informix_2006 19.01.07, 08:29 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_plomba Re: shoper.pl/home.pl 19.01.07, 23:06 ja robiłam sklep - nie swój - na bazie shopera.. to bardzo fajny szablon, łatwy w obsludze i uważam że ciekawie skonstruowany - nie jest tak nadźgany jak sote.. lepiej wizualnie wygląda... co do domeny - ja mam wszystkie w nazwa.pl Odpowiedz Link
kajka04 Re: shoper.pl/home.pl 19.01.07, 23:32 czarna_plomba napisała: > ja robiłam sklep - nie swój - na bazie shopera.. to bardzo fajny szablon, łatwy > w obsludze i uważam że ciekawie skonstruowany - nie jest tak nadźgany jak sote. > . > lepiej wizualnie wygląda... > co do domeny - ja mam wszystkie w nazwa.pl No cóż, ja powiem tylko tyle, że ile ludzi tyle gustów; większość oprogramowan sklepu jest dobrych, szablony są ok, panele łatwe w obsłudze. Wszystko zależy od tego, w którym Ty czujesz się dobrze, ktory Tobie bardziej odpowiada. Mi osobiście sote odpowiada, brakuje mi tylko albo aż statystyk w sote sklep. Są słabe.. Odpowiedz Link
czarna_plomba Re: shoper.pl/home.pl 20.01.07, 10:35 Kajka no daj spokój - przecież sote to jakiś koszmarek.. ja nie mówie tu funkcjonalności, choć panel administracji wygląda upiornie.. przecież z tego sklepu będąc klientem ciężko się nawet korzysta.. mnóstwo zbędnych informacji na str. głównej - przykład przerostu formy nad treścią.. i jeszcze ta cena - 1000zł za wersje okrojoną! - za co!, pytam?? nie wiem po co komu tyle informacji na str. głownej.. to tylko wprowadza ogólny chaos.. człowiek czuje się tam jak w supermarkecie. wogule nie ma wrażenia kameralności w tym sklepie... zwłaszcza jeśli grafika zrobiona jest przez jakiegoś laika.. a tych w sieci na pęczki niestety.. dla mnie sote to alternatywa dla dużych sklepów - księgarń,aptek gdzie towaru w brud.. nie wyobrażam sobie natomiast tego oprogramowania dla kameralnego butiku, sklepu z np. ciuszkami dla dzieci czy innych tego typu.. no, chyba że nad projektem pochyli się ktoś kto zna sie na rzeczy i przygotuje go na poziomie.. dla mnie typowy koszmarek sote wygląda tak oto: www.aptekaotc.pl/ sucha, bezuczuciowa oprawa plus ekspozycja towarów... jak hurtownia w małym mieście przy ulicy X. na koniec, żeby nie było że tylko stękam i krytykuje podam adres sklepu, który jest wprawdzie zrobiony na silniku sote, ale wygląda całkiem przyzwoicie: www.twojabizuteria.pl/ Odpowiedz Link
miska_malcova Re: shoper.pl/home.pl 20.01.07, 19:56 mam domene i serwer w home.pl Jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
kajka04 Re: shoper.pl/home.pl 21.01.07, 00:07 'apteka' w sote to wyjątkowe przeładowanie, ale są inne , w których towar eksponowany jest z umiarem; to zależy od właściciela, jak ustawisz prezentację towaru; ja widziałam oprogramowania innych firm tworzących szablony e-sklepów, gdzie strony e-sklepów są tak przeładowane, jak 'apteka' albo jeszcze bardziej; ale to tylko moje skromne zdanie.. Pzdr Odpowiedz Link
zero925 Re: shoper.pl/home.pl 22.01.07, 16:48 mój sklep jest na home.pl, jestem zadowolony. Odpowiedz Link
sinaan Re: shoper.pl/home.pl 25.01.07, 17:09 Ja mam oprogramowanie z shopera i jestem zadowolona:) Odpowiedz Link
informix_2006 Re: shoper.pl/home.pl 29.01.07, 15:49 Hej, rzeczywiście fajny sklepik - bardzo mi się podoba :-) A przy okazji, mam pytanie: w regulaminie Twojego sklepu jest zapis, że nierealizujsz transakcji za pobraniem; tzn. że w takim wypadku nie jest potrzebna kasa fiskalna ? Już tyle wersji na ten temat słyszałem ... a każda, oczywiście, inna :-) Odpowiedz Link
sinaan Re: shoper.pl/home.pl 01.02.07, 11:27 informix_2006 napisał: > Hej, > rzeczywiście fajny sklepik - bardzo mi się podoba :-) > A przy okazji, mam pytanie: w regulaminie Twojego sklepu jest zapis, że > nierealizujsz transakcji za pobraniem; tzn. że w takim wypadku nie jest > potrzebna kasa fiskalna ? Już tyle wersji na ten temat słyszałem ... a każda, > oczywiście, inna :-) > Niestety, kasa fiskalna jest potrzebna, nie ma to związku ze sposobem wysyłki, ale z asortyementm, w moim przypadku sa to metale szlachetne (srebro) Odpowiedz Link
seth_re Re: shoper.pl/home.pl 21.02.17, 19:05 możesz podac jakies namiary na siebie??? Odpowiedz Link
czarna_plomba Re: shoper.pl/home.pl 29.01.07, 18:50 a kogo pytasz?? bo ja się pogubiłam w kierunku tej dyskusji.. :-) Odpowiedz Link
informix_2006 Re: shoper.pl/home.pl 29.01.07, 22:18 czarna_plomba napisała: > a kogo pytasz?? bo ja się pogubiłam w kierunku tej dyskusji.. :-) sinaan albo kogoś kto zna odpowiedz :-) Odpowiedz Link