janko.s102 12.02.14, 16:51 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikceram_ikceram Re: Czy ktoś korzysta z oprogramowania ShopGold? 29.12.15, 12:59 Do tej pory taak, ale ODRADZAM !!! Firma wmawia że coś działa jak nie działa. Swoje błędy tłumaczą tym, że klient popełnił błąd i sobie za to każą płacić !!! Odpowiedz Link
inform2016 Re: Czy ktoś korzysta z oprogramowania ShopGold? 11.04.16, 12:05 Korzystam z programu shopgold od ponad roku, nie mam problemów z programem, fajnie pracuje sie z panelem administracyjnym - ja moge polecic program - ważne jest że program cały czas się rozwija i są dodawane nowe funkcje. Odpowiedz Link
ambasadainternetu Re: Czy ktoś korzysta z oprogramowania ShopGold? 25.08.16, 10:51 Przy wyborze sklepu internetowego trzeba zwrócić uwagę na wiele elementów: - możliwość zmian layout`u, kolorystyki - oferowane integracje( poczta, kurierzy, płatności, system magazynowy/księgowy) - przyszłe aktualizacje, - wielkość bazy towarowej, - czy istnieje limit transferu, To podstawowe czynniki, tak naprawdę trzeba dokładnie przeanalizować potrzeby i do tego wybrać platformę. Nasza firma specjalizuje się w kwestii doboru i poźniejszego wdrożenia przy sklepie internetowym. Zainteresowanych zapraszam na: www.ambasadainternetu.pl Odpowiedz Link
goran69 Re: Czy ktoś korzysta z oprogramowania ShopGold? 15.04.17, 13:34 sklep jest w porządku, ma taki ogrom funkcji że i tak z połowy nie korzystam jedyne co mi brakuje to jakiegoś forum na którym użytkownicy mogli by się pochwalić swoimi sklepami, wymienić porady sugestie, oscommerce miało pięknie rozwinięte forum polskie i zagraniczne dzięki temu sam postawiłem sklep i optymalnie go skonfigurowałem. Pomoc techniczna p. Krysiaka jest bez zarzutu ale ma ograniczony czas trwania a później trzeba płacić co zniechęca do zadawania może i prostych pytań ale na które b. długo muszę sam szukać odpowiedzi przeszukując światową sieć Odpowiedz Link