magos07 24.07.08, 11:41 Witam mam pytanie, czy polecacie dr Hadrowicza?z góry dziękuję za każdą wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moooni Re: dr Hadrowicz 24.07.08, 21:30 magos07 napisała: > Witam mam pytanie, czy polecacie dr Hadrowicza?z góry dziękuję za > każdą wypowiedź Dr Paweł Hadrowicz? Taki przystojny brunet, który 11 lat temu pracował w przychodni na Miodowej, a prywatnie na u. Tumskiej? Kilka razy miałam z nim przyjemność, w przychodni, rzeczowy i spokojny, szczegółowo odpowiadał na pytania. Nie wiem, czy się coś zmieniło, czy nie, tak jak mówię, 11 lat temu się z nim spotkałam, podczas 1 ciąży, i to na kilku wizytach tylko, nie był moim głównym prowadzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
nuria.1 Re: dr Hadrowicz 02.08.08, 14:33 Leżałam na patologii ciąży z dwoma dziewczynami prowadzonymi przez Hadrowicza, więc będą to informacje z drugiej ręki, ale z opowieści wyglądał na kompetentnego i bardzo uważnego lekarza. Bardzo wcześnie zauważył małowodzie u jednej z dziewczyn i skierował ją do szpitala, choć inny lekarz stwierdził, że przesadza. Leżałam z tą dziewczyną przez miesiąc i wiem, że dzięki tej decyzji urodziła zdrową, śliczną, donoszoną dziewusię. Z kolei druga z nich została skierowana z powodu nadciśnienia, którego w istocie nie było. Wydaje mi się jednak, że lepiej poleżeć w szpitalu dwa dni, żeby dowiedzieć się, że wszystko jest w porządku, niż później pluć sobie w brodę, że się coś zbagatelizowało. Odpowiedz Link Zgłoś
vioziel1 Re: dr Hadrowicz 03.08.08, 14:07 Witam, przy pierwszej ciąży leżałam na Winiarach tydzień po terminie, dr Hadrowicz robił mi USG przepływowe - łożysko zaczeło się starzeć, od razu o 13.00 miałam wywoływany poród, oksytocyna + przebity pęcherz. Miło go wspominam i dlatego teraz z II ciążą zgłosiłam się do niego. Przyjmuje państwowo w Przychodni Med-Jar na Zielonym Jarze. A i pracuje z nim baaaardzo miła i doświadczona położna (która odbierała moją pierwszą córeczkę) pani Sabinka (nie pamiątam nazwiska). Ja jak najbardziej polecam. A moja kuzynka również do niego chodziła w drugiej ciąży, była bardzo zadowolona, również jej siostra (też teraz w ciązy ) też do niego chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś