podkocem 30.07.13, 19:05 Bo mam tę kartę już kilka lat, nabijają na BP po każdym tankowaniu no i co dalej? Z tesco przychodzą jakieś talony a co z tym nectarem? Mam gdzieś dzwonić i się dopominać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazda76 Re: Jak się używa punktów z karty nectar? 30.07.13, 19:17 www.nectar.com/NectarHome.nectar Odpowiedz Link
podkocem Re: Jak się używa punktów z karty nectar? 30.07.13, 19:18 No właśnie weszłam. Do luftu te punkty, nie ma na co wydać :( Odpowiedz Link
moncik32 Re: Jak się używa punktów z karty nectar? 30.07.13, 19:36 mozesz wydac w sainsbury ,zaplacic punktami za zakupy . Odpowiedz Link
oolijull Re: Jak się używa punktów z karty nectar? 30.07.13, 19:37 nom, za zakupy, wymienic na vouchery do kina, sea life i takie tam. 1000 punktow to voucher na 10f do kina. nie jest tak zle :) Odpowiedz Link
podkocem Re: Jak się używa punktów z karty nectar? 31.07.13, 00:09 No właśnie nie korzystam z żadnego z tych miejsc. Punkty zbieram wyłącznie na stacji BP i myślałam że mogłabym dostać talon na paliwo, a tu nic z tego. Mam prawie 4000 punktów nabite. Odpowiedz Link
jaleo Re: Jak się używa punktów z karty nectar? 31.07.13, 00:14 Idz do Sainsburego i kup ze dwa szampany czy ile tam wyjdzie za 4,000 punktow. Odpowiedz Link
lucasa Re: Jak się używa punktów z karty nectar? 31.07.13, 00:20 podkocem napisała: > No właśnie nie korzystam z żadnego z tych miejsc. Punkty zbieram wyłącznie na s > tacji BP i myślałam że mogłabym dostać talon na paliwo, a tu nic z tego. Mam pr > awie 4000 punktów nabite. ja nie pamietam ile mialam nazbieranych punktow w zeszlym roku - zakupy w Sainsburym po wyprowadzce z Londynu (czyli przez ok 7 lat!) - wystarczylo aby kupic satnav. W zeszlym roku nie bylo kuponow na atrakcje. Odpowiedz Link
agg3 Re: Jak się używa punktów z karty nectar? 31.07.13, 11:14 ja zaplacilam nimi w Homebase za mikrofalowke. mozeszkupic cokolwiek do odmu potrzebujesz. Odpowiedz Link
podkocem Re: Jak się używa punktów z karty nectar? 31.07.13, 11:44 Nic nie kupuję do domu bo się wyprowadzamy z UK, więc raczej się pozbywam. sainsbury mi nie po drodze (tzn jest jeden koło mojej pracy, ale już tam się nie pojawię przez rok bo idę na macierzyński). Może easy jetem do Hiszpanii polecimy w listopadzie. Odpowiedz Link
robak.rawback amazon - nectar 31.07.13, 20:22 czy ja jestem slepa czy amazon odpadl z listy online retailers na nektarze? nie moge znalezc a zawsze bylo? Odpowiedz Link
robak.rawback Re: amazon - nectar 31.07.13, 20:24 a no prosze - Sorry, Amazon is no longer featured on Nectar. Odpowiedz Link