brawurka132 03.08.07, 15:17 Kobietki!Dacie mi namiary, jakiś adres telefon, ile wcześniej trzeba się umówić!?I jaka cena jeśli wiecie. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika751009 Re: usg 3d u Juchnowicza 03.08.07, 18:15 Juchnowicz przyjmuje prywatnie na Kwiatka 39/1, tel. do gabinetu 264-53-72, 367- 36-16, kom. osobista 601345372. USG wykonuje w ROCE na Medycznej. Trzeba się z nim wcześniej umówić. Kosztuje 100 zł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kraulista1980 Re: usg 3d u Juchnowicza 06.08.07, 22:51 ja go nie polecam. U nas stwierdzil na 100% ze chlopak a jest piękna dziewczynka... No ale trosze niepowaznie jednak. sie placi to sie oczekuje jednak czegos,, Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka132 Re: usg 3d u Juchnowicza 07.08.07, 09:23 dzwoniłam wczoraj do niego i nie ma miejsc. Może 16 mnie przyjmie jak jakaś pacjentka zrezygnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
paatra Re: usg 3d u Juchnowicza 09.08.07, 10:44 hej JA RÓWNIEZ NIE POLECAM TEGO PANA. pROWADZIŁ MOJA CIAZE ALE DO CZASU. USG ROBI BARDZO SZYBKO NIC NIE OMAWIA DAJE KARTECZKE W REKE I JUZ A PODCZAS USG WCIAZ PATRZY NA ZEGREK. SŁYSZAŁAM ZE DOBRZE I SPRAWNIE TAKIE BADANIE MOZE ZROBIC M.IN. HAWRYLUK, SAABATOWSKA A MNIEJ NIE KOSZTUJE JAK U jUCHNOWICZA JA PŁACIŁAM 100 ZŁ I CO Z TEGO JAK NICZEGO SIE NIE DOWIEDZIAŁAM. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
joann5 Re: usg 3d u Juchnowicza 09.08.07, 11:47 Ja chodziłam całą ciąże do Juchnowicza i raczej nie narzekam. USG też mi robił i nie zauważyłam by patrzył na zegarek czy coś w tym stylu. Podczas USG faktycznie nie mówi ale pod koniec jak porobi te wszystkie pomiary dzieciątka to można się go pytać o co się tylko chce i na wszystkie pytania odpowiada. W szpitalu też się dobrze zajmuje pacjentem (wiem bo leżałam prawie 2 miesiące). Tak więc ja go polecam i USG u niego też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka82 Re: usg 3d u Juchnowicza 10.08.07, 11:41 SERDECZNIE NIE POLECAM TEGO PANA. W czasie dość długiego badania nie odezwał się ani jednym słowem. W efekcie czego strasznie się zestresowałam i dzidziuś nawet się nie poruszył - podczas gdy normalnie fika jak szalony:)Na moje pytanie " Czy jest wszystko w porządku?" odpowiedział "Zobaczy Pani, jak się urodzi." Badania nie miał czasu wyjaśnić, polecił mi jedynie odebrać wyniki. W moim odczuciu ten pan kompletnie nie ma żadnego podejścia do pacjentki. Co do jego fachowości - nie wypowiadam się, bo nie mam wykształcenia medycznego. Odpowiedz Link Zgłoś