Dodaj do ulubionych

Gdzie sandały?

25.05.18, 11:10
Dla chłopca. Rozmiar 4.5/5 (37/38 EU).
Przeszukalam Deichmann, George, Zalando, Amazon, CCC (Polską stronę), Decathlon, Sports Direct (nie zamówię online ze względu na koszty odesłania).
TKMaxx odpada, bo nie mają chłopięcych butów w takich rozmiarach. Wymagania nie są wygórowane, jeśli chodzi o fason, czyli open toe, plastikowa albo piankowa wkładka, stabilna konstrukcja, kolor ciemny, nie skóra. Do £25.
Gdzie jeszcze mogę szukać?
Obserwuj wątek
    • steph13 Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 11:40
      Spojrzyj na John Lewis online
      • plain-vanilla Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 12:16
        Już sprawdzilam. Nie ma nic. Jedna para mogłaby być, ale wykupione prawie wszystkie rozmiary.
        W zeszłym roku i dwa lata temu kupiłam na Amazonie świetne sandaly. Niestety, im większa noga, tym trudniej znaleźć cokolwiek, a musi być fason dziecięcy, bo stopa bardzo wąska.
    • illegal.alien Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 12:29
      Next?

Maja takie na przyklad:
      www.next.co.uk/g98194s16#165684
      do rozmiaru 6 :)
      Moj syn je ma, ale on jest jeszcze maly i nosi rozmiar 13, wiec wiekszym rozmiarom sie nie przygladalam i nie wiem, czy na waska stope beda dobrze pasowac :)
      • plain-vanilla Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 14:30
        Bardzo ładne. Dzięki serdeczne. Zapisane w ulubionych. Muszę jeszcze dokładnie zmierzyć mu długość stopy i sprawdzić rozmiarowke Nexta.
    • wiwi1 Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 18:46
      Ja dzieciom kupuje sandaly TEVA, sama tez mam i sa bardzo wygodne. Zwrot jest darmowy.Ceny troche wyzsze niz pisalas, ale mozna polowac na wyprzedazach:
      www.teva.co.uk/kids
      Ewentualnie, patrzylas na sandaly crocs? Chyba tez za darmo maja zwroty:
      www.crocs.co.uk/c/boys/footwear/flips-sandals
      • karolina_zet Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 19:30
        Właśnie kupiłam sobie pierwsze sandały teva- są genialne!
        • wiwi1 Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 19:46
          :) Sa bardzo wygodne, dzieciom od lat kupuje i samamam kilka par. Maja duze przeceny na wyprzedazach, wiec warto polowac:)
      • plain-vanilla Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 20:53
        Sandały crocs są świetne, ale tylko do rozmiaru junior 3, więc odpada.
        Teva wygląda super. Moze sama kupię dla siebie na lato. Polecasz jakiś model?
        • wiwi1 Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 21:29
          Nawet nie zwrocilam uwagi, ze crocs sa tylko do rozmiaru 3, a potem meskie zaczynaja sie od 6!
          Te co mam Teva to kupilam chyba ze dwa lata temu na letniej wyprzedazy, takie skorzane paseczki z zakrytymi palcami, nie ma ich juz na stronie. Sama bym, sobie kupila jakies nowe, ale mam jeszcze sandaly crocs na lato tez ze dwie pary i kilka innych, wiec na razie sie wstrzymam, ale jest pare modeli ktore mi sie podobaja:) Odkad kupuje moim dzieciom teva na lato to w innych nie chca chodzic, chociaz ten model co im kupowalam tez juz widze ze go nie ma, sa podobne, tez z zakrytymi palcami, bo ja im je do szkoly kupowalam jako letnie obuwie.
          Pozdrawiam:)
          • plain-vanilla Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 21:41
            Chyba kupię winsted na Amazonie, bo podobają mi się. W outlet nic nie ma. Na wyprzedaż czekać nie będę, bo za miesiąc będą mi potrzebne. A te sandały crocs to możesz wrzucić jakieś zdjęcie? Wygodne są?
            • wiwi1 Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 22:06
              Ja mam crocsy model Isabella , podobny kolor jak te :
              www.crocs.co.uk/p/womens-crocs-isabella-sandal/202465.html?cgid=women-footwear-flipflopsSandals&cid=001#&origin=category&srule=CatPosition-SearchPlacement-Revenue7day-PRRating-PRReviews&start=5&sz=75&prefn1=variationSize&prefv1=&prefn2=refinementColor&prefv2=&prefn3=fitGuideFit&prefv3=&prefn4=lifestyle&prefv4=&cgid=women-footwear-flipflopsSandals
              i te:
              www.crocs.co.uk/p/womens-crocs-isabella-cut-out-strappy-sandals/205149.html?cgid=women-footwear-flipflopsSandals&cid=6NU#&origin=category&srule=CatPosition-SearchPlacement-Revenue7day-PRRating-PRReviews&start=53&sz=75&prefn1=variationSize&prefv1=&prefn2=refinementColor&prefv2=&prefn3=fitGuideFit&prefv3=&prefn4=lifestyle&prefv4=&cgid=women-footwear-flipflopsSandals
              Teraz sie przyjrzalam uwaznie, ze te drugie sie roznia od tych pierwszych, wiec moje obydwie pary sa takiej jak pierwszy model, kolor chyba nawet ten sam a drugie kolor podobny do tych z drugiego linka.
              Uwielbiam te buty, sa wygodne, i do wody i po miescie i pod prysznic na wakacjach. Cenowo znowu zaszaleli, ale crocs od czasu do czasu wrzuca znizki na stronie, wiec trzeba sprawdzac.
              • wiwi1 Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 22:07
                Te pierwsze to kolor mial byc niebieski
              • plain-vanilla Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 22:25
                Kolory trochę cukierkowe. Cena, hhhmm. Możliwe, że przejadę się do sklepu i zobaczę na żywo. Może być tak, że jak założę, to stwierdze, że cena nie gra roli.
                Znalazłam sklepy z crocsami i sandałami Teva kilka mil od domu. Jadę w przyszłym tygodniu zobaczyć.
                Dzięki za pomoc.
                • wiwi1 Re: Gdzie sandały? 25.05.18, 22:55
                  Kolory sa rozne do wyboru, bardziej stonowane tez sa:) Ja akurat chcialam takie "wakacyjne" kolory . Cena mnie zszokowala, bo na pewno tyle nie placilam, nie wydaje mi sie, ze dalam za nie wiecej niz £ 20.
    • princesswhitewolf Re: Gdzie sandały? 27.05.18, 13:55
      Ja kupuje geox lub clarks bo sa najwygodniejsze. Kupuje jak sa przeceny w wiekszych rozmiarach, no i na secretsales czy brandalley jak sa wyprzedaze tych marek
      • plain-vanilla Re: Gdzie sandały? 27.05.18, 15:56
        My sandały nosimy tylko 5 tygodni w roku, więc nie da rady kupić na wyprzedaży. Nie trafię w rozmiar, więc bez sensu.
    • alannda Re: Gdzie sandały? 27.05.18, 23:05
      Wiem ze nie chcesz ze Sport Direct, ale wlasnie zamowilam mojemy synowi sandaly stamtad, Karrimor, przecenione z £40 na £10, wiec nawet z oplata za dostawe cena bardzo przystepna. A sandaly takie same jak mial w zeszlym roku, bardzo bylam z nich zadowolona. A w zeszlym roku jak nie bylam pewna rozmiaru to podeszlismy do sportowego sklepu poprzymierzac rozne marki a potem w sports direct zamowilam za polowe ceny, a tym razem to nawet za jeszcze mniej! Moze ktos skorzysta:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka