slepajula 22.08.06, 16:22 Będe babcia ,prosze o pomoc gdzie kupowłyscie wyprawke,bo słow daję przestraszyłam sie cen,poradzcie kochane mamy ,gdzie warto kupowac nidrogo ale dobrze dla niemowlaczka,czy warto przez internet czy tez nie,? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooh Re: WYPRAWKA 22.08.06, 18:39 Na Allegro. Używane rzeczy w dobrym stanie, od sprawdzonych sprzedawców. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: WYPRAWKA 22.08.06, 22:51 Przez internet zdecydowanie warto, ale generalnie najlepiej u jednego sprzedawcy, wtedy koszt wysyłki jest mniejszy, a zarazem ceny ciuszków są atrakcyjne. Można przez allegro, można wrzucić w wyszukiwarkę sklepy z odzieżą dziecięcą, można po grubsze rzeczy wybrać sie do jakiegoś ciuchlandu. Malutkie dziecko nie jest w stanie zniszczyć ciuszków, więc można dostać coś bardzo ładnego, markowego i niedrogiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sydzia1 Re: WYPRAWKA 02.10.06, 15:12 Witaj, jest teraz dużo promocji w sklepach z artykułami dla maluszków, np H$M, 5-10- 15, Mothercare Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynkak Re: WYPRAWKA 18.11.06, 12:56 oczywiście że warto, gdyby chciała Pani zrobić wyprawkę dla maluszka służę pomocą, mam ciuszki po mojej córeczce, ale wszystkie w kolorach unisex i na pewno nie wyjdzie to tak kolosalna kwota jak w sklepie Mogę doradzić co jest potrzebne a co nie i oczywiście co do ceny możemy ponegocjować Gratuluję!! Odpowiedz Link Zgłoś
zabawowelat Re: WYPRAWKA 22.11.06, 13:46 Zapraszam do odwiedzenia sklepu internetowego z zabawkami krzys.lublin.pl zabawki dla najmłodszych www.krzys.lublin.pl/oferta.php?kategoria=37 a tu znajdą państwo zabawki w promocyjnych cenach www.krzys.lublin.pl/promocja.php?start=21 Odpowiedz Link Zgłoś
andevi Re: WYPRAWKA 29.12.06, 13:01 My tez kupowalismy wszystko przez internet, na stronie podobnej do polskiego Allegro, z tym, ze nie wysylkowo, a jezdzilismy po rzeczy osobiscie(zwykle bylo to to samo miasto albo okolica).Raz sie nacielam na wozek, bo na zdjeciu w internecie wygladal obiecujaco, a po ogledzinach okazalo sie, ze spacerowka jest bardzo zniszczona, oski wykrzywione, a w gondolce spal pies(brrr).W Polsce warto kupowac w ciuchlandach, zwlaszcza bawelniane rzeczy - przeciez i tak sie gotuje.Wszystkie ciuszki dla malca mam z tego zrodla, albo uzywane po wnukach znajomej Praktyczne sa takie pajacyki zapinane w kroczku i na nozkach, ale nie na kolanku.I wieksze rozmiary.Moj wyrosl z rozmiaru 56 juz po dwoch tygodniach! A rozmiar 68 tez przeskoczyl szybko.Teraz ma 5 miesiecy i nosi juz 74.Acha, u mnie nie sprawdzily sie rzeczy typu "stary malenki";najwygodniejsze takie ciuszki zapinane z przodu, szerokie w bioderkach, by latwo mozna bylo przewinac.No i masa sliniaczkow, najlepiej takich z golfikiem wkladanych przez glowe, tasiemki mi sie nie sprawdzily. Pieluszki kupowalam na wyprzedazach, ale zapasow nie robie, maly tak szybko rosnie! Odpowiedz Link Zgłoś