matheos2 29.07.07, 12:00 A dzisiaj nasza Marta ma imieniny!!!!! Krzyknijmy zatem na forum ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ!!! Gdyby nie ona, nie moglibyśmy sie cieszyć tymi wszystkimi wątkami, opowieściami... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grecja-ellada Re: Nasza Marta 29.07.07, 12:40 Matheo Ty zawsze wywołujesz uśmiech na mojej buźce tym iż pamiętasz o mnie ! Cieszę się bardzo iż jesteś tu na forum bo to właśnie dla Nas wszystkich kochających Helladę pomyślałam o założeniu forum i szczęśliwa jestem iż tyle wspaniałych osób aktywnie tu rozmawia Efcharisto Matheos, filakia Odpowiedz Link
chiara76 Re: Nasza Marta 29.07.07, 12:41 o, to i ode mnie i P. najlepsze życzenia MArto. Czegóż mogę Ci życzyć, jak nie przede wszystkim jak największej ilości wspaniałych wypraw do ukochanej Grecji?? Odpowiedz Link
greczynka7 Re: Nasza Marta 30.07.07, 20:38 Kochana Grecjo-Ellado-Marto! Spóźnione ale BARDZO SERDECZNE i CIEPŁE życzenia wszystkiego NAJ!!!)) Spłnienia wszystkich greckich i nie-greckich marzeń...))Wspaniałych wypraw i opisów i rozwijania wielu watków na forum Uściski i ucałowania <<xx>>, M. Odpowiedz Link
barbelek Re: Nasza Marta 29.07.07, 12:51 Marto droga- wszystkiego najlepszego od żółtodzioba. Wielu wypraw do Grecji Ci życzę i wspomnień tak cudownych jak moje. Odpowiedz Link
bebiak Re: Nasza Marta 29.07.07, 12:54 Martusiu, i ja się przyłączam: niech Ci będzie dobrze zawsze i wszędzie a myśli o wycieczkach do Hellady nawet w ciężkich chwilach niech podtrzymują Cię na duchu. Xronia polla! Całuję. B. Odpowiedz Link
gacek95 Re: Nasza Marta 29.07.07, 13:32 I ja również życzę Ci tego co wszyscy przede mną i żeby Twoje forum trwało przez długie lata zarażając następnych żółtodziobów. Nie umiem zakończyc po grecku więc tradycyjnie wszystkiego najlepszego Marta!!! Odpowiedz Link
sarna73 Re: Nasza Marta 30.07.07, 14:56 dolaczam sie do zyczen, wszytskiego najlepszego i zaliczenia wszystkich wymarzonych wypadow do Grecji Odpowiedz Link
andrzejwilczak Re: Nasza Marta 29.07.07, 14:02 Spełnienia marzeń. Powodzenia w planach Koleżanko. Odpowiedz Link
hania404 Re: Nasza Marta 29.07.07, 14:30 wszystkiego naj naj naj... Xronia polla grecjo-ellado ! dzieki za to forum i za kazde dobre slowo filia Odpowiedz Link
grecja-ellada Kochani moi 29.07.07, 15:02 Dziękuję Wam bardzo, bardzo za prześliczne życzenia, które tu na forum mi posłaliście i napisaliście. Każdemu z Was posyłam uściski oraz imieninowe filakia ! Odpowiedz Link
amigo50 Re: Kochani moi 29.07.07, 20:53 Martusiu! I ja przyłączam się do chóru wyśpiewującego Ci życzenia, a jako, że śpiewać nie umiem, to nie chcąc fałszować zanoszę Ci takie parlando: Niech Olimpijscy Bogowie roztoczą nad Tobą parasol jaki onegdaj Zeus rozpostarł nad Ortygią w chwili narodzin Artemidy i Apollina a Pan niechaj prowadzi Cię po ścieżkach i bezdrożach Hellady, którymi wędrujesz po niej w swoich poszukiwaniach. Obyś znalazła to czego szukasz a radości Twej oby nie było końca. Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Kochani moi 29.07.07, 21:18 Amigo bardzo, bardzo dziękuję Ci za prześliczną piosenkę I niech te słowa spełnią się w jak najszybszym możliwym terminie ! Uściski przesyłam. Odpowiedz Link
katinaki Re: Nasza Marta 29.07.07, 23:05 Martuniu! jeszcze ja... Wszystkiego co w życiu najlepsze, spełnienia marzeń, a zwłaszcza tego jednego!, najpiękniejszego! Całuje Cię gorąco... jeszcze z Polski Katinaki Odpowiedz Link
tomaszkozlowski1 Re: Nasza Marta 29.07.07, 23:12 Marto, jeszcze raz wszystkiego naj, naj, uśmiechu na twarzy, ciekawych podróży, w tym oczywiście do Hellady, zadowolenia z każdego dnia.Pozdrawiam! Odpowiedz Link
bebicka Re: Nasza Marta 30.07.07, 00:13 Marto kwadrans po czasie, ale ode mnie tez wszystkiego najwspanialszego!!!! I tu i TAM zeby sie marzenia spelnialy, ale zeby Ci ich nie ubywalo (tych marzen) albo pojawialy sie nowe, bo czym byloby nasze zycie bez nich Takze wspanialych marzen i ich realizacji pozdrawiam Maraska Odpowiedz Link
ewamalgorzata Re: Nasza Marta 30.07.07, 08:25 Ja oczywiście spóźniona - ale i tak gorące, jak słońce w Helladzie, życzenia przesyłam Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Nasza Marta 30.07.07, 09:19 Woow jaka miła niespodzianka spotkała mnie tu na forum z rana w poniedziałek Dziękuję Wam bardzo, bardzo, bardzo za to iż jesteście oraz że pamiętaliście o mnie wczoraj dzwoniąc, pisząc sms-y i wpisując się tu na forum naszym kochanym ! Wypiłam wczoraj ouzo z okazji imieninek, pooglądałam zdjęcia z Hellady z zeszłego roku i myślałam o Was moi kochani forumowicze Dziękuję za to iż jesteście ! Odpowiedz Link
q3a1 Re: Nasza Marta 30.07.07, 09:22 spóźnione ale szczere: naj naj naj naj najlepszego wszystkiego!!! q3a Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Nasza Marta 30.07.07, 09:38 q3a1 dziękuję Ci bardzo, bardzo i wcale nie spóźnione Uściski ! Odpowiedz Link
czarodziejka1 Re: Nasza Marta 30.07.07, 12:16 Martusiu! O ode mnie przyjmij życzenia imieninowe! Spóźnione, ale szczere Wszystkiego naj naj lepszego. Buziaczki, Czarodziejka Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Nasza Marta 30.07.07, 13:16 Czarodziejko gdy Cię widzę na forum zawsze przed oczami mam 2 miejsca z miasta Rodos : Ipotton które zachwyciło mnie niesamowicie oraz pałac wielkich mistrzów ściskam Cię serdecznie za Twój wpis i piękne życzenia, które przeczytałam tu od Ciebie ! Odpowiedz Link
gonia144 Re: Nasza Marta 30.07.07, 13:52 Niewiele jeszcze o Tobie wiem Czarodziejko. WSZYSTKIEGO najlepszego życzę. Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Nasza Marta 30.07.07, 16:05 Goniu Droga nie wiem czy napewno do mnie kierujesz swoje życzenia ale i tak mówię Ci efcharisto poly oraz ściskam Cię serdecznie ! Odpowiedz Link