Gość: ola IP: *.dynamic.mm.pl 28.05.15, 21:20 Gdzie polecacie zakup piasku dla dziecka do piaskownicy tanio poza markietami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: piasek? IP: *.074.c72.petrotel.pl 29.05.15, 09:30 EKO-TRANS 696 895 159 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tłuka Re: piasek? IP: *.ip-192-99-150.net 29.05.15, 12:51 Gość portalu: ola napisał(a): > Gdzie polecacie zakup piasku na pustyni Odpowiedz Link Zgłoś
kaioppe Re: piasek? 07.06.15, 15:45 Podpinam się pod temat. My też niedługo będziemy potrzebować piasku, bo właśnie rozglądamy się za piaskownicą. Myślałam o czymś takim: ogrodosfera.pl/domek-z-piaskownica-i-zjezdzalnia-full-house , żeby dzieciaki miały taki mini plac zabaw. Piasek chciałam wziąć z pobliskiej plaży. Myślicie, że tak można? Czy mogę dostać mandat za to? Niedużo mi trzeba, parę wiaderek, ale wolę nie ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: piasek? IP: *.dynamic.mm.pl 07.06.15, 16:53 mała ilość mozna kupić np w obi 20kg 9,99zł a większa ilośc np. zielony ogród w słupnie i tam mozna z dowozem zamówić 2 tony koleżanka płaciła 42zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: piasek? IP: *.plock.mm.pl 08.06.15, 09:42 chcesz dzieciom sprezentować brudny, być może zalarwiony piasek na który ktoś mógł szcz...? jezu...jaka higiena mamuni.... jak piasek to tylko wypalany, higieniczny, to nie majątek. leczenie dzieci więcej kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROTFL Re: piasek? IP: 94.75.206.* 09.06.15, 23:07 Gość portalu: ona napisał(a): > chcesz dzieciom sprezentować brudny, być może zalarwiony piasek na który ktoś m > ógł szcz...? jezu...jaka higiena mamuni.... jak piasek to tylko wypalany, higie > niczny, to nie majątek. leczenie dzieci więcej kosztuje. a czy ty jak szcz...sz i defekujesz to odkażasz bubsko spirytusem czy przenosisz zarazki w majty? Odpowiedz Link Zgłoś