Dodaj do ulubionych

Padło to forum

03.06.24, 04:25
Uoia tu pisała fajnie. Szkoda.
Obserwuj wątek
    • engine8t Re: Padło to forum 03.06.24, 18:54
      Przypomnialo mi sie

"Emeryci i rencisci, popierajcie partie czynem - umierajcie przed terminem."
      • pia.ed Padło to forum... 05.07.24, 02:03
        Jednak engine8t sie znalazl... On jest niezawodny... wink

engine8t napisał:
        Przypomnialo mi sie:

"Emeryci i rencisci, popierajcie partie
        czynem - umierajcie przed terminem."

• pia.ed Padło to forum... 03.07.24, 23:22
      hrasier_2 napisał:
      Uoia tu pisała fajnie. Szkoda.

Mnie tez szkoda, bo pisalam tu od lat... pytanie tylko, dlaczego
      tak sie stalo?
      Wydaje mi sie, ze niegrzeczne odzywki zamiast oczekiwanej dyskusji,
      skutecznie odstraszyly piszacych...
      sad
      ...
      • hrasier_2 Re: Padło to forum... 05.07.24, 01:10
        Pewnie tak. Ludzie znikają.
    • mayk223 Re: Padło to forum 05.07.24, 17:57
      Sądzę iż przesympatyczny człowieku po Twoich mało inteligentnych wpisach bez zapoznania się z pełnym wątkiem lub nie umiejętnością pojmowania tego co jest napisane w nich,ludzie zniechęcają się do forum tego uważając je za beznadziejnie nisko wartościowe.Pozdrawiam.
      • hrasier_2 Re: Padło to forum 09.07.24, 03:55
        A co chodzi ci ?
        • mayk223 Re: Padło to forum 09.07.24, 06:34
          O wpis w innym wątku.Nie doczytałem,nie zrozumiałem a autora z "grubej rury po łbie".I to wszystko na to zapytanie.
          • pia.ed Padło to forum... 09.07.24, 18:07
            mayk223 napisał(a):
            > O wpis w innym wątku.Nie doczytałem,nie zrozumiałem a autora z "grubej rury po łbie"...

No to wszystko wyjasnione, bo wpis nie pasowal do tego, o czym tu dyskutujemy... smile
            • mayk223 Re: Padło to forum... 09.07.24, 19:05
              Dyskutujemy o przyczynie upadku tego wątku.Podalem przyczyny jego "umierania" i decydującego wpływu na ten stan samego założyciela tematu który wpływa destrukcyjnie na jego poczytalność.W żaden sposób nie odbiegłem od tematu,wręcz przeciwnie wskazałem zasadnicze przyczyny tego regresu.Problemem jest tylko to że w/w nie ma "twarzy" aby się się samokrytycznie przyznać do skutków które sam wywołuje,tylko nie mając żadnych argumentów do obrony własnej sugeruje że krytyka która go dosięgnęła jest po za tematem właściwym przez niego wskazanym.Swiadczy to o jego umiarkowanym pojmowaniu być może związanym z przyczynami medycznymi określanymi geriatria lub dziecinnym wiekiem.Albo troll do kwadratu?
              • pia.ed Padło to forum... 15.07.24, 17:00
                mayk223 napisał(a):
                > Dyskutujemy o przyczynie upadku tego wątku.Podalem przyczyny jego "umierania"
                i decydującego wpływu na ten stan samego założyciela tematu...

Cos Ci sie chyba pomylilo... wink My dysktujemy o przyczynie upadku Forum,
                a nie tego wątku...
                • hrasier_2 Re: Padło to forum... 19.07.24, 06:40
                  Jakiś pajacyk co się buja znudzony po forum.
                  • pia.ed Padło to forum... 19.07.24, 11:52
                    hrasier_2 napisał:
                    > Jakiś pajacyk co się buja znudzony po forum.

