perska_ksiezniczka 14.08.08, 09:05 moje satelitki-uzurpatorki te co mają "kuku na muniu" i wzdłuż, oraz te z @ pomiędzy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezniczka-perska Re: Wanted... 14.08.08, 09:12 Się melduję. Właśnie służba podała śniadanie i bujając się na hamaku dopijam kawę. Życie jest piękne. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Wanted... 14.08.08, 09:21 No tak, księżniczki perskie wszelkiego rodzaju,to mają klawe życie. A ja nieboga muszę sama sobie zrobić herbatkę, bo na kawusię mnie nie stać. Odpowiedz Link
ksiezniczka-perska Re: Wanted... 14.08.08, 09:26 No to weź sobie zaczarowaną pałeczkę i przerżgnij się w np. ksieżniczke@perską, bo może ona ma służbę. ) A wracając do tematu, gdzie ta z kuku na muniu? Odpowiedz Link
perska_ksiezniczka Re: Wanted... 14.08.08, 11:16 ksiezniczka-perska napisała: > No to weź sobie zaczarowaną pałeczkę i przerżgnij się w np. > ksieżniczke@perską, bo może ona ma służbę. ) > A wracając do tematu, gdzie ta z kuku na muniu? No wiesz? Jak śmiesz? Taki deszcz, a Ty chcesz? Żebym ja się przedzierzgła w księżniczkę z małpą w środku???? Do czegóż to podobne? Odpowiedz Link
ispi Re: Wanted... 15.08.08, 19:25 Hih! Cudny dialog. To ja trzecia ( nie liczac małpy ) Odpowiedz Link