IP: *.dynamic.mm.pl 28.05.15, 21:20
Gdzie polecacie zakup piasku dla dziecka do piaskownicy tanio poza markietami?
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: piasek? IP: *.074.c72.petrotel.pl 29.05.15, 09:30
      EKO-TRANS 696 895 159
    • Gość: do tłuka Re: piasek? IP: *.ip-192-99-150.net 29.05.15, 12:51
      Gość portalu: ola napisał(a):

> Gdzie polecacie zakup piasku

na pustyni
    • kaioppe Re: piasek? 07.06.15, 15:45
      Podpinam się pod temat.
      My też niedługo będziemy potrzebować piasku, bo właśnie rozglądamy się za piaskownicą. Myślałam o czymś takim: ogrodosfera.pl/domek-z-piaskownica-i-zjezdzalnia-full-house , żeby dzieciaki miały taki mini plac zabaw.
      Piasek chciałam wziąć z pobliskiej plaży. Myślicie, że tak można? Czy mogę dostać mandat za to? Niedużo mi trzeba, parę wiaderek, ale wolę nie ryzykować.
      • Gość: marta Re: piasek? IP: *.dynamic.mm.pl 07.06.15, 16:53
        mała ilość mozna kupić np w obi 20kg 9,99zł a większa ilośc np. zielony ogród w słupnie i tam mozna z dowozem zamówić 2 tony koleżanka płaciła 42zł.
      • Gość: ona Re: piasek? IP: *.plock.mm.pl 08.06.15, 09:42
        chcesz dzieciom sprezentować brudny, być może zalarwiony piasek na który ktoś mógł szcz...? jezu...jaka higiena mamuni.... jak piasek to tylko wypalany, higieniczny, to nie majątek. leczenie dzieci więcej kosztuje.
        • Gość: ROTFL Re: piasek? IP: 94.75.206.* 09.06.15, 23:07
          Gość portalu: ona napisał(a):

> chcesz dzieciom sprezentować brudny, być może zalarwiony piasek na który ktoś m
          > ógł szcz...? jezu...jaka higiena mamuni.... jak piasek to tylko wypalany, higie
          > niczny, to nie majątek. leczenie dzieci więcej kosztuje.

a czy ty jak szcz...sz i defekujesz to odkażasz bubsko spirytusem czy przenosisz zarazki w majty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka