22.08.06, 16:22
Będe babcia ,prosze o pomoc gdzie kupowłyscie wyprawke,bo słow daję przestraszyłam sie cen,poradzcie kochane mamy ,gdzie warto kupowac nidrogo ale dobrze dla niemowlaczka,czy warto przez internet czy tez nie,?
Obserwuj wątek
    • mooh Re: WYPRAWKA 22.08.06, 18:39
      Na Allegro. Używane rzeczy w dobrym stanie, od sprawdzonych sprzedawców.
      • matylda301 Re: WYPRAWKA 22.08.06, 22:51
        Przez internet zdecydowanie warto, ale generalnie najlepiej u jednego
        sprzedawcy, wtedy koszt wysyłki jest mniejszy, a zarazem ceny ciuszków są
        atrakcyjne. Można przez allegro, można wrzucić w wyszukiwarkę sklepy z odzieżą
        dziecięcą, można po grubsze rzeczy wybrać sie do jakiegoś ciuchlandu. Malutkie
        dziecko nie jest w stanie zniszczyć ciuszków, więc można dostać coś bardzo
        ładnego, markowego i niedrogiego.
    • sydzia1 Re: WYPRAWKA 02.10.06, 15:12
      Witaj,

jest teraz dużo promocji w sklepach z artykułami dla maluszków, np H$M, 5-10-
      15, Mothercare

• koniczynkak Re: WYPRAWKA 18.11.06, 12:56
      oczywiście że warto, gdyby chciała Pani zrobić wyprawkę dla maluszka służę
      pomocą, mam ciuszki po mojej córeczce, ale wszystkie w kolorach unisex i na
      pewno nie wyjdzie to tak kolosalna kwota jak w sklepie smile
      Mogę doradzić co jest potrzebne a co nie i oczywiście co do ceny możemy
      ponegocjować smile
      Gratuluję!!
      • zabawowelat Re: WYPRAWKA 22.11.06, 13:46
        Zapraszam do odwiedzenia sklepu internetowego z zabawkami
        krzys.lublin.pl
        zabawki dla najmłodszych
        www.krzys.lublin.pl/oferta.php?kategoria=37
        a tu znajdą państwo zabawki w promocyjnych cenach
        www.krzys.lublin.pl/promocja.php?start=21
    • andevi Re: WYPRAWKA 29.12.06, 13:01
      My tez kupowalismy wszystko przez internet, na stronie podobnej do polskiego
      Allegro, z tym, ze nie wysylkowo, a jezdzilismy po rzeczy osobiscie(zwykle bylo
      to to samo miasto albo okolica).Raz sie nacielam na wozek, bo na zdjeciu w
      internecie wygladal obiecujaco, a po ogledzinach okazalo sie, ze spacerowka
      jest bardzo zniszczona, oski wykrzywione, a w gondolce spal pies(brrr).W Polsce
      warto kupowac w ciuchlandach, zwlaszcza bawelniane rzeczy - przeciez i tak sie
      gotuje.Wszystkie ciuszki dla malca mam z tego zrodla, albo uzywane po wnukach
      znajomejsmile
      Praktyczne sa takie pajacyki zapinane w kroczku i na nozkach, ale nie na
      kolanku.I wieksze rozmiary.Moj wyrosl z rozmiaru 56 juz po dwoch tygodniach! A
      rozmiar 68 tez przeskoczyl szybko.Teraz ma 5 miesiecy i nosi juz 74.Acha, u
      mnie nie sprawdzily sie rzeczy typu "stary malenki";najwygodniejsze takie
      ciuszki zapinane z przodu, szerokie w bioderkach, by latwo mozna bylo
      przewinac.No i masa sliniaczkow, najlepiej takich z golfikiem wkladanych przez
      glowe, tasiemki mi sie nie sprawdzily. Pieluszki kupowalam na wyprzedazach, ale
      zapasow nie robie, maly tak szybko rosnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka