iryska2604 04.02.15, 18:58 No i zaraz sie okaze czy ktoś poza tobą moze to zrobić. Ktoś przypadkowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Próba mikrofonu 04.02.15, 19:03 Basiu, to jedynie moze zrobic ktoś z Góry. Sprawdziłam teraz - nikt nie ma takiej możliwości bo nawet jesli ja wchodzę do ciebie na forum to w ogóle nie mam pod spodem tych narzędzi do kasowania i nawet tych znaczków przy wątkach. Zresztą potrenuj u mnie i cos skasuj na probę. Zobaczymy czy ci sie uda. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Próba mikrofonu 04.02.15, 20:45 Kiedyś czytałam na formy o moderacji, że w tych sprawach trzeba pisać do agory. Odpowiedz Link
baska123 Re: Próba mikrofonu 04.02.15, 22:02 Irenko Gdyby takie operacje były możliwe, to "moje" forum już by uległo totalnej kasacji. Widzisz sama, jak mało nas do pieczenia tego chleba. Bez sensacji, plotek, i zaczepnych tytułów wątków mało jest chętnych do pogadania, i tak u mnie jest, jak jest, nie mam w tej chwili czasu na zaczynanie i kontynuację wątków. Jestem zaczytana w tematach "uzdrawiania ludzi świata". Jak coś się zmieni to ........rozwinę forumową działalność. Odpowiedz Link