inna57 25.02.12, 08:04 Kochanej Mamci z okazji 83 urodzin przynajmniej ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 08:08 Serdeczne życzenia, ukłony i wyrazy uszanowania dla Czcigodnej Jubilatki oraz szczególne podziękowania za przydanie światu TAKIEJ córki :) Odpowiedz Link
maniasza Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 09:48 Ukłony dla Pani Mamusi :) Ładny wiek! Jakieś niespodziewajki naszykowałaś? Odpowiedz Link
emma_b Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 10:14 super!!! słowo Mamcia uwielbiam wprost a czy Szanowna Jubilatka jest może internautką? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 12:08 z tego, co wiem, jest. i na dodatek ma tak piękną miłość córki. Odpowiedz Link
emma_b Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 20:12 to świetnie, że Pani Mamcia korzysta z internetu, życzę żeby jeszcze długo była zdrowa i sprawna. bo internet dla osób w w wieku tej Pani jest bezcenny. jako że pewnie mało kto wszystkie wątki czyta napiszę, że jak się tu kiedyś pomyłkowo wpisałam na nicku tristezza jak rozmawiałam z kimś przez telefon o wspólnym cudownym znajomym. ten pan, niesamowicie mądry, dowcipny i ciekawy ma własne zamknięte forum. a liczy sobie ponad 80 wiosenek. tyle że ostatnio zdarzyło się w jego życiu cos bardzo smutnego i jakoś nie ma siły chyba ani nastroju na powrót do forumowania. jeśli wróci, chętnie bym go zaprosiła tutaj, bo u niego na forum ruch niewielki. na pewno by się Wam spodobał. wtedy musiałam się zalogować na tristezzy, żeby sprawdzić czy może wrócil. i pech chciał, że na tym nicku odpowiedziałam osobie, która mnie nie znosi. nic to. trzeba jakoś z tym żyć. Odpowiedz Link
inna57 Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 20:41 Mamcia korzysta z internetu wyłącznie za moim pośrednictwem bo wada wzroku nie pozwala jej czytać z ekranu. Ale w miarę możliwości staram się aby miała okazję również w ten nowoczesny sposób kontaktować się ze światem. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 12:03 bardzo bardzo z serca życzę - rozwijania zainteresowań i dowcipu. i by Mama zdrowa była, jak nie wiem co. Odpowiedz Link
witekjs Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 18:44 Dołączam się do życzeń dla Twojej Mamy :-) Myślę, że jesteście sobie bliskie, od zawsze. Pozdrawiam serdecznie. Witek Odpowiedz Link
inna57 Bardzo, bardzo Wam 25.02.12, 19:20 wszystkim w imieniu Mamci dziękuję. Goście już sobie poszli, kwiaty wypełniły wszystkie wazony, po torcie za sprawą wnuków i prawnuków jedynie okruchy pozostały. A ja właśnie po całym dniu imprezowej krzątaniny włączyłam komputer i przeczytałam Mamci życzenia od Was kochani, i mi się Matczysko ze szczęścia popłakało. I poprosiła abym Wam z całego serca w jej imieniu podziękowała co też czynię z wielką przyjemnością. Ta róża jest od Mamci dla Was. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Prywata, moja ;) 25.02.12, 20:11 Och, jak mi przykro i wstyd straszliwie - juz po przyjęciu, goście się rozeszli, a ja tak fatalnie spóźniona dopiero z życzeniami biegnę. To wszystko przez tego bloga potwornego, który mnie opętał tak, że ledwo ledwo w pośpiechu wątki przeglądam i to najważniejsze dziś wydarzenie przegapiłam. Pokornie o wybaczenie proszę, przepięknie dygam i do Szanownej Jubilatki się zwracam: Najmilsza sercu memu Pani Mamciu, w dniu tak świetnego Jubileuszu, zechciej przyjąc me najszczersze życzenia długich lat życia w dobrym zdrowiu, dostaku i w otoczeniu przyjaciół serdecznych - damakier Odpowiedz Link
inna57 Damo droga 25.02.12, 20:37 Siedzimy sobie z Mamcią i po raz nie wiem który Mamcia prosi - poczytaj mi tego bloga Damy, to o gruszy. I obie oczami wyobraźni widzimy Dadunię która odwraca się i sączy przez zęby "Guhkę" i zaśmiewamy się do łez. Dziękujemy za życzenia i te wspaniałe chwile radości. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Prywata, moja ;) 26.02.12, 12:40 I ode mnie (z kotmi:) spóźnione, ale serdeczne. Odpowiedz Link
magdolot Re: Prywata, moja ;) 26.02.12, 15:45 Bardzo mi przykro, że się na przyjęcie spóźniłem szambo na członków Akademii rychtując. Świeżo domyty natychmiast pospieszam się nisko pokłonić Jubilatce z szacunkiem dla mądrości wielu wiosen, co się kumuluje w Niej i z życzeniami jeszcze wielu pięknych wiosen, lat i jesieni i cudnie białych zim, pasienia ócz praprawnukami, co większe są niż literki i dobrze widać je i jeszcze lepiej słychać. Wiwat Szanowna Jubilatka!!! Odpowiedz Link