Dodaj do ulubionych

freeview hd box

30.11.11, 21:04
dziewczyny!!stwierdziliśmy z mężem, że mamy dość płacenia za kablówkę z której mało korzystamy..Zależy nam w sumie tylko na kliku kanałach a kablówke mamy w pakiecie z internetem i telefonem. Chcemy kupić freeview hd box bo jednak jest to jednorazowy wydatek, który szybko się zwróci. Patrzyłam na amazonie i znalazłam taki tnijurl.com/fcd4ebe134d8/
czy mogłybyście mi powiedzieć czy taki freeview się sprawdza i czy ten box z linku jest dobry??nie mam o tym zielonego pojęcia i będę wdzięczna za wszelkie sugestie..A może macie jakieś inne urzadzenie do odbioru darmowej tv??z góry dziękuję za pomoc:))
Obserwuj wątek
    • 1mzeta Re: freeview hd box 30.11.11, 22:26
      My mamy wbudowany w TV, różnica między naszym podstawowym pakietem kablówki, a tym free jest dosłownie kilka programów-których i tak nie mam czasu oglądać :(
      No chyba,że masz w swoim pakiecie full wypas to odczujesz różnicę w ilości kanałów.
      • murasaki33 Re: freeview hd box 30.11.11, 22:35
        My mielismy freeview i lezy na strychu, ledwo zipalo toto-gubilo sygnal w Londynie a w Essex w ogole nie dalo rady; teraz mamy freesat i chodzi swietnie, programow jest mnostwo.
    • spawacz.drewna Re: freeview hd box 01.12.11, 04:05
      freeview jest do niczego, jak sie przeprowadzalem i skasowalem kablowke to przez chwile mialem ten badziew, jak autobus przejezdzal to mi obraz skakal,wiem wiem wina anteny rowniez
      • marenika Re: freeview hd box 01.12.11, 08:24
        a czym się różni freeview od freesat??my mamy jakąś antene na dachu i tak się zastanawiam czy wystarczy...niby na mojej ulicy freeview powinnam odbierać dobrze ale wiadomo jak to jest-może byc jak z zasięgiem w "3":)..Podpowiedzcie coś jeszcze bo nadal nie wiem co kupić..dziękuję:)
        • 1mzeta Re: freeview hd box 01.12.11, 10:01
          My tam problemów z freeview nigdy nie mieliśmy.
          Free sat to pewnie ten co podłączasz do anteny satelitarnej i masz darmowe programy z całego świata- satelitarne- jakieś polskie pewnie też.
        • spawacz.drewna Re: freeview hd box 01.12.11, 11:24
          freesat to musisz miec antene satelitarna albo jak mieszkasz w mieszkaniu to mozesz juz miec podlaczenie kolo gniazdka telewizyjnego,do tego musisz dokupic box,freeview to po prostu telewizja naziemna cyfrowa, jak w miare nowy telewizor to dekoder pownien byc wbudowany a jak nie to mozna kupic w argosie za 10 funtow, niby na freesat ma wiecej programow ale jak dla mnie to ten sam badziewa - ja mam virign wiec generalnie nie jestem na biezaco
    • williamov Re: freeview hd box 14.03.12, 12:12
      Teraz na freeview mozna ogladac polska telewizje na kanale 110! wiecej info na polskaplus.tv!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka