Dodaj do ulubionych

szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.pracy

06.02.08, 20:01
Witam,

chciałbym zaproponować dość atrakcyjną ofertę dodatkowej pracy, która mogłaby się przyczynić do zwiększania miesięcznego dochodu o jakieś 800-1500 zł.

Jest to zajęcie banalnie proste (oczywiście oparciu o umowę), nienormowany czas pracy, żadnych płatności, czy też innych inwestycji z Twojej strony, nie wymagamy również doświadczenia. Proszę, nie myl mojej oferty ze składaniem długopisów, sprzedażą ubezpieczeń, budowaniem piramidki, czy też jakąś inną formą mało atrakcyjnego i budzącego kontrowersje zajęcia.

Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt ze mną wysyłając e-maila na moją skrzynkę, prześlę zupełnie bez żadnych zobowiązań kilka interesujących informacji.

Pozdrawiam

Łukasz Kępiński
ukkesz@gmail.com
Obserwuj wątek
    • ditai-lutek Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 06.02.08, 20:19
      Tak w ciemno podać swój e-mail? A potem sypią się reklamy proponujące viagręsmile))))
      • ira.mak Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 06.02.08, 22:43
        To zbyt piękne zeby było powazne.Czemu nie napiszesz jaki charakter pracy?
      • dede43 Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 07.02.08, 00:52
        ditai-lutek napisała:

> Tak w ciemno podać swój e-mail? A potem sypią się reklamy
        proponujące viagręsmile
        > ))))
        A coż to za problem założyć sobie nowe konto pocztowe na użytek tej
        oferty i potem zlikwidować? Dla chcącego nie ma nic trudnego.
    • grenka1 Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 07.02.08, 00:10
      ukke napisał:

> Witam,
      >
      > chciałbym zaproponować dość atrakcyjną ofertę dodatkowej pracy,
      >która mogłaby się przyczynić do zwiększania miesięcznego dochodu o
      >jakieś 800-1500 zł.
      > Jest to zajęcie banalnie proste (oczywiście oparciu o umowę),
      >nienormowany czas pracy, żadnych płatności, czy też innych
      >inwestycji z Twojej strony, nie wymagamy również doświadczenia.
      >Proszę, nie myl mojej oferty ze składaniem długopisów, sprzedażą
      >ubezpieczeń, budowaniem piramidki, czy też jakąś inną formą mało
      > atrakcyjnego i budzącego kontrowersje zajęcia.
      >

