iryska2604 07.05.10, 17:34 zamiast podczytywać po obcych landach no i tu cichcem -to mogłabys czasem skrobnąc cos do nas albo w ogóle dac znać ze zyjesz i ze jeszcze pamiętasz o swoim forum i jego forumowiczkach,co?Bo jakos coraz nas mniej... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska123 Re: Adminko - a ty... 14.05.10, 21:10 Irenko. Niestety mam zbyt słaby sygnał na działce i nie mogę uczestniczyc w forum. Jak jestem w domu to odwiedzam Was i widzę tą śpiącą atmosferę. Tym razem posiedzę kilka dni w Łodzi, wymieniam okna. Pozdrawiam Was szukając pomysłu na ożywienie naszego forum. Czekam na dobre wieści od Agi. Baśka. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Adminko - a ty... 14.05.10, 22:21 Ok - jestes usprawiedliwiona.Będe uparcie trwać.Acozty masz za internet-czyzby mój bluecconect był lepszy???Ale już sie dowiedziałam że Era ma szerokopasmowy bezprzewodowy i pomału sie bede przymierzać do niego. Odpowiedz Link
jagoda491 Re: Adminko - a ty... 15.05.10, 17:46 A ja zmieniłam na dialog. mam tam telefon i dołączyłam internet. Wcześniej przez 6 lat korzystałam z usług media 4. Zobaczymy jak to będzie hulało. Tyle,że umowę mam na 24 miesiące, to bez względu na jakość będę musiała czekać. Odpowiedz Link
mona422 Re: Adminko - a ty... 15.05.10, 19:44 Prośba do Adminki. Basiu usuń ten cały mój post co założyłam o nazwie: Ojciec Rydzyk założył drugie radioProszę Cię bardzo. Mnie się wydaje że dopiero po usunięciu zapanuje pokój na tym poście. Odpowiedz Link
baska123 Re: Adminko - a ty... 15.05.10, 22:28 Do mona422. Zgodnie z Twoją prośbą i moim zamiarem wątek "Rydzykowy" zamknęłam. Szkoda, że nie masz pomysłu na ciekawszy temat dla społeczności naszego forum. Baśka. Odpowiedz Link
mona422 Re: Adminko - a ty... 16.05.10, 07:37 Mam taką wadę, że lubię eksperymentować, bo dzięki eksperymentom to można coś się dowiedzieć i nauczyć. Bez eksperymentów to tylko bym umiała pisać do końca życia. Nie będę się rozpisywała na ten temat, bo by można było książkę napisać. Dziękuję Ci bardzo Basiu jesteś super. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Adminko - a ty... 16.05.10, 14:10 Mona, Twoje teksty z pewnoscia znajda wieksza grupe dyskutantow na forum Polityka, bo my juz wiele roznych rzadow przezylysmy i chyba jestesmy nieco zmeczone tymi tematami... w kazdym razie ja jestem bardzo zmeczona i dlatego dla spokoju wybralam forum emeryckie. Odpowiedz Link