kalesonyzony 23.03.08, 18:21 Ci co pisza to albo biedaki samotne albo duzyry platne albo choroba jaka opadla. Twardych jajek wielkonocnych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
52ania Re: Nudno w te swieta 23.03.08, 19:11 Za szybko wyslałam.Trochę masz racji,ale na wieczór u tych zajętych to juz raczej luz.Ja czekam na dzieci,kolacja przygotowana.Mąz czyta gazetę,a ja czytam,co nowego u rencistow i emerytów.Jajka były twarde i przepyszne. Odpowiedz Link
zajbel Re: Nudno w te swieta 23.03.08, 19:38 Trochę popisałam a nie jestem ani biedna ani samotna, ze mną jest mąż, córka i wnuczek. Jutro przyjeżdżają obaj synowie z synowymi i wnuczkami. Po prostu korzystam z czasu wolnego i odpoczynku tak jak uważam za słuszne dla mnie . Na dworze zbyt zimno na długie spacery, w kościele byłam na rezurekcji, obiadu nigdy w pierwsze święto nie gotuję. wczoraj upiekłam mięso i każdy sobie szykuje sam z takimi dodatkami jak mu pasuje. Wypoczywam po przedświątecznej pracy a że przy komputerze? No cóż tak sobie umyśliłam .Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link
grenka1 Widać kalesonow, 23.03.08, 19:45 że Ty też, albo masz płatny dyżur, albo choroba Cię jakaś dopadła, alboś samotny ... Trzeba było tych 3 żon nie przeganiać. Odpowiedz Link
marijela1 Re: Nudno w te swieta 23.03.08, 20:05 Ja juz tez mam dosc tych swiąt...a tu jeszcze jutro trza świętowac.Dzieci chore pogoda brzyka...nic sie nie chce.Pozdrawiam Odpowiedz Link