Gdyby to było tak prawdziwe, jak Ty to pięknie opisujesz, to
      siadłbyś z całą rodziną, albo zatrudnił jakieś małolaty za parę
      groszy i trzepał szmal od rana do wieczora.
      Czy Ty myślisz, że jak emerytki to już są głupie, ze starczym
      uwiądem i dadzą się nabrać na Twoją ofertę?
      Napisz coś oficjalnie, na czym ta praca polega, a nie tak ni z
      gruszki ni z pietruszki.
      • ukke Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 07.02.08, 13:58
        coz, widze ze jest tak jak myslalem. Ogolnie odradzano mi, abym cokolwiek tu pisal. Chcemy trafic z oferta do osob powyzej 50 lat. nie napisze nic wiecej, gdyz chce napisac tylko osobo, ktore wykaza jakiekolwiek zainteresowanie i wykaza sie inicjatywa. jezeli Panstwo wola narzekac. nic na sile. tak jak napisal ktos wyzej: mozna zalozyc maila na chwile. Cala oferta bedzie wyslana dla osob zainteresowanych, nie chcialem tu robic spamu, a jezeli zacznal Panstwo z mojej skrzynki dostawac oferty viagry, mozna mnie pozwac za spam, zaden problem. ludzie, narzekacie na brak mozliwosci, a jak ktos z czyms wychodzi od razu go skreslacie...
        • ditai-lutek Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 07.02.08, 14:32
          Nie będę tu mówiła za nas, tylko za siebie. Otóż o to chodzi, że nie piszesz
          konkretnie na czym to zatrudnienie ma polegać i to powoduje moją nieufność do
          takich ofert. Jeśli uważasz, że narzekamy, to nie dla tego, ze jesteśmy ubodzy,
          tylko uważamy, że mamy za małe emerytury z winy rządzących, bo emeryt po 40
          latach pracy jest tak wypalony, ze nie powinien sobie dorabiać, a odpoczywać
          zasłużenie. Nadal twierdzę,że są tacy którzy wykorzystują adresy w celach nie
          uczciwych.
          • ukke Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 07.02.08, 14:43
            w pelni Cie rozumiem. nie uwazam, ze jestescie ubodzy. a co do systemu emerytalnego, to mamy chyba podobne zdanie. Przyjalem po prostu taka strategie, iz pelne oferty bede wysylal na skrzynki( listy posiadaja zalaczniki) poza tym, jezeli ktos juz dostanie maila moze sie nim podzielic na forum. nie chcialbym jednak, aby moja oferta byla w pewni jawna, gdyz( wiem to z doswiadczenia) znajda sie osoby, ktore swiadomie ja wysmieja, a niektore wykorzystaja ja do wlasnych celow. Pomyslalem, ze wlasnie w grupie emerytow oferta, ktora mam przygotowana bylaby bardzo ok.
            pozdrawiam Cie serdecznie, dziekuje za kulturalna wymiane pogladowsmile
            • adria231 Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 08.02.08, 06:32
              Sprawdziłam,wysłalam oferte z mojej nieużywanej skrzynki.Dostałam w
              ciagu kilku godzin 3 reklamy(wczesniej nie przychodziły na to
              konto).Te zarobki,o jakich pisze ukke,to chyba on ma od kazdego
              naiwnego.
              • ditai-lutek Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 08.02.08, 11:34
                A co Ty skorzystałaś?
              • ukke Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 08.02.08, 12:29
                oferta bedzie wyslana dzisiaj, a reklamy na darmowe skrzynki dostaje codziennie po kilka. prosze nie siej defetyzmu. do dzis zobaczysz oferte.
        • bszalacha Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 12.02.08, 11:25
          Nie narzekamy na brak możliwości.Ty po prostu baaaaardzo chcesz tak
          widzieć ludzi w pewnym wieku.Na wielu forach są podobne oferty i
          wszędzie identyczne komentarze.W kazdym wieku są idioci i INNI.
          • grenka1 Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 12.02.08, 11:37
            bszalacha napisała:

> Nie narzekamy na brak możliwości.Ty po prostu baaaaardzo chcesz
            >tak widzieć ludzi w pewnym wieku.Na wielu forach są podobne oferty
            >i wszędzie identyczne komentarze.W kazdym wieku są idioci i INNI.

A Ty do której grupy siebie zaliczasz?
            Podejrzewam, że do tej drugiej i szukasz tych z tej pierwszej.
            Czy myślisz, że jak emerytka to już idiotka?
            • ira.mak Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 12.02.08, 11:57
              Grenka-wydaje mi sie ze jestes nadwrażliwa i wszystko odbierasz jak atak na
              swoja osobę.Ja ten wpis odebrałam jako odnosnik do zapoczątkowanego temat.
              bszalacha wyrażnie napisała że cyt.-nie narzekamy na brak mozliwosci.Wyrażnie to
              było pisane do autora watku,a nie do ciebie.Chyba trzeba najpierw dokladnie
              przeczytać a nie zniechęcac atakiem nowych forumowiczek.
              • grenka1 Irenko 12.02.08, 12:00
                mylisz się, to nie jest nowa forumowiczka.
                Nie wiem czy przypominasz sobie jak kiedyś pisała Pani Psychiatra z
                Warszawy na tym Forum zapraszając do swego gabinetu.
                To właśnie ta osoba.
                • jaga_22 Re: Też tak mi się... 12.02.08, 12:38
                  wydaje,że raczej stanęła w naszej obronie.
                  No ale sama zawiniła,bo dobrze nie sprecyzowała o co jej chodzi.
            • ukke Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 12.02.08, 11:58
              goraca sie tu zrobilo. szukam osob, ktore jak widza slowo kredyt to
              nie glupieja, a potrafia porownac oferty i zobaczyc, ze niektore
              popularne banki daja strasznie duze oprocentowanie, ktore mozna
              korzystnie zmienic. jezeli uwazasz ,ze tylko to, iz ktos znajdzie
              klienta i dostanie za to wynagrodzenie to zla sprawa to coz...
    • dede43 Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 08.02.08, 13:14
      ukke napisał:

