ditai-lutek 15.01.08, 15:42 Jaga. Bardzo proszę o komentarz "Urszula Edyta Błaszczyk" Google. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Biblionetka 15.01.08, 16:56 Myślę Edytko.Ja chyba nie potrafię tak ładnie opisać,może niech zacznie Ewa,ona taka wygadana.Jeszcze się nie zorientowałam gdzie i jak. biblionetka.pl/ka.asp?id=36622 Odpowiedz Link
ewa553 Re: Biblionetka 15.01.08, 17:05 Dziekuje za kwiatki, Jagna))) Od razu rzucilam sie zeby cos napisac, ale...nie wiem jak? Strona sie wyswietla, ale co trzeba zrobic zeby sie wpisac? Nota bene wreszcie nabylam odpowiednia koperte i posle ksiazke jutro dalej. Edyto, czy dostalas wreszcie moj list, czy znowu adres zle napisalam? Bo mowiac szczerze nie wiedzialam dobrze czy za Twoim nazwiskiem to jest zero czy duze "O". Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Biblionetka 15.01.08, 17:27 Ewuś,bo Ty tak mądrze piszesz,a co do stronki to też jeszcze jej nie rozgryzłam,ale myślę,że trzeba się zalogować. Odpowiedz Link
grenka1 Jaguś 15.01.08, 18:53 jaga_22 napisała: > Ewuś,bo Ty tak mądrze piszesz,a co do stronki to też jeszcze jej > nie rozgryzłam,ale myślę,że trzeba się zalogować. Tam nie trzeba nic rozgryzać, wystarczy tylko najpierw założyć konto i później się tylko logować. Wtedy masz możliwość wystawiania komentarzy, zamieszczania recenzji na temat przeczytanych książek itp. Po prawej stronie masz wszystko napisane czym, co i jak trzeba robić, tylko kliknij w odpowiednią ramkę. Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Biblionetka 15.01.08, 19:48 Ewuniu, oczywiście dostałam późnym wieczorem odpowiem mailem i bardzo dziękuję.To jest zero. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link
ira.mak Re: Biblionetka 15.01.08, 22:10 Chętnie bym coś napisała ale gdzie mogę twoją książkę dostać? Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Biblionetka 16.01.08, 00:05 Juro dostane wskazówki jak powielić płytę SD i wyślę chętnym Forumowiczkom. Książki w sprzedaży nie ma, ale mam nadzieję, że jeszcze wydam po raz drugi.Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewa553 Re: Biblionetka 16.01.08, 08:12 Edyto, jak juz wydasz, to sie na dwa egzemplarze zapisuje. Dopisze sie u Ciebie chyba dopiero w piatek, bo dzis i jutro mam pelen program, kupe zalatwiania, nawet sie wyspac nie moglam))) Teraz pije poranna kawe i zmykam do miasta. Milego dnia wszystkim zycze! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Biblionetka 16.01.08, 08:30 Grenka ,tak myslałam i zalogowałam się,fajna sprawa. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Biblionetka 20.01.08, 12:52 W nocy czytałam.Zdążyłam zapomnieć swoje hasło,ale chyba niekoniecznie trzeba się zalogować. Jeszcze trochę nabiorę odwagi i coś skrobnę. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Biblionetka 16.01.08, 13:04 zebym czegos nie pomylila, bo koperta juz zaadresowana. Ja mam wyslac do G.M.? Dobrze mowie? Odpowiedz Link
ewa553 Re: Biblionetka 16.01.08, 21:42 tez jestem ciekawa. wyslalam normalna poczta, bo WSZYSTKIE listy z Niemiec do Polski leca samolotem. Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Biblionetka 17.01.08, 15:02 No to sobie dziewczyny poczekają. Ja na przesyłkę priorytetową z Holandii czekałam dwa tygodnie, a z Amsterdamu odleciała następnego dnia po nadaniu. Niestety, tradycja Poczty Polskiej zanikła całkowicie, tak jak i Polskie Koleje Państwowe. Smutne. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Biblionetka 17.01.08, 15:04 nie nalezy generalizowac, Edyto. Twoja ksiazka przyszla do mnie po dwoch dniach, a skolei wazny list szedl w grudniu z Polski do mnie 3 tygodnie. Ta sama poczta, ta sama trasa. A wiec roznie bywa. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Melduję, 17.01.08, 16:27 no nie przesadzajmy))) wczoraj dokladnie o 14.30 wyslalam. Nawet gdybym Ci osobiscie wiozla, to bym jeszcze do Ciebie nie dotarla)) Odpowiedz Link