A co uwazasz na temat tego pana, ktory uwazal sie za dyskryminowanego
                    z powodu nizszej emertytury niz tej ktorej sie spodziewal?
                    Kiedy ktos sie zapytal, co konkretnego zrobil w tej sprawie aby wyjasnic
                    dlaczego, to nagle przestal sie wpisywac... wink

• pia.ed Padło to forum... 19.07.24, 19:53

hrasier_2 napisał:
                      > > Jakiś pajacyk co się buja znudzony po forum.

Takich nie spotkasz na Forum, gdzie od kilku lat się wpisuję... zapraszam więc na:

forum.gazeta.pl/forum/f,29055,_60_jestesmy_.html
                      • pia.ed Padło to forum... 29.09.24, 14:00

Jak napisales, to Forum chyli sie ku upadkowi, wiec czekalam, ze wspomozesz je
                        wpisujac jakies ciekawe tematy... no i nie doczekalam sie! Ale jeszcze nie jest za pozno,
                        wiec dalej czekam... wink
              • baska123 Re: Padło to forum... 21.10.24, 22:19
                Puk, puk-to JaBaska czyli założycielka tego Forum.
                Wątki podobnie jak całe Forum tracą aktywność inaczej poczytność (nie mylić z poczytalnością, bo to cecha niezbędna inicjatorowi tematu dyskusji) wówczas, gdy osoba pisząca poniża Dyskutantów wypominając wiek czy zdolność pojmowania i tp..
                Forum nie padło.
                Jedynie podupadło na atrakcyjności, bo zabrakło kilku istotnych Forumek i Forumków. Czas jest bezlitosny.
                Długo mnie tutaj nie było.
                Wróciłam, posprzątam i będzie jak niegdyś.
                Pozdrawiam-JaBaśka
                • hrasier_2 Re: Padło to forum... 21.10.24, 22:44
                  Dobrze by było. Bo teraz przeczytałem. Wszystkie posty. Że nie ma tu tych ludzi to nic nie znaczy. Bo inni by się pojawili jakby był tu spokój.
                  • pia.ed Padło to forum... 26.10.24, 20:58
                    hrasier_2 napisał:
                    > Dobrze by było. Bo teraz przeczytałem. Wszystkie posty. Że nie ma tu tych ludzi
                    to nic nie znaczy. Bo inni by się pojawili jakby był tu spokój.

Wydaje mi sie, ze trudno byloby sciagnac tu ludzi, ktorzy opuscili Forum przed kilkoma laty
                    majac do tego powody! I nie byly to klotnie jak teraz, tylko ze za malo ludzi bywajacych tu
                    bylo dostatecznie aktywnych i bralo udzial w dyskusjach... Z Chrisem dyskutowalam
                    najczesciej ja, bo mnie interesowaly lezace najblizej Niemcy, bylam tam kilka razy
                    w roku i spedzalam dluzsze okresy czasu jadac samochodem, najczesciej sama.
                    Teraz Chris zalozyl wlasne forum i pisze tam cos w rodzaju pamietnika.
                    Krakusek z Australii zostal z kolei obrazony na innym forum, gdzie sie
                    wpisywal od czasu do czasu... i wiecej sie nie pokazal!
                    Nie jestem pewna, ale wydaje sie, ze jeszcze dawniej byly glebokie i powazne
                    rozmowy bo byli zupelnie inni uczestnicy... Oni znalezli inne fora, na ktorych sie realizuja
                    w otoczeniu takich jak oni.
                    • baska123 Re: Padło to forum... 26.10.24, 22:16
                      Witam Was ja- baska123

Na forum od:
                      21.07.2005

Liczba postów:
                      5469

Moje fora:
                      Forum emerytów i rencistów.

Jak widać w przyszłym roku, 21 lipca stuknie nam 20 lat.
                      I w pałacyku prezydenckim już Ktoś inny będzie siedział pod żyrandolem.
                      Pozdrawiam JaBaśka.
    • pia.ed Padło to forum 07.10.24, 20:33
      Ciesz sie, hrasier: Uoia wrocila!!! Bedziesz mial z kim dyskutowac... big_grin big_grin big_grin

hrasier_2 napisał:

> Uoia tu pisała fajnie. Szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka