Dodaj do ulubionych

Nowinki techniczne:

02.03.12, 12:33
tech.wp.pl/kat,130040,title,Koniec-pilotow-do-TV-Porozmawiaj-z-telewizorem,wid,14299176,wiadomosc.html
Każda technologia kiedyś się kończy i jest zastępowana nowszym odpowiednikiem. Wszystko wskazuje na to, że rok 2012 będzie początkiem końca pilotów do telewizora. Jakie urządzenie zastąpi "atrybut władzy" domowników? Żadne - my sami staniemy się pilotami.
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: Nowinki techniczne: 02.03.12, 15:48
      Czyli droga małzonko idź no... ??big_grinbig_grinsuspicious
      • waga_1949 Re: Nowinki techniczne: 02.03.12, 18:51
        Jak to dobrze,że mnie ten problem n ie dotyczy. Mnie wystarcza komputer (z tradycyjną myszką) i radio.
    • chris.w2 Re: Nowinki techniczne 02.03.12, 20:08
      To, co zobaczylem w prezentowanym filmiku nie przekonuje mnie.
      Nie chce telewizora reagujacego na glos.
      Nacisnac przycisk na "pilocie" nie jest znowu takim problemem.

Ale producenci przescigaja sie w nowosciach, aby nadal i wiecej sprzedawac swoje wyroby.
      Nie wszystko co nowsze, jest lepsze niz stare.
    • baska123 Re: Nowinki techniczne: 04.03.12, 11:58
      Metro donosi:
      Dziwne dźwięki słychać na całym świecie
      Świadkowie opisując je najczęściej używają słów "metaliczne", "harmoniczne", "wibrujące", "jednostajne". Youtube jest pełen nagrań, na których je słychać.

"Nie śpię od godziny, byłam właśnie z psem, na dworze zamiast zwykłej o tej porze ciszy słychać jakby gdzieś cały czas i z takim samym natężeniem jechał pociąg, albo jakby leciał samolot, ale się nie przybliżał ani nie oddalał" - pisze Dina z Warszawy na forum portalu Zmianynaziemi.pl.

Podobnych relacji osób które słyszały dziwne niepokojące dźwięki są już w sieci setki. Te same, albo podobne dźwięki słyszano nie tylko w Polsce. Relacje o nich pochodzą z całego świata: słyszano je już w Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii, Rosji, Czechach, Australii, Kanadzie, Ukrainie, na Białorusi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka