as.iak Re: echo serduszka- prywatnie 31.05.08, 21:22 czy ktos jeszcze odwiedza to forum ???? bo cos kiepsko z uzyskaniem jakis informacji!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzienka82 Re: echo serduszka- prywatnie 03.06.08, 17:11 Witam ja niedawno robiłam echo serduszka na jasnej, gościnnie przyjmował tam dr.Słodki który sie tym zajmuje. Zaraz koło szkoły podstawowej nr 18, z tego co sie zdążyłam zoeirntowa to normalnie dr.Hawryluk tam przyjmuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babeczka81 Re: echo serduszka- prywatnie 21.06.08, 21:54 uściślij pytanie ! echo serca dziecka możesz zrobić prywatnie w szpitalu na winiarach (przychodnia kardiologiczna dla dzieci), dr Klikowska przyjmuje.Koszt 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczka81 Re: echo serduszka- prywatnie 21.06.08, 22:00 przepraszam za wprowadzenie w błąd.pomyliłam się, chodziło mi o konsultacje, echa serca nie robią prywatnie, musisz czekać w kolejce, nawet kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
as.iak Re: echo serduszka- prywatnie 22.06.08, 22:54 chodzi o dziecka nie plodu:) a jakis kontakt do dr klikowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
madzienka82 Re: echo serduszka- prywatnie 09.07.08, 10:39 No w pytaniu tego nie było, dlatego podałam co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś