16.07.13, 19:29
Z ciekawości sprawdziłem, że 15 lipca (wczoraj) od 15,08 do 23,03 dokonał on ponad 30 postów w 9 tematach (od oceny Nawrockiej,poprzez ubój i palikociarnie na ludobójstwie zakończywszy).
I powiem szczerze,że targają mną sprzeczne uczucia:
- czy zazdrościć mu, że ma tyle wolnego czasu, który przeznacza na klikanie w sieci?
- czy podziwiać sprawność umysłową (tyle tematów a jeszcze potrzeby fiziologiczne!)?
- czy współczuć. Pewnie samotny facet w 4 ścianach, niemający przyjaciół, ma możliwość zaprezentowania na necie siebie.
Forummm-nie obrażaj się, ale Ty sam zaprezentowałeś swoją osobę na forum-wobec czego my mamy prawo do oceniania i komentowania innych ( jak to Ty często czynisz)
Obserwuj wątek
    • forummm Re: Forummm 16.07.13, 21:07
      13.wal napisał(a):

> Z ciekawości sprawdziłem, że 15 lipca (wczoraj) od 15,08 do 23,03 dokonał on po
      > nad 30 postów w 9 tematach (od oceny Nawrockiej,poprzez ubój i palikociarnie na
      > ludobójstwie zakończywszy).
      > I powiem szczerze,że targają mną sprzeczne uczucia:
      > - czy zazdrościć mu, że ma tyle wolnego czasu, który przeznacza na klikanie w s
      > ieci?
      > - czy podziwiać sprawność umysłową (tyle tematów a jeszcze potrzeby fiziologicz
      > ne!)?
      > - czy współczuć. Pewnie samotny facet w 4 ścianach, niemający przyjaciół, ma mo
      > żliwość zaprezentowania na necie siebie.
      > Forummm-nie obrażaj się, ale Ty sam zaprezentowałeś swoją osobę na forum-wobec
      > czego my mamy prawo do oceniania i komentowania innych ( jak to Ty często czyni
      > sz)

Twoja ocena to mi zwisa bo ja tu się nie bawię w politykę za nasze podatki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka