Dodaj do ulubionych

Doublebase gel

12.05.11, 21:11
Mam strsznie sucha skore na dloniach (czasem az peka i krew leci)-probowalam rozne cuda i kremy,ale bez wiekszego rezultatu... Bedac u kolezanki sprobowalam wlasnie Doublebase gel-ona dostala dla dziecka na recepte. I wydaje mi sie byc super.
I teraz pytanie-czy to mozna kupic w aptece bez recepty czy musze isc do GP po recepte?
Dzieki sliczne!
Obserwuj wątek
    • agg3 Re: Doublebase gel 12.05.11, 21:53
      Powinnas dostac normalnie w aptece bez recepty. To zwyczajny emolient. Mozesz tez zamowic online.
    • szymama Re: Doublebase gel 13.05.11, 00:00
      ja tez mialam taka skore na dloniach, krew sie lala, bolalo i szczypalo. Az pewnego dnia w domu zabraklo mi mydla w plynie i otwarla takie w kostce. Od tego momentu nie uzywamy mydel w plynie, moje dlonie sie zagoily i teraz nie potrzebuje zadnych kremow, a wczesniej kupowalam tonami i nie pomagaly. Zobacz, moze to to.
      • mrs.t Re: Doublebase gel 13.05.11, 08:30

• wiwi1 Re: Doublebase gel 14.05.11, 12:33
          Ja tez mialam problem ze skora dloni, mocno wysuszona i pekajaca. I wlasnie problemem bylo mydlo w plynie, ja uzywalam antybakteryjnego, ktore pewnie jeszcze mocniej wysusza.
          Kupilam sobie pare kostek mydla szarego bialy jelen i nie musze wcale kremu do rak uzywac.
          O mydle marsylskim slyszalam i chyba sobie zamowie.
          Pozdrawiam:)
          • clonek13 Re: Doublebase gel 14.05.11, 16:39
            ja stosuje na dlonie krem neutrogena, idealny :)
            • kinmalek Re: Doublebase gel 14.05.11, 19:21
              Ja poszłam do GP bo mam właśnie takie suche dłonie i przepisała mi go za darmo,z tym że mi nie służy,dłonie jakie były takie są
              www.amazon.co.uk/DOUBLEBASE-moisturising-protective-hydrating-gel/dp/B0017TJDSS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=drugstore&qid=1305393557&sr=8-1
              • kinmalek mrs.t 15.05.11, 00:32
                Mogłabyś podać link gdzie można kupić to mydło o którym piszsz?Bo na ebayu nie mogę się doszukać,dzięki
    • kingaolsz Re: Doublebase gel 15.05.11, 12:34
      Tez mam taki problem ze skora dloni i tez zauwazylam, ze po niektorych mydlach jest duzo gorzej.
      A GP zapisala nam ( dzieci maja to samo) Cetraben, dostepny bez recepty, ale tani nie jest, uprzedzam. Sprawdza sie swietnie na ta popekana skore.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka