wilczyca1953 26.01.09, 19:03 Ja nie wierzę w tą wzajemność. Prawda Wiewióreczko ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super222 Re: Tylko dla tej strony ukłony ! 26.01.09, 19:52 O jejku!!! To jest Jola Rutowicz!!! Czytałam dzisiaj, że bardzo nie lubi zimy. Często choruje na grypę i dlatego całą zimę leży w pościeli (łóżka pewnie nie posiada). Tak naprawdę, to pragnie wyjechać do Afryki. Wyobraźnię to ona też ma. Odpowiedz Link
baska123 Re: Tylko dla tej strony ukłony ! 26.01.09, 20:12 Wilczyco z superką, mogę robić za rudą, ale towarzystwo Jolanty R. mi nie odpowiada. Zabierzcie ją sobie bo nie zdzierżę fałszywej czołobitności. Odpowiedz Link
super222 Re: Tylko dla tej strony ukłony ! 26.01.09, 23:12 basiu - chciałam tylko obśmiać ten *portret*. Nie łącz mnie z wilczycą w jakikolwiek sposób, bo też nie zdzierżę. M n i e o fałszywą czołobitność nie powinnaś podejrzewać. Występuję sama na forum, bez żadnych dodatkowych kontaktów z kimkolwiek poza kontaktami na forum. Przez jakiś czas przestanę *nadawać* aż oczyści się atmosfera,mam nadzieję, że uda ci się przewietrzyć. Smutno mi. Odpowiedz Link
baska123 Re: Tylko dla tej strony ukłony ! 27.01.09, 01:18 Nie becz superko, nie becz. Ja takie mam chmurki i humorki. Nie wiem jak Was zmobilizować do wklejania swoich mordek. Może ja to zrobię i wtedy pokażecie mi się żebym pisała do żywych nicków. Waderka ma wielkie zdolności do prowokowania we mnie nerwowych odruchów, Ona o tym wie i mnie szczypie. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Tylko dla tej strony ukłony ! 27.01.09, 18:36 Chodzi ci Basiu o wizytówki? Ja mam i uwazam ze wszystkie powinny sobie pozakładac,przynajmniej wiadomo byłoby skad jesteśmy i co lubimy...Pod warunkiem ze beda w miare prawdziwe. Odpowiedz Link
baska123 Re: Tylko dla tej strony ukłony ! 27.01.09, 20:26 Nad wizytówką popracuję w najbliższych dniach. I proszę byście dziewczyny dały się namówić na uwidocznienie siebie. Pozdrawiam- Baśka. Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Tylko dla tej strony ukłony ! 27.01.09, 22:38 Superciu, coś Ty! Obrażasz się? Zapomniałaś jak nas uczyłaś polszczyzny z powodu zwykłej literówki? Byłaś nieznośna. Teraz jak już nam tak dobrze razem, odgrażasz się, że nas zostawisz. Nie wygłupiaj się, ale obrażać się na Baśkę? Ona tu robi za porządkową i często ma rację. Odpowiedz Link
52ania Re: Tylko dla tej strony ukłony ! 27.01.09, 23:07 FEiR, a nie +-60 jesteśmy.To chyba jakaś pomyłka. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Do Baśki 28.01.09, 09:05 Na wstępie powiem ,że baśka to przecież wiewiórka w czerwonawo rudym futerku jak czcionka w nicku Basi. A zdjęcie w kleiłam cholera nie do tego forum. Ale ,, wiewióreczko " nie dokładnie czytasz co jest napisane.Przepraszam za pomyłkę.Jeszcze jedno Szóstka przestań lamentować. Pogięło Cię ,czy jak? Dla wiewiórki proponuję kilka głębokich oddechów przy otwartym oknie i ładne zdjęcie. Gosia Andrzejewicz mądrością swoich ostatnich wypowiedzi zaczyna dorównywać Joli Rutowicz. Po tym, jak zdradziła swój zamiar pozostania dziewicą aż do ślubu, przyszedł czas na kolejne wyznanie. Odpowiedz Link
dede43 Re: Tylko dla tej strony ukłony ! 29.01.09, 08:50 Ja tam sie nie ukrywam, tylko nie mam swojego albumu w sieci. Ale prosze bardzo - tak wyglądałam prawie rok temu w Jastarni Oczywiście z wnukami. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Tylko dla tej strony ukłony ! 29.01.09, 09:54 A co Ty taka ubrana ???????? Odpowiedz Link
dorka556 Re: Tylko dla tej strony ukłony ! 29.01.09, 10:09 Ubrana, nieubrana? Wygląda jak BABKA a nie babcia. Tak trzymać. Odpowiedz Link
polnaro Re: Cortyzol 29.01.09, 12:56 Pokaż nam się. Może ruszymy lawiną za Tobą. Nogi możesz zostawić w spodniach. Odpowiedz Link
52ania Re: dede43 29.01.09, 17:30 Podoba mi się, że trzymasz formę.Bardzo fajnie wyglądasz.Ja niestety zapuściłam się,a raczej zasłodziłam i nabrałam ciałka tu i ówdzie.Od nowego roku ograniczam słodycze,ale tak całkiem nie potrafię zrezygnować. Odpowiedz Link
cortyzol Re: dede43 29.01.09, 20:13 Ja ją znam. Przecież może zjeść "konia z kopytami" i nie utyje. Odpowiedz Link
dede43 Re:cortyzol 29.01.09, 21:33 Po zaprzestaniu palenia z zasuszonej sześćdziesięcioparolatki rozmiar 36 stałam sie suchą sześćdziesiecioparolatka rozmiar 38/40. Przytyłam 7 kg. Jem nadal mało, ale za słodko. Przedtem była jedna czekolada na m-c i to całe słodkości (nie słodze kawy ani herbaty od zawsze), teraz 1 na tydzień i codziennie jakieś wafelki, batoniki, cukiereczki - choć od m-ca już coraz mniej za mna chodzą. Zajadam głód na słodkie mandarynkami. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re:cortyzol 30.01.09, 14:10 Co Ty Corty możesz wiedzieć ,wyglądasz gites. Co to za rozmiar nr 38 to jak dziewica,prawie.Ja mam R-40 ale jestem wyższa.Tak trzymaj.Kobieta musi mieć trochę mięska. Te R-36 to było maleńko troszkę. Odpowiedz Link