ania.zywiec 12.12.07, 13:14 witam, mam pytanie czy któs z Was pilotował moze dla bp. Olimp z Krakowa?moze któś przedstawi tutaj jakąs opinie;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwonemaki1 Re: dolomity 12.12.07, 19:52 Nie pilotowałem - i mój znajomy z Krakowa - też nie ! Podzielił się ze mną opinią o wahadłach w Dolomity w poprzednim sezonie. W piątek wieczorem wyjazd z Krakowa (po drodze inne polskie miasta), dowóz w Dolomity, pozbieranie powracających, powrót do Krakowa w niedzielę rano/przed południem. Jazda niemalże non stop, bez wypoczynku u celu i dwie noce w autokarze - za 250 zł. (netto czy brutto? - bez różnicy). Kolega stwierdził, że to dobre dla studenciaka, którego przypiliła chwilówka do spłaty. Ja koledze na to, że inteligentni studenci tysiaka na miesiąc wykręcą na kilka innych sposobów. Mogą do tego wszystkie 30 nocy w miesiącu spędzić w cieplutkim łóżeczku w o wiele lepszym towarzystwie niż kierowca, albo świetnie bawić się we wszystkie łikendowe noce w krakowskich klubach, dyskotekach czy pubach.... (To tylko moje i mojego kolegi opinie). Odpowiedz Link Zgłoś
znowukonto Re: dolomity 19.11.08, 13:14 Witajcie, chciałabym powtórzyć pytanie koleżanki sprzed roku. Czy możecie się podzielić opiniami nt Olimpu z Krakowa? Jak jest, jeśli chodzi o jakość usług i warunki pilotowania. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ananas_0 Re: dolomity 19.11.08, 19:57 hey pilotowalam dla olimpu w miniony sezon letni, teraz wybieram sie w dolomity. co do wypowiedzi kolegi wyzej, to wiadomo, ze wahadla sa najmniej przyjemna praca dla pilota, i nie ma co sie spodziewac luksusow. przejazdy wahadlowe w zimie wygladaja zupelnie inaczej niz w lecie, bo w okresie zimowym jest najwieksze zatrzesienie ludzi i faktycznie nie ma gdzie i kiedy odpoczac ( mam na mysli hotel ) bo jest to praca raczej z doskoku - wieziesz ludzi i w polowie drogi sie przesiadasz do autokaru, ktory wraca z turnusu, wiec praktycznie nie dojezdzasz na miejsce docelowe. Natomiast w lecie sa to wahadla standardowe, z wyzywieniem po trasie i na miejscu, z pokojem itp. Nie wiem na jakiego rodzaju pilotowanie Ty sie wybierasz z olimpem- czy wahadla czy pobyty. Jak masz jakies inne pytania to pisz bez wahania na gg - 221955. Pozdrawiam!! ps. ja z olimpu jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowukonto Re: dolomity 22.11.08, 13:42 ananas_0 napisała: > zamieszalam z gg - 2219599 :) Pozdrawiam Dzięki wielkie ananas_0. Tylko że ja nie używam gg, czy mogę ewentualnie jakby co do Ciebie napisać na gazetowy ananas_0 ? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś