grenka1 24.03.07, 22:56 W Warszawie na Ochocie zainicjowano lustrację lokatorów. Reżyser Bareja wysiada w porównaniu z realiami !!! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4011079.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ira.mak Re: SM - Detektyw 25.03.07, 12:41 Niestety-rybka sie psuje od głowy-a co poniektórzy są nadgorliwi....Serial "Alternatywy 4" był jednak ponadczasowy. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: SM - Detektyw 25.03.07, 17:57 No to muszę wam powiedzieć,że my co parę lat aktualizujemy dane osobowe Kto jest głównym najemcą,pozostali i ich personalne, daty urodzenia,nr.telef. do domu i pracy.Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. A ul.Alternatywy 4 jest na Ursynowie.Mieszkańcy sobie wywalczyli. Odpowiedz Link
grenka1 SM - Detektyw - Jago 25.03.07, 18:38 I tak się dajecie? A co ich to obchodzi? Te wszystkie dane mają w dokumentach. Przecież jest ustawa o ochronie danych osobowych. Ja bym ewentualnie podała tylko nr tel.komórkowego i koniec. Może jeszcze dadzą Wam ciecia Anioła? A co do ul. Alternatywy, już tam wysyłałam zamówienie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: SM - Detektyw - Jago 25.03.07, 19:36 Grenka,jak pisałam,nie myślałam o tym,ale pomyślę na przyszłość i podpowiem komu się da. Oni to robią niby dla naszego dobra.Ech Odpowiedz Link