ag-as 11.11.07, 12:43 Potrzebuję namiary na jakiegoś dobrego ortopedę.Może ktoś wie gdzie teraz przyjmuje doktor Chruściński?Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnest1979 Re: Dobry ortopeda 21.11.07, 07:00 tylko nie chruściński, Jak coś poważnego to od razu do Otwocka Ja też szukam dobrego ortopedy podobno Szymborski jest dobry 24-263-41-03. Chruściński robił operację męża siostrze po wypadku i dziewczyna miała wkładany drut prawie od kolana do miednicy, i ta przymocował drut że nie trafił (a nie wiem czy wiesz ale ten drut jest gruby), ze śrubą i drut latał sobie a Jak jeździliśmy do niego ta zbywał nas jak trza dopiero w Otwocku lekarz się poznał i by było już niedługo po miednicy. zrobili jej operację i teraz już czeka na wyjęcie druta wszystko OK. A jeżeli chodzi o dzieci to Jak Macio mój syn miał 10 miesięcy to nasza pani doktor od razu dała nam skierowanie i byliśmy w Otwocku, wszystko jest OK od razu ajk tylko nas zbadał tzn. Macia powiedział że ma zdrowe nogi. Także polecam Otwock. Numer telefonu jak coś to ci podam. Odpowiedz Link Zgłoś