czarna12.3 09.09.09, 07:40 Czy mam pozdrowić od kogoś nasze piękne morze? Zaraz jadę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera5 Re: Nad morze! 09.09.09, 07:46 Bardzo lubię morze a szczególnie w Ustce i Rowach.Ciebie też pozdrawiam.Szacun Odpowiedz Link
czarna12.3 Re: Nad morze! 09.09.09, 08:31 Będę w Mielnie- dzisiaj wracam, przywiozę Wam trochę morskiego powietrza.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
czarna12.3 Re: Nad morze! 09.09.09, 19:04 Byłam, pozdrowiłam morze i przywiozłam dużo piasku ( w butach). Było cudownie! Morze ciche, spokojne i ciepłe.Pozdrawiam tych, do których morski wiatr nie dochodzi. Odpowiedz Link
52ania Re: Nad morze! 09.09.09, 20:57 Ciepła woda w Mielnie?Od czasu do czasu bywam tam,bo w Koszalinie mam rodzinę.Jeszcze nie trafiłam na ciepłą wodę.Dziękuję za pozdrowienia i ten podmuch ciepłego morskiego powietrza. Odpowiedz Link
wacka1 Re: Nad morze! 09.09.09, 21:19 Co roku jestem nad morzem.Bardzo żle wspominam ubiegłoroczne wczasy w Reawlu.Z daleka od pana Ripolowskiego.Na stronie miał wszystko.Okazało się ,ze strona tylko piękna i pana klamstwa.Chamstwo i to wielkie. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Nad morze! 10.09.09, 09:56 My jeździmy do Rewala od 1979 roku. Nigdy nie spotkało nas nic przykrego. Co kilka lat zmieniamy kwatery, ale nie dlatego,że było źle, tylko po to, aby coś zmienić. Gorąco polecam REWIT,AMBER, JANTAR, U KRYSTYNY, POD DELFINEM. Nie są to hotele Gołębiewski, ale oferują przyzwoite warunki . W tym roku aby coś zmienić, wybraliśmy w internecie kwaterę w Mrzeżynie. Wpłaciłam zaliczkę. Po przyjechaniu na miejsce okazało się,że dom i otoczenie piękne, to fakt. Natomniast nawet nie było widać ani czuć zapachu morza, a miało być 200 metrów. Zrezygnowaliśmy. pojechaliśmy do Rewala i nie zawiedliśmy się. Odpowiedz Link