> Witam,
      >
      > chciałbym zaproponować dość atrakcyjną ofertę dodatkowej pracy,
      która mogłaby
      >Dobra, zobaczymy. Wyslij ofertę na konto dede43@gazeta.pl
      • barbarasz3 Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 10.02.08, 16:24
        w dzisiejszych czasach trudno jest komukolwiek zaufać dlatego nie
        dziw sie.Mnie sa bardzo potrzebne pieniadze dlatego chetnie uczciwie
        dorobie pozdrawiam
      • miszka52 Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 10.02.08, 21:24
        No i ciekawa jestem, jaki jest dalszy ciag... wink
        • ukke Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 11.02.08, 15:02
          tez jestem ciekaw jak oceniacie Panstwo oferte. mam nadzieje, ze nie czujecie sie oszukani. a bedziecie mogli skorzystac z racji tego, iz zapewne sporo osob potrzebowaloby takiej pomocy.
          • grenka1 Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 11.02.08, 16:56
            Z tego co się zorientowałam, to w moim mi4ście już są takie dwa
            biura pomocy osobom zadłużonym na kilka kredytów.
            Nawet ulotki są rozsyłane do domu.
            • anka125 Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 12.02.08, 22:54
              Hahaha
              a już zapisałam sobie adres mailowy Ukke.
              Ale po przeczytaniu wszystkich postów kartkę wyrzuciłam do kosza.
              To naciąganie ludzi aby brali kredyty.Ja tego unikam jak ognia.I wszelkich kart
              kredytowych.
              Nic nie jest za darmo!
              Żyję biednie ale jeśli mnie nie stać to świąt nie będzie.Nie uznaję zapożyczania
              się przez osoby starsze,tylko po to aby wyprawić święta.
              • ukke Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 13.02.08, 09:42
                no widzisz, nie poznalas oferty i nie wiesz o co chodzi. otoz nie jest kwestia naciaganie ludzi na kredyty, bo niesamowicie duzo osobo kredyty juz ma( ale niekorzystne) tymbardziej nie zajmujemy sie sprzedaza kart kredytowych( !) Chodzi o zamienianie istniejacych pozyczek, na tansze.
                • grenka1 Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 13.02.08, 10:08
                  Nie na tańsze, tylko na mniejsze raty, ale w sumie droższe.
                  Jeżeli ktoś ma np. 3 pożyczki w 3 różnych bankach, wtedy sumujecie
                  te kwoty pożyczek, doliczacie swój procent i dzielicie na większą
                  ilość rat w jednakowej wysokości.
                  Wtedy spłaca się większą kwotę, przez dłuższy okres czasu.
                  • ukke Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 13.02.08, 10:16
                    to zadna sztuka wydluzyc okres splaty. ja mowie o zmniejszeniu oprocentowania. jezeli standardowe przy pozyczkach wynosi ok. 13% wzwyz, to my proponujemy 9,9. wiec jednak tansze smile
                    • grenka1 Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 13.02.08, 10:28
                      ukke napisał:

> to zadna sztuka wydluzyc okres splaty. ja mowie o zmniejszeniu
                      >oprocentowania.
                      > jezeli standardowe przy pozyczkach wynosi ok. 13% wzwyz, to my
                      >proponujemy 9,9. wiec jednak tansze smile

