izabelski 29.07.09, 17:27 napiszcie jak sie ubieracie bo nie mam pojecia co wlozyc towarzystwo bedzie troche mlodsze ode mnie - ok 30 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaleo Re: na tance do klubu 29.07.09, 21:01 Do niektorych klubow nie wpuszczaja w jeansach, wiec nie ryzykuj. Ja czesto do klubow nie chodze, srednio to ze dwa razy w roku, z okazji firmowych wyjsc :-) Ostatnio bylam w czarnej jerseyowej sukience (dlugosc konserwatywnie do kolan, ale sama sukienka taka typu bodycon :-) A poprzednio w waskich czarnych spodniach i jedwabnej bluzce bez rekawow. Do tego bardzo wysokie obcasy, ale ja w ogole nosze obcasy bez przerwy. Kobitki sie ubieraja roznie, jak masz czarne spodnie w miare wyjsciowe, to jest polowa sukcesu - do tego jakas bardziej wieczorowa bluzka, albo nawet zwykla "podkoszulka", ale za tonp.przyciagajaca oko Odpowiedz Link
jaleo Re: na tance do klubu 29.07.09, 21:02 Kurde, cos mi sie zle kliknelo... z przyciagajaca oko bizuteria (naszyjnik itp) Odpowiedz Link
inka323f Re: na tance do klubu 29.07.09, 22:07 Nick autora sugeruje, ze to ON a nie ONA, ale moge sie mylic. Odpowiedz Link
duende1 Re: na tance do klubu 29.07.09, 22:16 inka323f napisała: > Nick autora sugeruje, ze to ON a nie ONA, ale moge sie mylic. > mylisz sie :) izabelski, do tych klubow, do ktorych ja chodze (a raczej chodzilam przed ciaza) jeansy byly ok. do tego obcasy i jakis fajny top. ale tak jak jaleo pisze - w czarnych wieczorowych spodniach zawsze bezpiecznie. milej zabawy :) Odpowiedz Link
izabelski Re: na tance do klubu 29.07.09, 22:29 no jestem ona :-) dzeiki za porady ja co do klubow dotad nie chodzila Odpowiedz Link
not-easy Re: na tance do klubu 31.07.09, 21:57 Ja ganiam co tydzien wiec moge doradzic:) Zalezy od figury. Jesli jestes szczupła osobą to szpilki, sandalki plus ciemne-czarne rurki ( wyszczuplają) a jeśli masz bioderka to dłuższy top na ramiączkąch a'la bokserka od straszego brata z jakims efektownym motywem z przodu.Torebka na długim pasku na skos zawieszona. Do tego marynarka, sweter, krótka kurteczka- cokowliek -wszystko bedzie pasowało. Jesli troszke przy kości osoba to proponowalabym ładne buziki na obcasie, ciemne spodnie z prostymi nogawkami. Fajny top z cekinami, brilancikami czy ładnym motywem coś co odrowci uwage od tuszy. Jesli kiecka to wolna ręka. Tyle sukienek jak w Angli w klubach w zyciu nie wiedzialam. Nie trzeba sie zastanawiac czy wypada czy.Angielki zakladają wszystko.wiec jesli masz jakis pomysł, nie wahaj się:) Mam nadzieję,ze choc odrobinke pomoglam:) Odpowiedz Link
izabelski Re: na tance do klubu 01.08.09, 16:12 kupilam bluzke w Peacoks fajna i niebanalna spodnie i buty mam :-) Odpowiedz Link
izabelski Re: na tance do klubu 02.08.09, 22:39 do klubu w sumie nie weszlismy, bo bylismy za pozno i kolejka byla na pol godziny pojdziem yza 2 tygodnei to opowiem :-) Odpowiedz Link