baska123 03.11.12, 14:59 zgred.polarny Zgredku znasz trollika ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.222 Re: Kto to? 03.11.12, 15:52 "Przed laty był porządnym forumowiczem i używał tylko jednego nicka. Tak długo, aż spostrzegł, że forumowych wypowiedzi nie można traktować w 100 procentach na serio. Stał się więc wieloniockowcem, chociaż stara się w jednym wątku używać jednego nicka. Serio pisze jako zgred.polarny, a resztę nicków używa w zależności od tematu, swego aktualnego nastroju i innych czynników, których nie jest w stanie sprecyzować " - napisał na jakimś forum. Adin, dwa, tri, czetyryje, piat ... diesiat ... kurcze !!! Odpowiedz Link
baska123 Re: Kto to? 03.11.12, 16:32 ...jak się cieszę ! No to nareszcie mam sporo chłopa na forum ! Zespół jak się patrzy. Odpowiedz Link
trollik.morski Re: Kto to? 03.11.12, 17:29 A gdyby tak jeszcze pojawili się: jantoni.jajcorz; paranormalny z psychciem; albo i sam super.zgred, to by się działo!!! Odpowiedz Link
baska123 Re: Kto to? 03.11.12, 17:51 Jeśli będziecie działać umiarkowanie rozrabiając, bez szczypania Pań zwłaszcza, to witam i przytulam Was wszystkich. Ps Wy też się szczypom nie dajcie. Odpowiedz Link
waga_1949 Re: Kto to? 03.11.12, 18:04 Bo z facetami nigdy nie wie, oj nie wie się..... Odpowiedz Link
super.zgred Re: Kto to? 03.11.12, 18:16 Z facetami to zawsze wiadomo o co chodzi. Oni tylko o jednym ... Ale WY, przekornie nazwane "płcią piękną", to zawsze coś wywiniecie Były przypadki, że wywijająca sama się zaplątała... He he he Odpowiedz Link
baska123 Re: Kto to? 03.11.12, 19:15 Zgredku. Moja babunia śpiewała taką (brzydką według mnie, kilkuletniej wówczas dziewczynki) piosenkę. Powolutku ze mną tańcz - bom rycynkę brała, Powolutku obracaj - bym cię nie o....a. Słowa proste, jednak dużo znaczące w relacji damsko/męskiej, nie ograniczając znaczenia tylko do tańca. Jednym słowem, wszystko można ale z ostrożna. Odpowiedz Link
paranormalny Re: Kto to? 03.11.12, 19:30 "> Jednym słowem, wszystko można ale z ostrożna." I mnie to mówisz Dobra Kobieto??? ....... Jaka będzie jutro pogoda? Dzisiaj prawie cały dzień przesiedziałem w chałupie Odpowiedz Link