Tak, zgoda, ale te 9,9% to jest Wasze oprocentowanie.
                      Natomiast %% od pobranych pożyczek w wysokości pow.13% każda trzeba
                      również spłacić.
                      Np. mam 3 pożyczki po 1000 zł, każda oprocentowana powiedzmy tylko
                      na 15% w skali roku, co nam daje ca 3450, które musimy spłacić w
                      przeciągu 12 m-cy.
                      Wy do tego dodajecie jeszcze 9,9% w skali roku i rozkładacie na 24 m-
                      ce, czyli de facto 19,8% dorzucacie do tych 3450 zł.
                      Zgadza się?
                      • ukke Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 13.02.08, 10:30
                        wyslalem Tobie maila?
                        • grenka1 Ukke 13.02.08, 16:29
                          ukke napisał:

> wyslalem Tobie maila?

Oczywiście, że wysyłałeś, z tym tylko, że ja mam tyle skrzynek
                          pocztowych, że nie połapiesz się która jest moja.
                          Ja sama chwilami mam problemy.
                      • ukke Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 13.02.08, 10:35
                        Konslolidacja sluzy czesto temu, aby klient mogl odetchnac. jezeli wysokosc raty wynosi czesto polowe twoich zarobkow to kazde obnizenie raty jest okazja do spokojniejszego zycia. nasz kredyt zastepuje te juz zaciagniete. splacasz tylko jedna rate.

• baska123 Re: szukam chetnych do niezobowiazujacej dod.prac 13.02.08, 16:07
                        Grenka1-wielkie brawa dla Ciebie
                        i Twojego nauczyciela matematyki.
                        ukke szuka naiwnych, nasze forum to adres
                        niewłaściwy dla jego poszukiwań.
                        • grenka1 Basiu !!! 13.02.08, 16:26
                          baska123 napisała:

> Grenka1-wielkie brawa dla Ciebie
                          > i Twojego nauczyciela matematyki.
                          > ukke szuka naiwnych, nasze forum to adres
                          > niewłaściwy dla jego poszukiwań.

Basiu, ja zawsze byłam bardzo dobra z matematyki, algebry,
                          trygonometrii. Nie nawidziłam tylko geometrii.
                          Ileż to razy (tutaj muszę się pochwalić)ja jedna na całą klasę
                          miałam rozwiązane zadania zadane do rozwiązania w domu !!!
                          Moi synowie też po mnie oddziedziczyli zdolności do nauk ścisłych.
                          • ukke no nic 13.02.08, 17:59
                            coz, zostaje mi podziekowac za odpowiedzi i zyczyc milych dni. a co do szukania naiwnych to prosze mnie nie obrazac, gdyz nie zasluzylem sobie na takie okreslenia jak szukanie naiwnych. pozdrawiam
                            • ira.mak Re: no nic 13.02.08, 18:52
                              Dyskusja sie rozpętała,no ,no....Obiektywnie trzeba powiedziec że każda ze
                              stron ma rację.Grenka -bo za darmo nic nie ma ,a ukke że zajmuje sie tym czym
                              sie zajmuje.Nazwałyscie to naciągactwem-nie ma nic za darmo,to rzecz jasna ale
                              wiem że przy tej łatwosci zaciągania kredytów i naiwnosci ludzkiej a czasami
                              bezradnosci i nieznajomosci przepisow-biura doradztwa kredytowego są przydatne
                              i to bardzo.
                              • baska123 Re: no nic 13.02.08, 20:18
                                To jasne, że tonący brzytwy się chwyta.
                                • ira.mak Re: no nic 13.02.08, 22:25
                                  No i czasem dobrze że sie chwyci nawet brzytwy.Jeśli ktos znajacy przepisy
                                  potrafi doradzic i wyciagnie człowieka z impasu w porę,zanim ta pętla kredytowa
                                  mu sie nie zacisnie...Niektorych trzeba nakierować,podpowiedziec-tym bardziej
                                  że teraz naokoło wciskaja ludziom kredyty.A rozne są koleje losu.Przypadki
                                  chodzą po ludziach a nie odwrotnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka