19.01.07, 08:29
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • czarna_plomba Re: shoper.pl/home.pl 19.01.07, 23:06
      ja robiłam sklep - nie swój - na bazie shopera.. to bardzo fajny szablon, łatwy
      w obsludze i uważam że ciekawie skonstruowany - nie jest tak nadźgany jak sote..
      lepiej wizualnie wygląda...
      co do domeny - ja mam wszystkie w nazwa.pl
      • kajka04 Re: shoper.pl/home.pl 19.01.07, 23:32
        czarna_plomba napisała:

> ja robiłam sklep - nie swój - na bazie shopera.. to bardzo fajny szablon, łatwy
        > w obsludze i uważam że ciekawie skonstruowany - nie jest tak nadźgany jak sote.
        > .
        > lepiej wizualnie wygląda...
        > co do domeny - ja mam wszystkie w nazwa.pl

No cóż, ja powiem tylko tyle, że ile ludzi tyle gustów; większość oprogramowan
        sklepu jest dobrych, szablony są ok, panele łatwe w obsłudze. Wszystko zależy od
        tego, w którym Ty czujesz się dobrze, ktory Tobie bardziej odpowiada. Mi
        osobiście sote odpowiada, brakuje mi tylko albo aż statystyk w sote sklep. Są
        słabe..
        • czarna_plomba Re: shoper.pl/home.pl 20.01.07, 10:35
          Kajka no daj spokój - przecież sote to jakiś koszmarek.. ja nie mówie tu
          funkcjonalności, choć panel administracji wygląda upiornie..
          przecież z tego sklepu będąc klientem ciężko się nawet korzysta.. mnóstwo
          zbędnych informacji na str. głównej - przykład przerostu formy nad treścią.. i
          jeszcze ta cena - 1000zł za wersje okrojoną! - za co!, pytam??
          nie wiem po co komu tyle informacji na str. głownej.. to tylko wprowadza ogólny
          chaos.. człowiek czuje się tam jak w supermarkecie.
          wogule nie ma wrażenia kameralności w tym sklepie... zwłaszcza jeśli grafika
          zrobiona jest przez jakiegoś laika.. a tych w sieci na pęczki niestety..
          dla mnie sote to alternatywa dla dużych sklepów - księgarń,aptek gdzie towaru w
          brud.. nie wyobrażam sobie natomiast tego oprogramowania dla kameralnego butiku,
          sklepu z np. ciuszkami dla dzieci czy innych tego typu.. no, chyba że nad
          projektem pochyli się ktoś kto zna sie na rzeczy i przygotuje go na poziomie..
          dla mnie typowy koszmarek sote wygląda tak oto: www.aptekaotc.pl/
          sucha, bezuczuciowa oprawa plus ekspozycja towarów... jak hurtownia w małym
          mieście przy ulicy X.
          na koniec, żeby nie było że tylko stękam i krytykuje podam adres sklepu, który
          jest wprawdzie zrobiony na silniku sote, ale wygląda całkiem przyzwoicie:
          www.twojabizuteria.pl/
          • miska_malcova Re: shoper.pl/home.pl 20.01.07, 19:56
            mam domene i serwer w home.pl
            Jestem bardzo zadowolona
          • kajka04 Re: shoper.pl/home.pl 21.01.07, 00:07
            'apteka' w sote to wyjątkowe przeładowanie, ale są inne , w których towar
            eksponowany jest z umiarem; to zależy od właściciela, jak ustawisz prezentację
            towaru; ja widziałam oprogramowania innych firm tworzących szablony e-sklepów,
            gdzie strony e-sklepów są tak przeładowane, jak 'apteka' albo jeszcze bardziej;
            ale to tylko moje skromne zdanie.. Pzdr
    • zero925 Re: shoper.pl/home.pl 22.01.07, 16:48
      mój sklep jest na home.pl, jestem zadowolony.
      • sinaan Re: shoper.pl/home.pl 25.01.07, 17:09
        Ja mam oprogramowanie z shopera i jestem zadowolona:)
        • informix_2006 Re: shoper.pl/home.pl 29.01.07, 15:49
          Hej,
          rzeczywiście fajny sklepik - bardzo mi się podoba :-)
          A przy okazji, mam pytanie: w regulaminie Twojego sklepu jest zapis, że
          nierealizujsz transakcji za pobraniem; tzn. że w takim wypadku nie jest
          potrzebna kasa fiskalna ? Już tyle wersji na ten temat słyszałem ... a każda,
          oczywiście, inna :-)

• sinaan Re: shoper.pl/home.pl 01.02.07, 11:27
            informix_2006 napisał:

> Hej,
            > rzeczywiście fajny sklepik - bardzo mi się podoba :-)
            > A przy okazji, mam pytanie: w regulaminie Twojego sklepu jest zapis, że
            > nierealizujsz transakcji za pobraniem; tzn. że w takim wypadku nie jest
            > potrzebna kasa fiskalna ? Już tyle wersji na ten temat słyszałem ... a każda,
            > oczywiście, inna :-)
            >

Niestety, kasa fiskalna jest potrzebna, nie ma to związku ze sposobem wysyłki,
            ale z asortyementm, w moim przypadku sa to metale szlachetne (srebro)
      • seth_re Re: shoper.pl/home.pl 21.02.17, 19:05
        możesz podac jakies namiary na siebie???
    • czarna_plomba Re: shoper.pl/home.pl 29.01.07, 18:50
      a kogo pytasz?? bo ja się pogubiłam w kierunku tej dyskusji.. :-)
      • informix_2006 Re: shoper.pl/home.pl 29.01.07, 22:18
        czarna_plomba napisała:

> a kogo pytasz?? bo ja się pogubiłam w kierunku tej dyskusji.. :-)

sinaan albo kogoś kto zna odpowiedz :-)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka