grenka1 09.08.07, 12:59 Tak, tej słynnej producentki kremów. kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53662,4343900.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenamroczek1 Re: Życiorys Heleny Rubinsztain 09.08.07, 20:50 Kiedyś myślałam, że ona jest żoną pianisty ale to nawet nie rodzina. Odpowiedz Link
olejowy.bogacz Re: Życiorys Heleny Rubinsztain 09.08.07, 21:26 www.prezydent.pl/x.node?id=6042880&fotoserviceId=3500119 a nie Odpowiedz Link
pia.ed Re: Życiorys Heleny Rubinsztain Pani prezydentow 09.08.07, 22:16 Troche nie na temat ... www.prezydent.pl/x.node?id=6042880&fotoserviceId=3500119 Pani prezydentowa wyglada coraz ladniej, ale powinna poddac sie zabiegowi podniesienia powiek, szczegolnie lewej powieki, bo odnosi sie wrazenie, ze jest po wylewie krwi do mozgu ... Odpowiedz Link
52ania Re: Życiorys Heleny Rubinsztain 09.08.07, 22:29 Czytałam artykuł.Kobieta umiala liczyc i dorobiła sie majatku.Byla oszczędna do konca i czy dbała o swoje zdrowie(używała środków odchudzajacych) a dozyła sędziwego wieku.Najważniejsza jest reklama, a moze jedna pani drugiej pani...Potrzebny jest pomysł, do tego odwaga i bez talentu mozna stac sie sławnym. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Życiorys Heleny Rubinsztain 09.08.07, 23:11 Pomyśleć,że ona już tak dawno wszystko wymyśliła,nawet wibratory. Czemu ludzie bardzo bogaci są tacy skapi.Nie lubię takich ludzi. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Życiorys Heleny Rubinsztain 09.08.07, 23:22 Dlatego, że są skąpi, są bogaci. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Życiorys Heleny Rubinsztain 09.08.07, 23:55 Grenka,to się tylko tak mówi.Jaki ona majątek zostawiła,to starczyłoby na wszystko i jeszcze duuużo by zostało. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Życiorys Heleny Rubinsztain 10.08.07, 07:44 Zalozyciel znanej na calym swiecie IKEA cale zycie zyl oszczednie, bo po prostu taki mial charakter. Do tej pory jezdzi druga klasa pociagow i zatrzymuje sie w hotelach gdzie zatrzymuja sie zwykli ludzie. A jego oprawki okularow swiadcza o tym, ze nosi je juz wiele lat. Bogactwo nie musi oznaczac, ze trzeba go pokazywac na kazdym kroku jak to robia nowobogaccy w Polsce! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Życiorys Heleny Rubinsztain 10.08.07, 08:11 Nowobogaccy tu nie maja nic do rzeczy,bo nie chodzi mi o szpanowanie, ale o zwykłe skąpstwo. Gdzie żałuje się swoim najbliższym a nawet sobie. Masz rację Pia,mówiac,że to taki charakter. Już od dziecka mozna zauważyć tę przypadłość.Nikogo nie poczęstuje. Starszy będzie żałował na swoją dziewczyne,a kiedy się ożeni bedzie sprawdzał rachunki swojej żonie i wydzielał pieniądze. To jak choroba nieuleczalna. Odpowiedz Link
kendo Re: Życiorys Heleny Rubinsztain 10.08.07, 10:13 trzeba przyznac,ze kremy sa drogie,ale wspaniale. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Życiorys Heleny Rubinsztain 10.08.07, 14:14 jaga_22 napisała: > Nowobogaccy tu nie maja nic do rzeczy,bo nie chodzi mi o szpanowanie, ale o zwykłe skąpstwo. > Gdzie żałuje się swoim najbliższym a nawet sobie. > Masz rację Pia,mówiac,że to taki charakter. > Już od dziecka mozna zauważyć tę przypadłość.Nikogo nie poczęstuje. > Starszy będzie żałował na swoją dziewczyne,a kiedy się ożeni > bedzie sprawdzał rachunki swojej żonie i wydzielał pieniądze. > To jak choroba nieuleczalna. Skąpstwo, a oszczędność, to dwie różne cechy. To co Ty opisujesz to ewidentny przykład skąpstwa. Oszczędność to coś całkiem innego, to gospodarowanie tak swymi zasobami, aby na koniec miesiąca nie być zmuszonym pożyczać. Odpowiedz Link
olejowy.bogacz Re: eeetam 10.08.07, 14:54 www.fajnezakupy.pl/Therapy/produkt,3,107,0.html fajne i seksi. Taka lampucera podstarzala w tamtych czasach musiala sie pacykowac. Tutaj cos dla Was lepszego znalazlem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: eeetam 10.08.07, 16:09 Dzięki za Twoją troskliwość olejowy.bogaczu,że tak się o nas troszczysz. Mało kiedy używam kremu przeciwzmaeszczkowego,bo nie mam jeszcze takiej potrzeby.Latem najchetniej stosuję nawilżajace. Kurcze,a może powinnam,jak się pokażą zmarszczki może być za póżno. Odpowiedz Link
pia.ed Kendo ............. 10.08.07, 21:46 Od razu sie domyslilam, ze Twoj piekny i mlody wyglad jest zasluga kremow Heleny Rubinsztajn! Autor: kendo "trzeba przyznac,ze kremy sa drogie,ale wspaniale." Odpowiedz Link
kendo Re: Kendo .............Pia 11.08.07, 10:03 -))))))))))))))))))),dziekuje za komplement, raz zakupilam go tu w drogeri,pozniej na promie,zdziebko tanszy,bardzo wydajny/przyjemny zapach, czasy sie zmnieniaj i niestety za drogi obecnie , zmienili rowniez jakis w nim skladnik,bo po uzywaniu probki niebardzo juz pasowal-szkoda( Odpowiedz Link
52ania Re:Kosmetyki H Rubinsztain.. 11.08.07, 21:34 nie są mi znane.Zapewne mozna je kupic w drogich perfumeriach, a ja kupuję w Rossmanie.Zresztą nie ma cudownych kosmetykow. Kendo, jak ten kremik się nazywa, co pisze na opakowaniu? Z ciekawosci chcę go poszukac.Jeżeli bedzie mnie stac, to wypróbuję. Odpowiedz Link
pia.ed Re:Kosmetyki H Rubinsztain.. 11.08.07, 23:00 Mnie jej kosmetyki sa znane, ale ja zadawalam sie w zupelnosci kremem nawilzajacym Urody czy innym, kupionym za 4 zl w supermarkecie. Nie wierzez zeby kremy cos pomagaly, uzywam je tylko zeby skora nie byla naciagnieta i sucha po kapieli. Wiem, ze sa takie kremy ktore powoduja lekka opuchlizne pod oczami przez co zmarszczki sa niewidoczne, ale ja akurat zmarszczek pod oczyma nie mam. Odpowiedz Link