Dodaj do ulubionych

Prywata, moja ;)

25.02.12, 08:04
Kochanej Mamci z okazji 83 urodzin przynajmniej ;)

https://c.wrzuta.pl/wi3692/4f3e1397001ac4c74dc015df/100_lat
Obserwuj wątek
    • gat45 Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 08:08
      Serdeczne życzenia, ukłony i wyrazy uszanowania dla Czcigodnej Jubilatki

oraz szczególne podziękowania za przydanie światu TAKIEJ córki :)
    • maniasza Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 09:48
      Ukłony dla Pani Mamusi :) Ładny wiek!
      Jakieś niespodziewajki naszykowałaś?
    • emma_b Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 10:14
      super!!! słowo Mamcia uwielbiam wprost
      a czy Szanowna Jubilatka jest może internautką?
      • ewa9717 Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 10:55
        Mamcię fajnie mieć ;)
        Duuuużo pożyczam!
      • olga_w_ogrodzie Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 12:08
        z tego, co wiem, jest.
        i na dodatek ma tak piękną miłość córki.
        • emma_b Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 20:12
          to świetnie, że Pani Mamcia korzysta z internetu, życzę żeby jeszcze długo była zdrowa i sprawna. bo internet dla osób w w wieku tej Pani jest bezcenny.

jako że pewnie mało kto wszystkie wątki czyta napiszę, że jak się tu kiedyś pomyłkowo wpisałam na nicku tristezza jak rozmawiałam z kimś przez telefon o wspólnym cudownym znajomym. ten pan, niesamowicie mądry, dowcipny i ciekawy ma własne zamknięte forum. a liczy sobie ponad 80 wiosenek. tyle że ostatnio zdarzyło się w jego życiu cos bardzo smutnego i jakoś nie ma siły chyba ani nastroju na powrót do forumowania. jeśli wróci, chętnie bym go zaprosiła tutaj, bo u niego na forum ruch niewielki. na pewno by się Wam spodobał.
          wtedy musiałam się zalogować na tristezzy, żeby sprawdzić czy może wrócil. i pech chciał, że na tym nicku odpowiedziałam osobie, która mnie nie znosi. nic to. trzeba jakoś z tym żyć.
          • inna57 Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 20:41
            Mamcia korzysta z internetu wyłącznie za moim pośrednictwem bo wada wzroku nie pozwala jej czytać z ekranu. Ale w miarę możliwości staram się aby miała okazję również w ten nowoczesny sposób kontaktować się ze światem.
    • olga_w_ogrodzie Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 12:03
      bardzo bardzo z serca życzę - rozwijania zainteresowań i dowcipu.
      i by Mama zdrowa była, jak nie wiem co.

https://www.ekartki.pl/cards_files/23/23028_dla%20mamy.JPG
    • dupetek Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 14:43
      Dołączam do życzeń dla pani Mamci!
    • witekjs Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 18:44
      Dołączam się do życzeń dla Twojej Mamy :-)
      Myślę, że jesteście sobie bliskie, od zawsze.

Pozdrawiam serdecznie. Witek
    • inna57 Bardzo, bardzo Wam 25.02.12, 19:20
      wszystkim w imieniu Mamci dziękuję. Goście już sobie poszli, kwiaty wypełniły wszystkie wazony, po torcie za sprawą wnuków i prawnuków jedynie okruchy pozostały. A ja właśnie po całym dniu imprezowej krzątaniny włączyłam komputer i przeczytałam Mamci życzenia od Was kochani, i mi się Matczysko ze szczęścia popłakało. I poprosiła abym Wam z całego serca w jej imieniu podziękowała co też czynię z wielką przyjemnością.

https://alekartki.pl/kartki/48/1/d/10721.gif

Ta róża jest od Mamci dla Was.
    • damakier1 Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 20:11
      Och, jak mi przykro i wstyd straszliwie - juz po przyjęciu, goście się rozeszli, a ja tak fatalnie spóźniona dopiero z życzeniami biegnę. To wszystko przez tego bloga potwornego, który mnie opętał tak, że ledwo ledwo w pośpiechu wątki przeglądam i to najważniejsze dziś wydarzenie przegapiłam.
      Pokornie o wybaczenie proszę, przepięknie dygam i do Szanownej Jubilatki się zwracam:
      Najmilsza sercu memu Pani Mamciu,
      w dniu tak świetnego Jubileuszu, zechciej przyjąc me najszczersze życzenia długich lat życia w dobrym zdrowiu, dostaku i w otoczeniu przyjaciół serdecznych -

damakier
      • inna57 Damo droga 25.02.12, 20:37
        Siedzimy sobie z Mamcią i po raz nie wiem który Mamcia prosi - poczytaj mi tego bloga Damy, to o gruszy. I obie oczami wyobraźni widzimy Dadunię która odwraca się i sączy przez zęby "Guhkę" i zaśmiewamy się do łez.

Dziękujemy za życzenia i te wspaniałe chwile radości.

• ex.mila Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 20:34
      Dużo zdrowia dla mamy i całej rodziny.
    • ave.duce Życzę 25.02.12, 23:41
      pogody ducha :)
    • ploniekocica Re: Prywata, moja ;) 26.02.12, 12:40
      I ode mnie (z kotmi:) spóźnione, ale serdeczne.
      • magdolot Re: Prywata, moja ;) 26.02.12, 15:45
        Bardzo mi przykro, że się na przyjęcie spóźniłem szambo na członków Akademii rychtując.

Świeżo domyty natychmiast pospieszam się nisko pokłonić Jubilatce z szacunkiem dla mądrości wielu wiosen, co się kumuluje w Niej i z życzeniami jeszcze wielu pięknych wiosen, lat i jesieni i cudnie białych zim, pasienia ócz praprawnukami, co większe są niż literki i dobrze widać je i jeszcze lepiej słychać. Wiwat Szanowna Jubilatka!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka