym się zgodziła, bywam rzadko ale za każdym razem nowe kelnerki tylko kelner ten sam.
            • Gość: gosc257 Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: *.play-internet.pl 05.01.15, 22:28
              Restauracja Trzy Klimaty.. wystrój ładny, jedzenie bardzo smaczne, obsługa miła , jedyny minus - MENAGER , z tym człowiekiem nie da sie dojść do porozumienia, traktuje ludzi jak g*wno. Moja znajoma chciala kiedys zrobić tam impreze, na spotkanie spóźnił sie godzine , poźniej byl arogancki nieprzyjemny a w dodatku w dresie! chyba obowiązuje jakis DRESS CODE ?! ale patrzac na tego Pana zapewne nawet nie wie co to jest. A więc sumując - Moim zdaniem jedyne zmiany jakie tam powinny zajść to zmiana Menagera.
    • Gość: EWA Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: *.plock.mm.pl 23.02.16, 09:50
      Stanowczo nie polecam. Sala podobno miała być zamknięta ale jakaś "cudotwórczyni" ścięła ceny tak, że ludzie w końcu zaczęli u nich jadać. Szkoda tylko że wraz z cenami ścięła jakość. Od kuchni mogę powiedzieć tyle, że jedzenie jest po prostu przetwarzane po kilka razy. Warto zwrócić uwagę na dania dnia- to co nie sprzeda się dziś, przerabiane jest na jutro itd.
    • Gość: zadowolony gość Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: 91.212.223.* 10.04.17, 10:10
      W sobotę odbyły się chrzciny naszego synka w restauracji Trzy Klimaty. Polecam gorąco! Profesjonalny personel, jedzenie wyśmienite, miła obsługa, wszystko zorganizowane na wysokim poziomie. Przesympatyczna Pani manager, bardzo pomocna, otwarta na własne propozycje i organizację uroczystości. Nie zgodzę się z opiniami poniżej. My oraz nasi goście do tej pory jesteśmy pod wielkim pozytywnym wrażeniem. Wszyscy zadowoleni na 100%. Podjęliśmy decyzję, że każdą następną imprezę zorganizujemy w restauracji Trzy Klimaty!!!!!
      • Gość: kolo Re: chcrzciny Trzy Klimaty IP: *.centertel.pl 19.04.17, 22:53
        Taaaa, nie ma jak autoreklama.... Szkoda, że zrobiona tak na beszczela :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka