krzywa.easy 15.08.11, 10:23 wiadomosci.onet.pl/swiat/nowe-fakty-ws-brutalnej-zbrodni-na-jersey-to-byli-,1,4821095,wiadomosc.html straszne...taka tragedia.biedne dzieci)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinmalek Re: tragedia na wyspie 15.08.11, 23:18 Przerażające,naprawdę nie wiem co z ludźmi się dzieje,tyle się teraz słyszy o morderstwach,to babcia wnuki zabiła,to ojciec rodzinę pozabijał,szok,szok,szok Odpowiedz Link
kalasotka Re: tragedia na wyspie 15.08.11, 23:21 Nie wierze wlasnym oczom...Wlasnie mi maz o tym opowiedzial. Najmlodsze dziecko mialo 18 m-cy :( Nie zrozumiem tego swiata;/ Odpowiedz Link
marenika Re: to ten chlopak... 16.08.11, 08:46 jak zobaczyłam na tym profilu zdjęcie całej rodziny, którą on zabił to mi łzy staneły w oczach...jak podłym trzeba być by zabić własne dzieci??to się po prostu nie mieści w głowie...sama bym mu ptaka obcięła i poczekała az sie wykrwawi na śmierć-w międzyczasie posypując mu ranę solą...po prostu brak mi słow...straszna tragedia Odpowiedz Link
martusia81 Re: tragedia na wyspie 16.08.11, 11:06 www.dailymail.co.uk/news/article-2025933/Jersey-stabbing-Did-Damian-Rzeszowski-kill-family-wife-Izabela-betrayed-him.html a tu juz wszystko... Odpowiedz Link
kwiatuszek81 Re: tragedia na wyspie 16.08.11, 12:24 a mi go jest naprawde bardzo zal. straszna tragedia, ale jak ktos ma depresje to na pewno nie dziala z premedytacja. depresja jest naprawde powazna choroba. ;(;(;(;(;(;( [']['][']['][']['] Odpowiedz Link
marenika Re: tragedia na wyspie 16.08.11, 12:30 ale nie każdy z depresją morduje własne dzieci...jesli by tak było to by pół ludzkości nie istniało...jak się ma depresję to trzeba się leczyć a jak sie nie chce leczyć to zawsze można zabic siebie a nie własna rodzinę. Jakby każdy zdradzony mąż wpadał w depresję i zabijał rodzine to co wtedy???mi jest tylko żal jego rodziców bo musza żyć ze świadomością , że wychowali potwora...ten świat zwariował--naprawdę..[*] Odpowiedz Link
damianka5 Re: tragedia na wyspie 16.08.11, 13:00 Nie miesci mi sie w glowie jak mozna cos takiego zrobic! Jak patrze na zdjecia tych dzieci to az mnie boli w srodku. Naprawde smutne :( Odpowiedz Link
benignusia Re: tragedia na wyspie 16.08.11, 13:13 naprawde niemam słów...zabił swoje dzieci..malutkie dzieci :( Odpowiedz Link
elioli Re: tragedia na wyspie 16.08.11, 22:24 Okrutne i blesne. Niewyobrazalna tragedia. (*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link