Dodaj do ulubionych

Do moderacji

21.05.15, 22:38
Czy jest jakiś powód, dla którego został usunięty mój post sprzed chwili uaktualniający jesienny wątek o szczepieniach na grypę?
Wykorzystałam wyciągnięcie wątku, ale nie odnosiłam się do podanego tam linku (nie wyglądał zresztą na spam, tylko inną dyskusję).

Glass, już wcześniej zdarzało Ci się usuwać posty pod bzdurnymi pretekstami (tylko dlatego, że były autorstwa nieznanej Ci osoby) i bez żadnego wsparcia w regulaminie.
Ale chyba naprawdę przeginasz w traktowaniu tego forum jako swojego prywatnego poletka do odreagowywania jakichś prywatnych frustracji...
Obserwuj wątek
    • glasscraft Re: Do moderacji 21.05.15, 22:44
      Post, ktory reaktywowal ten watek naruszal netykiete (spam). Zostal usuniety z odpowiedziami (nie tylko Twoimi, takze plain-vanilla). Prywatne komentarze pod moim adresem prosze kierowac na glasscraft@gazeta.pl
      • botu Re: Do moderacji 21.05.15, 22:55
        Mój post nie był odpowiedzią na ten wyciągający, nie dotyczył go (poza faktem odświeżenia wątku) i wylądował w zupełnie innej odnodze wątku.

A moje komentarze nie są prywatne tylko dotyczą Twojej jak najbardziej publicznej funkcji, w której to władza najwyraźniej Ci uderzyła Ci do główki.
        Z pełną premedytacją nie zamierzam tego ograniczać do kłótni na priva, tylko poddać jakość Twojej moderacji osądowi całego forum.
        • botu Re: Do moderacji 21.05.15, 23:14
          Btw. całkiem niedawno w innym wyciągniętym wątku zostawiłaś inne nowo dopisane wiadomości i rozwinęła się z nich kolejna część dyskusji, więc nie truj że istnieją jakieś rzekome zasady usuwania wszystkiego nowopowstałego po spamerze/ trollu wyciągającym stare wątki...

forum.gazeta.pl/forum/w,37418,102221426,,imie_nathan_co_sadzicie_.html?v=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka