04.09.23, 16:01
www.youtube.com/watch?v=FkbId2k--9s
Wedlug mnie pani Janda zachowuje sie jak rasowa kibolka - bezwzgledna, bezkompromisowa i chora z nienawisci. Jest aktorka mojego pokolenia, w mojej opinii ma bardzo ograniczony warsztat, chociaz niektore produkcje z jej udzialem dawalam rade ogladac.
Zastanawiam sie, po co ona sobie to robi? Jak Wy odbieracie takich aktorow. Uwazacie, ze moga mowic, o swoich przemysleniach, swoim tekstem, nic przy tym nie tracac, czy powinni raczej grac, wylacznie, role przez kogos, madrzejszego napisane.
Obserwuj wątek
    • irsila Re: Kibolka? 05.09.23, 09:13
      Odwiedziłam tę stronę, z racji jedynie tej, że pani Janda,to moja rówieśniczka,
      strasznie długi wywiad.
      Nie znam jej ostatnich wypowiedzi, na cały wywiad ochoty nie mam.
      Poczytałam tam opinie innych.
      Nie mam ochoty oceniać innych, jest sobą, trudno, jej życie, jej sprawa ale czy jest kibolką?
      Co w ogóle to słowo znaczy?
      • irsila Re: Kibolka? 05.09.23, 09:16
        Mam konto google, tak poza tym i jeśli będę chciała, to pod wywiadem się wypowiem tam,
        jeśli mi się będzie nudziło.
        Sporo na YT bywam, sporo tam oglądam a tu tylko forum słowne jest...
      • uoia Re: Kibolka? 05.09.23, 13:01
        irsila napisała:

> ...
        > Nie mam ochoty oceniać innych, jest sobą, trudno, jej życie, jej sprawa ale czy
        > jest kibolką?
        > Co w ogóle to słowo znaczy?

Kibolka od kibola (odlam kibicow), to dla mnie ekstermistka, ktora dla swojej grupy jest gotowa poswiecic wszystko, zachowujac sie nieobliczalnie. Uwazam, ze celebryci, aktorzy, ludzie uwazajacy sie za elite, najczesciej nie posiadajacy zadnej wiedzy, maja sklonnosci do pouczania, moralizowania. Czesto staja sie autorytetem dla swoich fanow. Nie jest odpowiedzialne wyglaszanie twierdzenia, ze matka pani Jandy zmarla przez Kaczynskiego; rowniez innych, rownie niedorzecznych, pelnych nienawisci tez. Twoje zalozenie, ze".jej życie, jej sprawa" nie jest, w/g mnie prawdziwe, ona jest osoba publiczna, powinna wazyc slowa.
        Irsila, oczywiscie nie musisz sie tu wypowiadac, nikt nie musi, jest tyle innych watkow, uroczych watkow typu...."poniedzialek", "wtorek" z wpisami typu witam, dobranoc, zapraszam na kawke, siusiu zrobilam....oops tego jeszcze nie bylo... milego dnia zycze. smile
        • irsila Re: Kibolka? 05.09.23, 14:38
          uoia napisała:

> Irsila, oczywiscie nie musisz sie tu wypowiadac, nikt nie musi, jest tyle innyc
          > h watkow, uroczych watkow typu...."poniedzialek", "wtorek" z wpisami typu witam
          > , dobranoc, zapraszam na kawke, siusiu zrobilam....oops tego jeszcze nie bylo..
          > . milego dnia zycze. smile

Samo słowo kibol, jest dla mnie odpychające, więc się nie wypowiem,
          tym bardziej, że całego wywiadu nie dałam rady odsłuchać.
          Lis po wylewach, zacina się, zdrówko każdemu pada,sad

Z tymi tytułami wątków, to rację maszsmile
          Tak jest, ostatnio na pewnym znanym forum takie wątki "entelektualne" się pojawiają,
          że aż wstyd bierze i jest, że niby ludzie wykształceni a takie pierdoły piszą, byleby tylko coś napisać,
          typu:
          przyszłem, bekłem, pierdnąłem i poszłembig_grin
          • irsila Re: Kibolka? 05.09.23, 14:39
            poprawka:, pierdłem powinno byćbig_grin
            • taniarada Re: Kibolka? 05.09.23, 20:29
              irsila napisała:

> poprawka:, pierdłem powinno byćbig_grin
              >
              • taniarada Re: Kibolka? 05.09.23, 20:38
                Nie interesuje nie wchodzę .Niech sobie każdy gada .Wcześniej tam nic się nie działo .Teraz jak nie trolle to panie z wyższym wykształceniem obrażone .Trzeba mieć czas na pisanie i rozmowy .Sorry .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka